Verleidingstechnieken

Haal die Casanova in jou tevoorschijn.

Iedereen, elke man, weet hoe belangrijk blikken, bewegingen, gebaren, je manier van praten en het om je heen kijken zijn als het aankomt op verleiden. Als je sommige mannen over meisjes hoort praten, lijkt het soms wel of ze hun verleidingstechnieken met elkaar doorspreken. Serieus. Als je luistert naar wat er allemaal in de kleedkamers van de sportschool of achter een biertje wordt gezegd · als de vrouwen even niet in de buurt zijn natuurlijk · dan kun je er zeker van zijn dat de verleidingstechnieken worden doorgenomen. Hoe kleed ik me, hoe doe ik mijn haar, wat zal ik zeggen, wat is de beste plaats om te gaan stappen... En dan zeggen ze dat vrouwen veel praten!

Wat zouden jullie ervan zeggen als we deze pagina veranderen in een soort handboek, met jullie hulp natuurlijk, waar de lezers elkaar hun eigen, persoonlijke verleidingstechnieken onthullen? Dat vrouwen het hof maken een kunst is, staat buiten kijf (casanova docet...) Maar zoals het voor alle kunsten geldt, kan uitwisseling van technieken en ervaringen helpen.

We zullen de eerste aftrap geven met algemene adviezen. Een eerste aanzet voor een compleet handboek dat we verder met jullie hulp vormgeven. De beste en meest originele technieken, adviezen en ervaringen zullen we op deze pagina publiceren.

Maar dan nu onze adviezen voor het ·handboek van de perfecte verleider:

Stimuleer haar nieuwsgierigheid

Vrouwen zijn nu eenmaal van nature nieuwsgierig en als ze stuiten op iets dat op een geheim lijkt, dan prikkelt dat hun nieuwsgierige aard natuurlijk helemaal. Ze kunnen er niets aan doen: ze moeten er meer van weten. Per definitie verbergt ·een mysterieuze, stoere vent· iets. En mysterieuze, stoere kerels zien we altijd met de mooiste vrouwen aan zijn arm (denk aan james bond). Toch?

Maak haar jaloers

Besteed aandacht aan haar, geef haar een complimentje, maar praat daarna met een andere vrouw. Het werkt altijd. Je laat haar merken dat je geïnteresseerd in haar bent, je zorgt ervoor dat ze zich speciaal voelt, en dan doe je hetzelfde met een andere vrouw... Maar weinig vrouwen zullen de verleiding kunnen weerstaan om je direct weer voor zich in te nemen, voordat je er met een ander vandoor gaat!

Geef haar niet teveel complimentjes

Complimenten zijn een optimaal verleidingswapen, maar alleen als je ze goed doseert en als ze bovendien realistisch zijn. Als het meisje van je keuze doorheeft dat je het niet echt meent, of dat je het alleen maar doet om haar te vleien, dan kunnen ze wel eens als een lelijke boemerang werken.

Stel je serieus op

Haal die Casanova in jou tevoorschijn, maar laat 'm niet zien. Vrouwen houden niet van mannen die er prat op gaan dat ze veel vrouwen hebben. Ga dus niet opscheppen over alle successen die je boekt. Dan is ze zo weg.

Laat haar de eerste stap doen. Hoe doe je dat?

Je stelt haar op haar gemak, je zorgt ervoor dat ze je interessant vindt. En je wapent je met een flinke dosis geduld. Wacht totdat zij, bang dat ze je aandacht zal verliezen, de eerste zet doet. En ze zal het zeker doen, als je je kaarten goed gespeeld hebt, tenminste.

En nu is het jullie beurt. Mail ons je advies, je verleidingstechnieken of een interessante ervaring

Het forum is tijdelik gesloten


mannen, geloof me.
bied een vrouw een drankje aan, praat heel even kort met der maar laat wel duidelijk zien wie je bent. en loop dan vervolgens weg. ze zal in de war zijn. maar: als zij jou er goed uit vond zien/aantrekkelijk vond. dan zal zij de volgende keer dat jij haar ziet die avond zeker aanspreken. probeer dan ook subtiel in haar zicht te komen, zodat je haar dwingt om jou op te merken. trust me it works!! belangrijk: draag altijd lekkere parfum zoals: Chanel sport/D&G/Gorgio Armani/david beckham. altijd netjes geschoren of getrimd. also down below... wat je wel nodig hebt voor deze truc is zelfvertrouwen en uitstraling. ze moet zien dat je een status hebt, vrouwen willen geen niksnut. kleed je daar dan ook naar! thats all it is. i love females.

Dat op een meisje afstappen als ze jou nog niet heeft opgemerkt doe ik niet aan. Eerst oogcontact! gaan dr handen door het haar, en herhaald ze het oogcontact een aantal keer, stap ik er op af.( door meisjes te 'lezen' kun je al heel goed te weten komen of je iniedergeval kwa uiterlijk bij dr in de smaak valt.

geloof me, als een jongen eerst gezellig doet met mij en vervolgens bij een andere meid zo gaat staan, dan kan hij daar mooi de rest van de avond blijven, want bij mij hoeft ie niet meer te komen. Ik vind het leuk als hij niet geheel toegankelijk is in 1 x, maar bij andere vrouwen 'interessant' gaan staan doen vind ik niets.

Ik vind het bijvoorbeeld wel leuk als een jongen geïnteresseerd is en zich NIET opdringt. Als er tegen mij aangereden wordt alsof ik een paal ben, dan ben ik weg, ik hoop dat ik er toch iets beter uit zie dan een vormloze 'rijd-maar-tegen-mij-aan-paal'. En trouwens, het is nogal goedkoop. Ik verwacht wel een beetje moeite hoor!

Van (te)veel complimentjes word ik verlegen en snoer je me de mond..

Ik vind het leuk als een jongen zich goed verzorgd, maar heb het de eerst paar x niet over welk gezichtscremmetje je gebruikt..

En verder.. Go for it!

x S.

always be yourself, unless you suck..

het is bealngrijk om zoveel mogelijk je zelf te zijn,
als zij een bepaalde soort muziek leuk vind en jij vind het verschrikkelijk,
zeg dan niet dat je het leuk vind om haar een plezier te doen!

raak haar af en toe aan,
bijvoorbeeld als ze een grapje maakt en je moet er om lachen, raak dan even haar arm aan, maar niet te lang!

succes!

stom, dit werkt dus niet, gewoon lachen en aardig doen , mystery wekken en dan goed dosis aandacht geven

Ik denk niet dat er 1 manier is om meisjes te versieren, ieder meisje is verschillend en zal verschillend reageren op verschillende manieren. Het ene meisje krijgt graag complimentjes omdat ze onzeker is en wordt graag overladen met jouw aandacht. Er ook meisjes zijn die van zichzelf weten dat ze leuk zijn (ook al zullen ze proberen dit te verbergen) en die helemaal niet zitten te wachten op hun zoveelste aanbidder maar gewoon aangepakt willen worden.. Het moeilijkste is dus om in te schatten wat voor soort meisje het is.

Tip voor de mannen, maak voor het eerste contact van de omgeving. stel je ziet dat een vriendin van haar zit te zoenen en ze staat er naast maak dan ene beweging van kijk niet ofzow, als ze dat kan waarderen kan je zoo op der afstappen om een babbel mee te maken.

Wat ik vooral merk, als ik op een vrouw afstap dan werken de vriendinne vaak tegen, omdat ze vaak zoiets hebben van ja wat is dit nu.
Mijn advies stap op de dame af die je intreseert, maak een praatje, en als een vriendin een gesprek aangaat met het meisje dat je intreseert, stel jezelf voor, maak ook even een praatje, je maakt daardoor (als het goed liep) de dame die je intreseert jaloers, en haar vriendinne mogen je hopelijk dan ook. hierdoor zullen haar vriendinne haar ook aansporen, omdat ze een goed beeld van je hebben gekregen.
Heeft bij mij tot nu toe altijd al gewerkt, en wat grappig is, als de dame waar jij intresse in hebt, ineens minder intresse heeft, heb je al een paar nieuwe vrouwen om tegen te praten, jawel haar vriendinne haha.

Mijn idee erover is:
Een meisje/vrouw moet het idee krijgen; Ik kan hem niet krijgen... dan zijn ze dus vanzelfsprekend geinteresseerd. Maar hoe laat je dat zo komen.
Wees een sociale jongen met veel vrienden en maak met iedereen een praatje. (lelijk, oud, jong, dun, mooi) Bij meisjes waar 'zij' wel een concurente in ziet, doe je iets spontaner tegen. Je bent vooral bezig met de gene wie je praat.
Je hebt goede humorgevoel en je durft voor je mening uit te komen. Dan heb je eigenlijk al een beetje de zelfverzekerde leuke jongen gecreerd. Maar nu het belangrijkste: Je bent niet geinteresseerd in haar! Je kijkt nooit naar haar en bent altijd bezig met andere mensen.
Ze smelt weg als ze je ziet, ze wil dat deze verstandige man met talenten, humor en sociale vaardigheden en leuk uiterlijk, ook met haar omgaat zoals hij met andere doet.
De interesse is er dus meteen! En ze zal eerst ook 'onkrijgbaar' naar jou willen zijn om te kijken of je daar dan wel op reageerd. Maar ook dat interesseerd je "zogenaamd" niet. Ze kan hier absoluut niet tegen.
Als je het idee hebt dat ze minder naar je kijkt en het een beetje heeft opgegeven; Dan juist toeslaan! Je begint met 1x kijken.
Steeds iets meer kijken. Misschien wel lachen na een tijdje. Maar geef jezelf niet te snel! Misschien dat ze dan denkt: Ik heb hem, nu ik hem heb word het me te saai.
Deze tip is vooral voor iemand die je niet goed kent maar wel vaak ziet en die je leuk genoeg vind. Handig op het kantoor of op school bijvoorbeeld. Ze houdt er ook wel van als je succesvol bij de vrouwen bent (met praatjes dus) en dat ze ziet dat veel mensen je mogen. Je moet er natuurlijk ook verzord uitzien en "onkrijgbaar". Misschien ook een beeetje arrogant, en vooral sexy heid uitsralen.
Nadat je na haar hebt toegehapt kun je het beste het een tijdje weer laten rusten. Zo voelt ze hoe het is om je kwijd te zijn. Ze dacht: Beet! Maar ze moet wel weten dat ze niet zomaar iemand heeft. Ze zal zich weer helemaal ellendig voelen. Als je denkt dat het weer tijd is om weer eens toe te happen, moet je dat vooral doen. Dit keer eens met een grapje ofzo, praatje.
Laat je mooiste lach zien. Maar ga niet te snel! Daar houden meisjes/vrouwen niet van! Als je na 1 gesprek haar al mee uit date vraagt, zal ze dat misschien zien als een bedrijging.
Dit is nou het voorspel/het flirten en hier houden vrouwen het meest van. Sex en aanrakingen komen pas in een veeel later stadion. Ik denk als je dit bij 10 vrouwen tegenlijk doet; dan ben je een casanova. Maar je moet er ook echt van genieten om dit te doen. Heb vooral respect voor het meisje en zie het niet als een object of als een speeltje. Nee, je mag wel een beetje ongeintersseerd bij haar overkomen, maar zeker niet als een player naar voren komen. Je moet haar ook echt leuk vinden anders is het bedriegen.
Uiteindelijk praten jullie vaak genoeg met elkaar, voeg je haar misschien toevallig toe op msn! En zie je haar bij het uit gaan. Blijf gewoon een leuke man om mee te praten. Waarschijnlijk zal ze nog steeds niet denken dat je 100% geinteresseerd in haar bent. Maar dit werkt 10 x zo beter dan bij een mooie Italiaan die haar in de eerste kwartier begroeting; al bellicimo/ Bella noemt! Ook dat is leuk maar het komt niet heel gemeend over. (Al weten Italianen het altijd wel heel gemeend te brengen.)
Jullie spreken elkaar steeds vaker en nu ook zij hoort bij de mensen met wie jij het leuk kan vinden. Laat ook vooral zien waar je talanten liggen... Speel je mooi gitaar dan ben je vooral actief met muzikale gebeurtenissen; op het werk, op school. Ben je weer goed in acteren dan Acteer jij je er helemaal op los bij een toneelstuk en zet jij je er daar helemaal voor in.
Naarmate je haar wat langer kent, en je vaak genoeg naar haar gelachen hebt, kun je is beginnen met haar liefdevol aan te raken.
Laat die zoen speciaal zijn en laat haar doen geloven dat ze een leuke vrouw is.
Dit niet door haar om de minuut met complimentjes te overladen. Over complimentjes gesproken: Geef ze als je ze echt meent: Zo van tijdens het zoenen: Je ruikt lekker in haar oor te fluisteren. Of naar haar handen te kijken en te zeggen; Wat ben jij mooi geschapen! Heb je dat zelf gedaan?
Laat merken dat jij het einde bent, perfect en het helpt ook dat je een beetje een hoog niveau hebt, op de hoogte bent van het nieuws, politiek, werk en noem maar op!
Als je met haar afspreekt zit je niet ordinair in het openbaar haar heftig te zoenen; dat kan leuk zijn maar zeker niet als het net prill is.
Nee je raakt haar zachtjes aan en haalt een plukje weg die voor haar gezicht hangt en stopt het achter haar oor. Je streelt wat over haar wang en lacht om wat ze zegt.

Merk je na een tijdje dus dat ze met iemand flirt of dat ze het een beetje beu is omdat het geen uitdaging meer is (wat ik me nu niet meer kan voorstellen)! dan ga je weer even geen aandacht aan haar geven. En still neemt die drang naar jou enorm toe.
Alsjeblieft mensen, geen openingszinnen, vraag liever om (zogenaamd) advies. En nee, nooit drankjes halen voor een vrouw. Als je het goed doet zoals ik dan haalt zij na een paar minuten een biertje voor jou. Als je dan toch zonodig een compliment wil maken (mooie vrouwen krijgen die constant) maak dan een kritisch compliment. Dit wil zeggen zoiets als dit: "Mooie nagels! (bij een vrouw met lange gelakte nagels) ...zijn ze echt?" of "Ik vind je oorbellen leuk!... alleen jammer dat ze niet bij je tas passen." Snap je het idee achter het kritische compliment? Je geeft een compliment maar maakt tegelijk een kritische opmerking. Dit is ze niet gewend! Dus? Jij bent anders dan de rest!! That's all, wees anders dan al die andere slijmjurken. Zorg bij een kritisch compliment er wel voor dat ze het kritische gedeelte kan veranderen. Dus niet: "Leuke broek.. alleen jammer dat je O-benen er niet zo goed in uit komen." ;) Get the message? Mooi.

Voor de rest nog 1 ding, mannen lees dit (Engelstalige) boek eens: The Mystery Method, by Mystery with Chris Odom.
Je hebt er gegarandeerd veel aan. Het werkt als een tierelier als het je lukt om het je eigen te maken. Het is mij na lang oefenen gelukt en ik kan wel stellen dat ik (bijna) iedere vrouw om mijn vinger kan winden. En ja, zul je dan zeggen, je looks? Nou, ik zie er vrij gemiddeld uit. Maar ook iemand met mindere looks heeft er veel aan. Onthoudt dat het meer gaat om wat je zegt en je lichaamstaal dan om je looks!

Succes en welcome to the community! Groet, Fabulous
aan de mannen!! ik ben een vrouw!! en ja! ik hou ook van vrouwen en van mannen.

Maar als vrouw die vrouwen leuk vind, heb ik te kampen met dezelfde angsten en onzekerheden.
wat heb ik tot nu toe geleerd!

- vrouwen stappen niet op anderen af, vrouwen flirten. dat doen ze door naar je te kijken en dicht in je buurt te gaan dansen. ze vertellen hun vriendinnen dat ze je interessant vinden en gaan samen bij je in de buurt staan. [dat doe ik ook ;-)]

- als je naar ze toestapt, maak dan een normaal praatje, relaxt. Vraag of ze het naar haar zin heeft. Vraag haar en laat haar veel praten, kijk haar aan en laat merken dat je ook echt luistert. herhaal kleine dingen. zoals. dus toen ..., geef subtiele complimenten. Maar blijf haar aankijken, geef haar het gevoel alsof zij het enige is dat voor jou interessant is. raak haar af en toe aan, haar schouder, arm en hand. gewoon casual tijdens het praten. niet gelijk strelen of wat dan ook. Als zij je begint aan te raken, heel subtiel dan is het zeker. Ze heeft interesse. Laat dan eens een stilte vallen of geef haar een net complimentje, niet overdreven of gemaakt en blijf haar in de ogen kijken. Je zult merken dat ze uiteindelijk het moment geeft om te zoenen.

Dit is heel belangrijk!!! blijf netjes!! mannen laten dan soms agressief en soms onbedoeld weten gelijk met je naar bed te willen. laat dit aan de vrouw over! raak haar borsten niet gelijk aan en ook niet haar intieme delen. Zachtjes haar bips strelen kan. Maar doe het subtiel!!!
strelen is heel belangrijk als je een vrouw op wil winden. steek hier veel tijd in. zuig, kus en bijt zachtjes in haar net op het stukje tussen haar nek en haar schouder. Druk je toen niet in haar oor!! en als je tijdens het zoenen haar net en oorlel streelt heb je de helft al gewonnen!! ;)

een tip van een Bi-vrouw!!! ;)

Je moet in het begin lekker veel aandacht geven en daarna langzaam aan beetje bij beetje. Teveel is niet goed te weinig is nooit goed ;)

gewoon zeggen dat ze ontzettend lief is maar wel een beetje lelijk.

hahahaha xD nah...

maar beetje plagen kan geen kwaad hehe, en idd zoals hier staat complimentjes geef ik eigenlijk zelde en als ik ze al geef flappen ze dr bij mij gewoon welgemeend uit.

maarjha dat zal wel komen omdat ik sowiso een flapuit ben.

oja tis grappig, een maat van mij is een super sociale gentleman, en ik ben een sarcastische klootzak die zegt wat ie denkt. en raad ns wie
het meisje krijgt? ;) juist..

naja.. ook weer niet altijd hoor moet ik zeggen. sommige meisjes haten me, andere houden van me.

en jha wat ook leuk is, ze expres niet geven wat ze willen! weet niet waarom maar et werkt! xD
serieus.. soms zijn meisjes net katten,
als je een kat wegduwd of zelfs weg slaat komt ie JUIST de hele tijd bij jou zitten :P
logisch is het niet maarja!... :)

stap gewoon naar de toe en wees je zelf, en durven dat is belangrijk, vervolgens laat merken dat je eerlijk bent ! that's it

tot nu toe nooit problemen gehad om eerste stap te zetten, heb inmiddels ook veel ex vriendinnen, maar durven betekent ook one night stands ;)

Ja mooi is dit! :P
Ik moet zeggen dat bij mij meer geheimzinnigheid werkt.
Oogcontact is heel belangrijk, en als je een beetje een mysterische uitdrukking er achter zet is het erg interessant om eens in de buurt te komen.
Ik val op mensen die niet te hard van stapel lopen, dus mijn eerste contact hoeft niet lang te zijn.. bij een hoi met een aanraking en een knipoog smelt ik vaak al weg.
het trucje over dat andere meisje die je erbij betrekt werkt vaak wel. maar wie wil je in de maling nemen? straks heb je een hele dierentuin achter je aan :P
Ik knap echt af op openingszinnen, veel mensen denken dat die nodig zijn.. maar als je gewoon vraagt hoe ik heet of wat dan vind ik het prettiger dan zo'n afgezaagde zin..
Wanneer een meisje om je moet lachen zit je vaak al gebakken. veel meiden gaan aanhun nekof haar zitten als ze zich tot iemand aangetrokken voelen.
Vaak valt ze dan meer op een kleine aanraking, een vinger die haar hand raakt ofzo.
Het ongemakkelijke verliefde gevoel speelt dan vaak op. dat is het leukst.
de eerste stap zetten is altijd lastig, het makkelijkst is dit wanneer je in iemands ogen kijkt. wie wie zoent maakt dan niet uit, maar vaak is de vrouw veel meer velegen. :D


Ik knap af op te strakke kleding of te kleine kleding. je ogen en mond zeggen ook heel veel, verknal daar dan ook niets aan:P
en een macho... tsja..dat zijn er veel terwijl ze weinig geliefd zijn. Be yourself.

wat is je probleem , doe gewoon je ding en ga deze shit niet studeren. mensen gaan alleen maar denken dat je zielig bent.

gewoon chill doen zorgen dat je een link legt. zelfde hoby of ken de zelfde persoon en praat daarover. dan komt de rest vanzelf als er vriendinnen bij zijn

Even over al die complimentjes. Je moet geen complimentjes geven om het geven van complimentjes. Maar zodra je bij jezelf denkt: Wat een mooie broek. Moet je dat gewoon zeggen. Ik zeg het ook regelmatig tegen vriendinnen, dit is een boost voor zelfvertrouwen.

Wat ik eigenlijk mis zijn de tips voor een vrouw om een man te versieren. Zijn die er wel, of meoten we ons alleen door de mannen laten versieren? Ik zelf vind het best moeilijk om zomaar op iemand af te stappen. Maar ik probeer altijd eerst oogcontact te maken. In de hoop dat een jongen hier op reageerd en op mij af komt. Ik vind namelijk dat een jongen een meisje moet versieren.

Dus voor alle jongens die dit lezen:

1. Als een meisje oogcontact probeert te maken, dan ziet ze iets in je. Probeer hier op te reageren door een knipoog, dan weet ze in iedere geval dat je het hebt opgemerkt.
2. Stap daarna op haar af om een klein praatje te maken. Gewoon d'r naam vragen, waar ze vandaan komt etc..
3. Als ze hier serieus op ingaat dan zit het goed. De rest kun je zlef wel bedenken.

Dus jongens gooi al je charmens in de strijd en versieren maar. Hoe je het doet maakt niet uit. Maar toon in ieder geval interesse.

xx
als je iemand wil versieren geef dan een knipoog

Haha wel lachen dit..Oogcontact is gewoon het begin van
een flirttrip dus er natuurlijk goed verzorgd uitzien word gevraagd
anders heb je kans dat ze de 2e keer niet weer kijkt... Geen petjes
of caps dergelijke dragen... Hier knappen vrouwen vaak op af....Als
je met dr spreekt zorg dan ook dat je lekker fris ruikt (goede
parfum) dat je niet uit je vreet stinkt als een asbak of naar
knoflook. Beetje gevoel voor humor vinden vrouwen ook vaak
fantastisch.En vooral niet te overdreven doen ,in je doen en laten
en niet te stoer!! En niet slijmen...je moet niet meteen laten
merken dat ze heelamaal het einde is..
Het beste kun je beter hard to get spelen en dat je niet al te veel
geintereseerd bent... Tjah je moet het ook wel een beetje in je
hebben je hebt het of je hebt het niet.

ik vind het eerlijk gezegd fijner als de man de eerste stap zet, ik ben zelf nogal verlegen maar ik voel me erg gevleid als een jongen iets langer dan normaal naar me kijkt of naa rme glimlacht ofzo. Maar niet zo'n gladjanus glimlach, daar knap ik ontzettend op af. voorderest; ik vind het fijner om een leuk gesprek te hebben (buiten de discotheek bijv.) dan samen dansen. MAAR, zeg nooit: ga je mee naar buiten (brommers kiek'n) maar vraag eerst de naam enzo. En waag je door al die vriendinnen heen, die vinden het alleen maar leuk als hun vriendin ergens voor word gevraagd. En; Nee = Nee.

laat haar weten dat ze veel voor je betekent, en geef haar af en toe complimentjes niet te vaak anders wordt het te dorozichtig.

wees spontaan en ga niet met standaard dingen aankomen! doe wat in je opkomt, dat maakt je acties uniek en geeft de dame in kwestie het idee dat je voor haar niet al 5 anderen hebt geprobeerd om te versieren!

Ga ook eens uit met t idee om gewoon lol te hebben en niet alleen maar meiden te versieren! jongens die (gezonde&normale) lol maken met hun vrienden trekt juist dames aan!

Je zult zien dat wanneer je er juist niet veel mee bezig bent je vaker contact hebt dan wanneer je heel erg je best doet om ook maar iemand te versieren!

maar t allerbelangrijkste van alles, behandel een vrouw met respect en wees eerlijk!


heb je er ook altijd zo'n last van er ook k word ook altijd rood.Ik vind het vooral moeilijk om er naar toe te gaan. Wie weet vind ze me maar dom of lelijk of weet k t als je ene meisje kent je vind haar super aardig en het is niet de "ALLER" lelijkste zal je gewoon met haar moeten gaan dansen je kent haar al goed dus boeiend ze weet dat je aardig bent! kom gewoon een paar keer naar haar toe en klets en dans met haar(wel achter haar je bent niet preuts althans dat weet zij NIET) op een gegeven moment kom je wel voor haar te dansen let ook op de muziek niet te zwingend ;) en dan moet je zelf voelen of zei voelt het wat HET moment is druk langzaam je mond op haar lippen en speel lief met haar tong laat zien dat je goed kan zoenen SUCCES!

groeten Alex


hmmmm ik weet niks beters dan gewoon ongeinteresseert doen.... dat vinden ze leuk en maakt ze nieuwsgierig.
ze willen vanzelf meer van je weten en als je de juiste antwoorden geeft zit je goed.
ga in het begin mee met haar mening en na een gesprek met veel glimlachjes en kleine aanrakingem kun je zeggen waar je voor staat.

Als ik dit allemaal zo leest, krijg ik duidelijk de indruk dat we ons maar anders voor moeten doen, en dingen dragen om een vrouw te verleiden.
Hiet mij gouden antwoord....

Be YOUR selffffff


Waar blijven de adviezen voor vrouwen, hoe ze een man moeten verleiden?????
Deze techieken zijn zeker voor even...
Ik denk namelijk dat je je zelf moet zijn, want iets anders spelen dan dat je werkelijk bent of voorspeelt hou je toch niet vol en dan komen er problemen...
Meeste belangerijke dingen zijn:
Eigenwaarde kunnen laten merken
Goede verzorging
Sociaal zijn
Trouw zijn (dit het meest voor je eigen waarde)

ikzelf vind het nogal ongemakkelijk als jongens met complimenten gaan strooien. je krijgt dan snel het idee dat hij het niet meent.
verder lijkt het me niet zo'n goed idee om wanneer je uit bent op een one-night stand, je voor te doen alsof je op zoek bent naar een serieuze relatie. als een meisje hier later achterkomt, zal ze zich zeker bedrogen voelen en de kans is dan ook groot dat de volgende keer de hele kroeg/club weet dat jij een player bent.
en wat betreft de jaloezie gevoelens; ik zou het best vreemd vinden als een jongen eerst gezellig met mij staat te praten en dan vervolgens naar de volgende gaat. bij sommigen zou dit jaloerse gevoelens kunnnen oproepen, maar lang niet bij iedereen!

ik heb een paar vreemde reacties gezien.. ik zal mijn mening geven over hoe je volgens mij een meisje versiert.

1. aandacht, dit is iets waar meisjes op kicken, zorg dat je haar alleen spreekt, of met een beperkte groep. ga naast haar zitten, dichtbij, maar raak haar nog niet aan. als het gesprek op gang is kun je je hand rustig op haar knie (of iets hogers) leggen, maar alleen als het klikt! anders probeer je het gewoon de volgende keer

2. geen aandacht, klinkt vreemd, maar werkt in combinatie met bovenstaande, na een paar dagen haar vaak te hebben gezien, en aandacht gegeven te hebben, moet zij naar jou toe komen.. als je haar ziet, niet naar d'r toe lopen, maar rustig afwachten. geduld word beloont. (mensen die vragen worden overgeslagen!)

3. laat haar speciaal voelen bij jou in de buurt, als je bijvoorbeeld iets gaat doen, zeg je dat in het bijzonder tegen haar.. bijv, "ik ga even naar de wc ;) ben zo terug hoor" vooral het knipoogje erbij werkt prima.

dan nog even op reactie op het artikel, dingen als haar jaloers maken vind ik een lage actie die trouwens niet vaak werkt, als je niet genoeg aandacht aan haar geeft, of ze is niet zo in jou geïntreseerd, dan geef je je positie weg aan de volgende man.

complimentjes, ja.. wat valt daar over te zeggen?

iets als, NIET DOEN?!!

ja, als je haar beter kent, moet je dat vooral doen, ja, als ze ergens haar best voor heeft gedaan ja.. maar complimentjes blijft spelen met vuur.. het gaat meschien een paar keer goed, maar op een gegeven moment gaat het fout. als je wilt zeggen dat ze iets goed doet, of dat haar iets leuk staat, moet je dat eerlijk zeggen.

mijn advies voor complimentjes is, doen als het een perfect moment ervoor is MIDDEN in een gesprek, begin er vooral niet mee en probeer er vooral niet mee te eindigen. over het algemeen geef ik per week 3-5 complimentjes, op die manier blijft het gemeend, zorg wel dat je het meent met heel je lichaam, soms meen je het wel, maar als je dan niet op de juiste manier kijkt kan het al nep overkomen.

good luck ;)

dd
ps. knipoog, vrouwen worden er soms helemaal gek van, tis een leuke (en word door vrouwen in het algemeen als onschuldig beschouwt) manier van communiceren.


Vrouwen zijn gelijk voetbal. Eigenlijk is niets in dit universum aom een vrouw te beschrijven mar goed. .
Eerst valt de man aan, met complimenten, aandacht, en de vrouw is in haar doel met een zeer goede verdediging, waar je amper door kunt geraken, ze vind het leuk om aandacht te krijgen maar kent haar grenzen..

Wanneer de man zich terugtrekt, dus gaat 'verdedigen', valt de vrouw aan, en vergeet ze haar verdediging..


Hallo allemaal

Ik ben geen verleider of casanova maar ik kan je zeggen dat als je jezelf goed kent en weet wat je wilt kom je het verst. Hier een paar tips...

- Verzorg jezelf goed uiterlijk van top tot teen.
- Weet op wat voor meisjes je valt ga niet achter elke dame aan met olijfige billen.
- Wees kritisch en houd je niveau en zelfwaarde hoog
- als je in contact bent met een dame aan het prate bent...moet je haar dingen vragen en niet zelf ouwehoeren... richt de kaarten op haar... als ze de kaarten naar jou speelt...hou je het kort en krachtig en stuur je de kaarten haar kant weer op
- Als je met een meid in contact wil komen op straat, club, stad ...waar dan ook...je moet altijd in je hoofd hebben dat je niet geweigerd kunt worden? 8 van de 10 mannen denken dat als je een dame aanspreekt en ze negeren je of lachen of whatever dat je wordt geweigerd.. dat is NIETTTTTT!!!!!!!! zo..WANTTTT ze KENTT JE NIET!!!....Een dame kan jou pas weigeren als ze jou kent...!! Wat doet ze dan? Ze WEIGERT DE SITUATIE... maybe heeft ze een vriend, geen zin in relatie, ze vindt je niet mooi of je ziet er dun uit..!!maar ze kent jou neit ze weet niet wie je bent dus ze weist je af op je uiterlijk maar niet voor wie je bent....!!!!!!!! aub onthoudt dat.!!
- Je hebt niks te verliezen.
- Geef een vrouw op zijn tijd complimenten en herhaal ze niet vaak.
- WEES MYSTERISCH!..hoe? door geen Ja-knikker te zijn.. Je eigen Leven leiden! dus niet elke dag haar smsen maar doe je dagelijkse ding dus school werk sport etc., haar soms verassen! haar gevoel geven dat ze bijzonder is..

Ik kan zo heel lang doorgaan,, maar onthoud 1 ding...en dat is dat je ervoor moet gaan...zoals ik altijd zeg...Just go for it;)


het eenigste wat je moet uitstralen is zekerheid dat is het sexy'st bij de mens
als eerste blijf de dame respecteren geen afdwalende ogen luister naar wat ze verteld
wees subtiel met complimenten maar zorg wel dat het compliment ook gemeend word sommige vrouwen hebben je gelijk door

Beste Mensen,

Ikzelf ben ook onzeker en verlegen als ik een meisje niet ken, ik stap er ook helemaal niet snel opaf.
maar is er een meisje/vrouw bij onze groep die er dus is via een vriend(in) kan ik wel praten.

Maar laat wel iets merken dat geintereseerd ben in een haal als relatie of iets dergelijks, anders bespreken ze serieuze dingen met je ( niets mis mee ) maar als je dan verteld wat je echt van ze wilt, willen ze vaak liever vrienden blijven.

Zo is dat bij mij gegaan ( stuk of 6 x ).

Maar nuttige tips, bedankt!

Gr
hier is mijn versier stappen plan:
1: het "pauw" principe. dit houd in dat jij iets moet hebben dat jouw op een non verbale manier laat opvallen. dit kan van alles zijn van je uitstraling tot je haar tot je kleding enz.
(zorg hierbij wel dat het niet uit de toon valt of belachelijk is bijv. in het wit gekleed komen op een gothic feest......)
2: leer non verbaal spreken. ogen zeggen bijvoorbeeld alles. zorg er voor dat je hier mee alles kan zegge. dit in combinatie met een uitdagende houden zorgt er voor dat je nooit meer naar iemand toe hoeft te stappen maar dat zij naar jouw toe komt.
3: de openings zin: dit is cruciaal, naar mijn ervaring is het gebruik van sarcasme hierbij extreem belangrijk. aangezien sarcasme der voor zal zorgen dat zij de van kan maken wat zij wil (en aangezien zij naar jouw is toe gekomen zal dit ongetwijvelt positief zijn). ook is het belangrijk dat je geen algemene opmerking gebruikt maar probeer iets te kiezen wat jouw aan haar opviel of zeg iets over wat er op dat moment daar aan de hand is etc.
4. het gesprek, wees intresant zorg dat je je gesprek aanpast aan het soort meisje waar je mee praat (dit kan je meestal wel zien aan de manier waarop ze gekleed is of doet enz.). ook is het erg belangrijk dat je het sarcasme der in houd en dit mixt met lichte plaagerigheid, maar zorg der in alle gevallen voor dat je niet irritant word. en complimenten kan je er het best door heen gooien met een vleuge sarcasme dit (zoals ik al eerder zij) zal er voro zorgen dat zij het kan opvatten zo als zij dat wil en in een positieve gespreks zweer zal dit dan ook positief zijn.


nou dat waren mijn stappen de laatste stap hou ik voor me zelf, anders krijg ik straks nog te veel concurentie:P


succes der mee, en met vriendelijke groeten
looneytic


hahaha! Ik vind dat je een vrouw best wel eens wat jaloers mag maken. Niet overdreven, maar gewoon eens een keer wat ondeugends zeggen! Heerlijk, er ontstaan twijfels en bij de eerstvolgende compliment zit vrouwtje in de wolken!

Ach, ik ben stapel gek op een jongen.. en die heb ik met geduld "gewonnen".
Ik heb enorm veel geduld gehad.. En ik denk dat dat inderdaad is wat jongens willen. (Ik ben een meisje)... Gewoon, soveel en togh so weinig doen.. tot ze je volledig vertrouwen. en ik weet cker dat het andersom ook zo is.. ik zie geen versgil tussen meisjes/jongens, mannen/vrouwen.. en ik zie ze helaas voor de mannen/jongens die dat wel zo zien, niet als een sexopject.. volgens veel gaat het daar uiteindelijk om,, nou, Dat is in mijn geval zelfs het minst belangerijke... het vertrouwen , daar gaat het mij het meest om.. dat je hem/haar vertrouwd..
En gewoon, ongelovelijk veel van diegene houden.. fuck de sex.!

Ik ben een jonge meid, en natuurlijk zijn we nieuwschierig, maar niet iedereen houd van sotere jongens, een beetje is wel leuk, maar iemand die over niets anders dan zijn motor praat? Nee, dankje!

Jaloers maken, ja, misschien dat het bij sommige werkt? Bij mij niet! Natuurlijk wordt ik wel jaloers, maar als een jongen leuk tegen me doet, maar daarna gelijk hetzelfde bij een ander meisje doet: Denk ik: Nouja, Laat maar!
Jaloerse gedachtes? Beetje wel.. Maar dan (probeer) je zo iemand ook maar gelijk weer uit je gedachten te zette, met het standpunt: Als hij dat bij iedereen doet!


mannen zijn nu eenmaal de klos door de eerste stap te zetten, vrouwen doen dat gewoon te weinig
kerel dat heb ik, (en ik weet zeker dat ik niet de enige ben) als zestienjarige jongen, al lang bedacht. Daar hoef je geen
gedragspsycholoog voor te zijn. Met vrouwen is het nogsteeds hetzelfde als bij de oermensen in principe. Het allerbelangrijkste zijn geur en fysieke gesteldheid. Je moet een vrouw het gevoel geven dat je haar kunt beschermen. Een vrouw zal zelden een bang schriel kereltje uitkiezen. Waar het mij altijd wel mee lukt is gewoon simpel intresse tonen, laten zien dat ze belangrijk is en dat merk je vanzelf of het klikt of niet. Me fysieke gesteldheid is sowieso goed ;)
Diep in de ogen kijken,, als vrouw zijnde moet je een mysterieuze blik hebben wil je nagekeken worden. Als je uitstraling goed is en je hebt die mysterieuze blik ben je binnen..!!

hahaha nou ik ben een "meisje" en als man moet je spelen met deze "thechnieken" en niet klakeloos overnemen want dat is gewoon verspilling van je tijd.

1) oke dat kan wel es werken, maar niet overdrijven: maakt het interessant en niet eng.

2) haha als je eerst bij mij komt en dan het zelfde doet bij een ander,..blijf dan maar lekker bij haar, in ben niet net zo interessant als een ander ik ben veel interssanter!! zo krijg ik het gevoel voor mij 10 anderen en elk meisje wil tog speciaal zijn?

3)idd gemeende complimentjes en te veel kan me ongemakkelijk laten voelen. ik zou zeggen niet meer als 3 goede op 1 avond.

4)hahaha ik heb nu een relatie maar eerder moest ik er niet aan denken. als ik in een club/bar/kroeg sta ben ik niet op zoek naar een lange termijn relatie hahaha help ik zoek wel een ander die er lekker uit ziet en alleen wil neuken (en als het bevalt is misschien voor herhaling vatbaar)

5) jah dat ligt er aan hoe leuk je bent, en wat voor meisje je hebt natuurlijk.


als je haar verleidt, moet je ervoor zorgen dat ze je intentie niet weet. als je open kaarten speelt, pakt ze jouw kaarten af. Het is net zoals troeven eigenlijk, als er meerdere jongens zijn, moet jij ervoor zorgen dat je de beste kaarten, troef, hebt. Dit bereik je door haar t gevoel te geven dat ze de enige is, maar niet te veel anders verlies je je troef. Humor is de basiskaart en je belangrijkste kaart

Als je met een dame flirt, moet jij nooit als eerste wegkijken. ben je in de kroeg, laat haar jouw drankje betalen, want jij bent de prijs. Ga met een vrouw nooit een lang gesprek aan, maar houd t kort, dan wilt ze meer van je weten
zorg dat je altijd gedoseerd gevoelig overkomt!
Niet te,maar toon je liefde voor dieren en kinderen.Dat geeft aan dat je gevoelens op de juiste plek zitten!

het ligt allemaal aan zelfvertrouwen. Ik kan het weten; ik ben een vrouw en biseksueel, dus heb ook wel eens een vrouw versierd. Maar als er een jongen naar mij toekomt, is het ergste wat je kunt doen met een of andere treurige openingszin aankomen. Daar zit echt NIE MAND op te wachten, en het bewijst ook weer dat je waarsch dit soort sites leest (eerlijk, zou ik ook niet aan de grote klok hangen). Wat ik al zei: zelfvertrouwen. Geef humor een kans. Zodra ik zie aan een jongen dat hij bloost, niet weet wat hij zeggen moet of zenuwachtig wordt, ga ik weg. En wat hierboven ook al stond; zorg dat je jezelf niet meteen helemaal blootlegt. Het moet spannend blijven. Een meisje in bed krijgen lukt niet alleen met een goeie look. als jij interessant bent, humor, makkelijk (kortom zelf ver trou wen) scoor je minstens zo goed. je moet zorgen dat ZIJ het wil. En ik weet niet waar jullie het vandaan hebben, maar bij mijn weten zijn heel veel meisjes wel in voor one-night-stan!
ds. Xx Trista

ik ben een vrouw,, en de tips die hierboven staan zouden bij mij weleens kunnen werken haha.. mannen moeten een beetje mysterieus zijn,, dat maakt ze sexy.. al moet je wel oppassen met die tip van geef de aandacht die je aan de ene geeft ook aan de ander om haar jaloers te maken.. Hierdoor loop je het risico dat ze zoiets heeft van laat maar, zo doet hij tegen iedereen.. maar verder goede tips! succes mannen;) ik zal er op gaan letten haha

toon geen intressee in haar kwa woorden maar geef haar een mannelijke gevoel die elke vrouw zal voelen en neem haar mee naar je nest en laat haar genieten van je want elke vrouw wil bevangen worden door de hol van de leeuw en laat haar weer gaan als een gazalle......neem je tijd

Wat bij mij goed werkt is juist absoluut geen complimentjes maken. Met name mooie vrouwen krijgen die doorlopend.

Als openingszin blijft het leuk om te zeggen: 'Doe de volgende keer wat leuks aan en een beetje make-up op, dat helpt altijd, en ga nu maar bier voor me halen'. Met een grote glimlach op mijn smoel. Werkt echt..


heb gewoon respect voor een vrouw als je een vaste relatie zoekt en toon dat ook,het zal mss een tijdje duren maar als ze je vertrouwt kan er iets moois komen

hallo ADVERSUS,
ik ben een geslaagd vrijgezel, maar geen player. Een goede vrijgezel is ook nooit alleen.
Een paar tips voor in de discotheek.
Bewapen jezelf met koetjes en kalfjes gesprekken. Waar kom je uit? Hoe oud ben je? Kom je hier vaker? Ben je er al lang? Jou zag ik vaker voorbij komen.
Het is nogal lawaaierig maar maak dit tot je voordeel. Je kan je gezicht makkelijk in haar richting werken omdat je boven de muziek uit moet praten. Praat niet direct in haar oor maar schreeuw ernaast naar achteren. Probeer in het bezit te komen van haar arm. Raak het eventjes aan of houd het vast. Als ze je hand in haar hand neemt of je weet de jouwe zonder geweld in de hare te werken, zit je goed. Vanaf dit moment, als zij wat zegt, kun je gemakkelijk je gezicht wenden dat jou mond voor de hare zit en toch degelijk kunt verstaan wat ze zegt. Hak de knoop door, zoen, verzin de rest zelf.

heb gewoon respect voor een vrouw als je een vaste relatie zoekt en toon dat ook,het zal mss een tijdje duren maar als ze je vertrouwt kan er iets moois komen

Vrouwen zouden ook veel meer de eerste stap mogen zetten als het om het verleiden gaat.(dus niet afwachten totdat de man het doet dat werkt gewoon niet meer anno 2008)
Er zijn vast uitzonderingen maar een man vind t ook wel spannend als hij verleid wordt denk ik.
Lichamelijke aantrekkingskracht en met elkaar naar bed gaan lijkt me een logiscg gevolg.
Als de sex goed is verlang je alleen maar meer naar de persoon.

Ik ben het eens met dat je vrouwen niet moet lopen aaien de heledag...Wees een man. Een complimentje mag er af en toe zijn. Maar ga niet lopen aaien...dan ben je net als alle andere mannen, en dat wilt een vrouw absoluut niet.

geef niet teveel complimentjes achter elkaar begint dan beetje ongeloofwaardig te worden.
beetje negeren, helpt altijd

Ik moet even zeggen dat ik als vrouw wel denk dat lptje gelijk heeft. Je kunt als vrouw echt zien dat een bepaalde man 'sex uitstraald' en dat is wat anders dan een sexy uitstraling of zich gedragen alsof hij sex nodig heeft.

Vrouwen hebben hier een goed gevoel voor, de gedachten van een man spreken enkel door de blik die zijn ogen uitstraald. Dit heeft echter niets te maken met het gezicht wat hij trekt. Het komt gewoon uit zijn ogen gestraald. Daarom kan ik ook aanbevelen: DENK zwoel als je alleen al naar haar kijkt. Dit word vaak heel positief opgepikt, in iedergeval bij mij en mijn vriendinnen.

Vreemd voordeel van de man...

xm


Je kleden met style, net iets anders als de rest. niet te overdreven, maar wel dat je gezien wordt. loop een discotheek/kroeg binnen en knipoog naar het meisje wat je het leukst vind! hou wat oog contact, niet teveel, af en toe. Als ze je leuk vind komt ze vanzelf naar je toe! ALs dat gebeurt, moet je natuurlijk niet met je mond vol tanden staan, zorg datje wat standaard gespreksonderwerpen hebt voor als je het even niet meer weet. Vertel in ieder geval niet teveel over jezelf. Als ze iets wilt weten vraagt ze het wel. EN laat haar netjes uitpraten, ook belangrijk.
groetjessss

Niet te gretig, blikken zeggen veel!!!!
Eventueel een volgende keer maar weer proberen!!!
Voorzichtig langslopen, naar de wc bijvoorbeeld.
Gewoon diect op je prooi afgaan en niet bang zijn dat je wordt afgewezen. Het is net een solicitatiegesprek. Als ze je wilt, dan ben je van haar en anders kun je het schudden. Maak het niet te moeilijk voor jezelf totdat je niet meer weet wat je moet zeggen. Als je op je bek gaat is ook niet erg, toch!!!!Nooit geschoten is altid mis...Groeten Marokkaan

Loop eens de kroeg binnen met een air van " julie zijn al mijn onderdanen". Probeer het gewoon gewoon 1 keer, als het niet bevalt kan je de volgende weer met gebogen schoudertjes binnenkomen. Blijf het wel doen, ook al krijg je opmerkingen.
Toegegeven, het is een beetje zelfbedrog, maar "zal ik haar aanspreken, weet niet, straks zegt ze nee en lacht de hele kroeg me uit en iedereen wijst me na " ook.

Ik denk dat ik vrouwen best goed kan begrijpen tot zekere hoogte, ik heb zelf twee zussen.

In daadwerkelijk versieren ben ik niet goed, maar doodgewoon vrouwen zich op hun gemak laten voelen dat lukt mij meestal wel.

Het is altijd belangrijk om te proberen je in hun te verplaatsen, denk er over na hoe ze jou zullen zien.
Blijf ook naar haar gezicht kijken, er is niets mis met even snel het geheel te bewonderen, maar staar nooit. Dit toont aan dat je haar niet als een lustobject ziet.

Het is ook belangrijk om te weten waar je over kan praten, let erop of het haar interesseert of niet, ook als je vrienden erbij zijn. Voetbal, games en autos zijn nu eenmaal veel minder geliefd bij vrouwen. Als je ziet dat het onderwerp haar niet interesseert verander het dan naar iets wat ze waarschijnlijk wel over wilt praten, dan maak je ook gelijk een goede indruk.

Wees een gentleman, dat wordt gewaardeerd.

houd deuren open, sta op in de bus om een dame te laten zitten, bied haar je arm aan als je samen met haar een korte afstand loopt en het past bij de gelegenheid.

Het beste is om ook op te staan voor minder aantrekkelijke dames en ook voor hen deuren open te houden, dit komt je reputatie ten goede. Ze kunnen immers leuke vriendinnen hebben.

Sinds enige tijd zit ik nu op stijldansen en dat lijkt ook wel enige aantrekkingskracht te hebben op vrouwen. Meerdere dames hebben al aangeboden mee te willen helpen met oefenen, en het is altijd een goed gespreksonderwerp wat ze meestal wel interesseert.
Samen stijldansen is natuurlijk ook goed voor een avond uit, dat geeft eens iets anders dan de bioscoop of een restaurant.

Bij vrijwel elke dansschool is er ook een tekort aan mannen, met als resultaat dat de mannen die er wel zijn gemakkelijk dames ten dans kunnen vragen, er is immers weinig concurrentie.


WHAHAHAHAHAHAHA., ik lach alle mensen uit die een comment plaatsen als:: "ik ben een dikke player" kom op zeg, als je dan EGT zo goed bent, waarom twijfel je dan als nog aan jezelf en ga je deze tips lezen? jij kan alleen sletjes pakken!

Tips zijn goed, maar complimentjes geven kan in je gezicht ontploffen, lichaams taal zeg 1000X meer dan een dom zinnetje vooral als het zown cliché spreuk is.

Ook is dat doorschemeren van serieuse bedoelingen niet egt geschikt, werkt uiteraard wel voor een one night stand maar als ze egt de moeite waard is kan je beter zorgen dat het je vaste prikkie word.

GELOOF ME DIT WERKT!!!!:: (voor mij iig wel)
Dit krijg je eerder voor elkaar als je haar gek maakt en plaagt., je moet haar iets geven, als ze meer wil krijgt ze het niet (pas als jij beslist dat ze t mag hebben, zo houd je controle en zorg je dat ze helemaal gek word. Soms smeken ze je dan om geneukt te worden (want daar gaat het toch allemaal om??) En dan moet je gewoon goed je best doen in bed, haar een paar keer laten komen dan wil ze vast nog wel eens afspreken.

., Proberen!!

...goeie dag nog


Ik heb mijn vriend op een forum 'ontmoet'... En ik ben verliefd op hem geworden zonder dat ik hem ook maar 1 keer had gezien.
Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten bleek hij inderdaad geen Adonis te zijn maar het was wel de lieve vent die ik via onze mailtjes had leren kennen.... En toen kon me dat buikje en het kleine kalende plekje op zijn hoofd echt geen biet meer schelen... Hij behandelt mij als zijn koningin en is er dag en nacht voor me... En dat is het enige dat telt!
Aantrekkingskracht zit tussen je oren... niet in je ogen!

Ik ben een jongevrouw, ik zie er erg goed uit, heb goede opleiding, beheerst over goede manieren en heb goed stijl en.. ben de ''onbereikbaar'' type. Voor zover ik het het weet, wil iedereen mij..al is het maar gezien worden met mij.Ik wil ook benadrukken dat ik totaal niet arrogat ben, sociaal, vriendelijk en aardig (ja, echt wij zijn nog niet uitgestorven).Mannen ik ga een open kaart spelen en jullie het wat makkelijker maken.

tip nr.1: 100% waar.

tip nr.2: tenzij je het helemaal niet serious met dat meid/vrouw meent te zijn, raad ik het jullie sterk af. Complimenten geven en dan meteen voor haar neus met een ander vrouw flirten,is wel erg fout. Je komt of als een player of als een hopeloos geval over, die te veel articelen leest over hoe-versier-ik-een-vrouw?

tip nr.3: Wel doen, maar met mate en vooraal recht uit je hart.

tip nr.4: Ja, het is toch wel de waarheid.

tip nr.5: Ik raad het jullie sterk AF!! Als je werkelijk je droomvrouw zoekt, dan heeft het geen zin om hard-to-get te spelen.Trouwens, dat HOORT een vrouw te doen ;)

P.S. Een ECHTE vrouw wil een Echte man, jullie moeten INITIATIEF nemen (negeer gerust dat emancipatie-gedoe), en vooraal niet snel opgeven! Doorzettingsvermogen en geduld worden altijd beloont.


Hoi, Ik vind dat de man de eerste stap moet nemen en stapje voor stapje verder gaat en zeggen ik hou van je vallen veel vrouwen al meteen op,En als een vaste relatie wil af en toe iets liefs zeggen en zeggen hoe mooi ze is en af en toe iets leuks voor haar meenemen zoals een kettingkje of een doosje bonbons ofzo iets...Je moet vrouwen ook gewoon met respect behandelen tog? En niet alsof ze een vuilnis zak zijn als ze vol zitten op na de volgende

Luister ik ben een vrouw, en sirieus... als je bij mij al meteen de indruk geeft dat je een relatie wilt ben ik meteen weg! Alleen die stomme kutjes denken oh leuk heb ik ook een keer een vriend! het moet wel spannend blijven jongens.. juist de jongens die niks vast willen zijn het leukst! want als jij hem kan overtuigen dat een relatie met jou wel leuk kan zijn dan voel je je pas echt speciaal.
En dan nog even over het comentaar verder de helft klopt niet helemaal wat jullie zeggen. Het ligt er gewoon heel erg aan wat het meisje zelf wilt. als ze wat wilt kom je daar heel snel achter. Er zijn genoeg meisjes die gewoon even een nachtje sex willen! en die kan je er zo uit pikken als je er maar goed naar kijkt.

Hou het simpel. en nooit teveel aandacht geven.


Even een reactie van een vrouw: het stomste wat je kunt doen is haar jaloers maken!
Dat werkt dus echt niet en ze zal je snel beschouwen als een makkelijke player!
En een one night stand is altijd beter met een 'gewoon' oprecht iemand dan met zo'n uitslovende macho!

als je erg lelijk bent zijn deze tips handig maar als je toch al knap bent is het no problem

Wat mij als 21-jarige vrouw vooral opvalt is dat vooral veel reacties afkomstig zijn van mannen die zichzelf als players beschouwen. Naar mijn mening is het fout om daar een voorbeeld aan te nemen, maar dat is mijn persoonlijke mening. Wat ik wel als tip kan meegeven is dat vrouwen die een relatie willen op zoek zijn naar tekens die hun vertellen dat ze een man kunnen vertrouwen. Dus dat mannen niet zomaar op elke vrouw afstappen en oprecht geinteresseerd zijn. Zo ken ik een man die best knap is maar elke avond bij het stappen bijna elke vrouw probeert te zoenen en aan minimaal 3 vrouwen de liefde verklaard. Als hij er gewoon iets serieuzer mee om ging en zijn aandacht in 1 meisje stopte zou hij zo een vriendin hebben. Dat is ironisch ook het enige wat hij wil en hij zou haar ook nog eens heel goed behandelen ook. Maar als je jezelf zo gedraagt kom je alleen maar hopeloos over bij vrouwen. Hier een paar losse tips.

1) Ben eerlijk, ja als je op een vrouw afstapt en zegt: 'neuken' dan zit er een grote kans in dat ze niet positief reageert. Maar het is gewoon niet eerlijk om een vrouw te beduvelen en reken maar dat zij het aan iedereen verteld als je haar voor de gek houdt. Alle vriendinnen en vriendinnen daarvan krijgen te horen waarom jij zo een grote eikel bent en ze niks moeten geloven van wat je te zeggen hebt. Als je later een vrouw echt leuk vind zal jouw reputatie haar mogelijk kunnen afschrikken.

2) Toon interesse, daarmee bedoel ik niet alleen interesse in haar mooie lange benen of goedgevulde decollete. Wat ik bedoel is dat een vrouw het leuk vind als je in haar en haar leven geinteresseerd bent. Dan bedoel ik ook niet dat je alleen naar haar hoeft te luisteren en / of over haar te praten. Als je over gezamelijke interesses kunt praten of leuke verhalen over jezelf hebt krijgt ze ook een beter idee met wie ze staat te praten. Het is moeilijk om uit het niets een band te creeren.

3) Ben origineel, ga a.u.b niet langslopen met een nieuwe versierzin. Dat bedoel ik NIET met origineel. Als een vrouw voornamelijk bij het uitgaan aangesproken word denken veel mannen dat zij blij is dat ze gecomplimenteerd word. Dat is het geval ook meestal wel als zij gecomplimenteerd word voor een minder oppervlakkige reden dan het feit dat ze tot een ander geslacht behoord. Vergeet niet dat de meeste vrouwen de hele avond aangesproken worden door mannen die ongeveer hetzelfde zeggen. Vrouwen prikken er meestal wel doorheen of een man oprecht is. Vooral als ze onzin uitkramen terwijl ze je maar 1 sec. ontmoet hebben. Dus wees jezelf en heb het juist niet over het overduidelijke. Vrouwen vinden het leuk om verrast te worden.

4) Luister niet naar het advies van zogeheten "players", de vrouwen die vallen op gladde mannen met strakke kleding en zoete praatjes weten vaak wel dat deze mannen niet altijd even oprecht zijn. Zij kiezen dit gegeven te negeren omdat zij daar wellicht niet zoveel om geven. Vergeet niet dat ook vrouwen mannen als trofeeen kunnen zien of hun eigen zelfvertrouwen van mannen af kunnen laten hangen. Als zo een knappe jongen haar wil "moet dat wel betekenen dat zij gewild en populair is". En geef toe dat elk meisje het mooiste meisje van de wereld wil zijn. Hierdoor denken deze gladjanussen ( die zelf vaak al knap zijn, zichzelf weten te kleden en populair zijn) dat hun praatjes werken. Hou maar in je achterhoofd dat veel meisjes die praatjes maar voor lief houden.

5) Laat zien dat je fun kunt hebben, er is nog tijd genoeg om diepzinnige gesprekken te hebben en jezelf bloot te leggen met al je lief en leed. Forceer niks door grappig proberen te doen. Hou al te zware onderwerpen gewoon even voor jezelf. Ben jezelf en heb daadwerkelijk plezier op je eigen manier. Als mensen andere mensen fun zien hebben werkt dat aanstekelijk en willen zij ook meedoen. Dat is altijd aantrekkelijk. Ongeacht man of vrouw.

Uiteraard is deze reactie weer te lang geworden met overbodige lange zinnen.

Maar ach, daar ben ik een vrouw voor.


Probeer de volgende tips eens.

Stel open vragen;
Wie, wat, waar, wanneer, waarom. op welke wijze enz...... (- het gesprek blijft altijd op gang)

Geef emtionele ondersteuning;
Ik zie dat je plezier hebt enz....(- De kracht hiervan is dat je emoties toont zonder te overdrijven)

Geef complimenten;
Wat leuk dat je dat zegt, Goed van je enz....
(- Belonen voor gedrag, altijd goed)

Maak oogcontact !;
(- non verbaal zeg je meer dan verbaal)

Succes ermee

Gedragspsycholoog


haha toemaar .
ik zeg meestal tegen zo'n meid ik wil je nu of zulle we effe ?
nooit mislukt !
Dit is fout allemaal. ik ben dikke player, en ik loop direct naar een meisje toe en dan zeg ik, woow, ik durf je bijna niet aan te kijken. je ogen. ze glinsteren gewoon van mooiheid.
t Is voor iedereen anders, de één kan teren op z'n uiterlijk, de ander op z'n mondigheid, geld... Een héél complex gebeuren is dat meestal wel, iedereen is en denkt anders, en trouwens, moest er één bepaalde tactiek zijn zou de fun er vlug af zijn hé.

Hoi,

Wil even wat rechtzetten

"Laat altijd doorschemeren dat je serieuze bedoelingen hebt"

Dis is geen goede tip. Je moet nooit erover liegen dat je geen zin hebt in een lange termijn relatie. Je verlaagt jezelf door te liegen dat je niks te serieus wilt, en vrouwen willen juist een sterke man. Als je goed bent in verleiden wil ze je waarschijnlijk toch wel. Ze kan dan nog wel proberen jouw van gedachte te laten veranderen, maar jij hebt dan alle kaarten in de hand.

"Laat haar de eerste stap doen"

Ook niet goed. Vrouwen willen dat mannen zich als mannen gedragen, of ze het nou toegeven of niet. Als man moet je je toch een beetje dominant opstellen en het voortouw nemen. Doe je dat niet, dan kom je over als een mietje. Nou zullen sommigen wel over emancipatie beginnen, maar denk je nou echt dat 40 jaar emancipatie het wint van de 1000en jaren van de menselijke natuur... denk het niet.

Groetjes, Leal
Hoi ADVERSUS en lezers,

Ten eerste wil ik mijn complimenten geven aan deze site, geweldig!
Er zijn op dit onderwerp al velen goede en slechte tips langsgekomen. Het heeft niet veel zin om die allemaal te gaan herhalen want iedereen heeft zijn eigen versie.
Zelf gebruik ik ook veel van deze tips en sommige juist niet. Maar goed, dat is allemaal gebaseerd op ieder zijn eigen mening.
Ik heb misschien nog wel een aanvullende tip voor sommige lezers hier. Heb zelf de tip al vaak genoeg gebruikt en het werkt ook nog!
Als dames gaan stappen gaan ze meestal met hun vriendinnen. Dit is zeker mooi, een groepje! Er zit altijd wel een type tussen die het “minst aantrekkelijk” is! Met alle respect uiteraard. Stap daar op af, en begin een praatje met haar. Haar knappe vriendinnetjes snappen hier uiteraard niets van want dat gebeurt “normaal nooit” ;) Ze worden vanzelf nieuwsgierig en ze staan in no time bij je!
Misbruik het minst aantrekkelijke type niet, want dan scoor je natuurlijk nooit in de groep. Scoor je dan juist wel? Dan zit die vriendengroep niet goed in mekaar.

Hopelijk kunnen jullie hier want mee. Ik geniet hier echt van haha
Hallo jonge mensen,

Ik ben een man van inmiddels bijna 100 jaar oud.
Glimmende, machtswellustige jonge vrouwen,
hebben mij tot nu toe altijd kunnen verleiden gevoelens bij mij op te roepen om over te gaan
tot sexuele handelingen die voor beide "partijen" interessant zijn.
Zoals het met alle zaken gaat in deze wereld, is ook hier de machtsinvloed de
hoofdzaak.
Eerlijk he, . . . .


Hallo,
net als vele van jullie ben ik af en toe ook een hopeloze man die nog
eens wat opsteekt van deze website. Ik moet zeggen dat deze "trucs"
wel zouden werken. Maar het punt is dat als je toch een
lange-termijn-relatie op het oog hebt je beter sommige punten kan
weglaten..
Als jij je voordoet om - zoals het artikel zegt - populair te zijn en
ze komt er later achter dat je het kneusje van de stad bent, dan komt
dat hard aan. Dus als je een serieuze relatie wil hebben lijkt mij het
beste om jezelf te blijven. Maar dan wel goed jezelf, ik zeg niet dat
je daar in vodden moet aankomen en je tanden niet hebben gepoetst.
Maar je snapt wat ik bedoel ;)
Ik ontken niet dat deze trucs niet werken. Want wie ze goed kan
toepassen heeft waarschijnlijk ook een goed resultaat met deze dingen.
Het is dus heel leuk voor een avondje, voor op vakantie... maar ik zou
niet een vriendin willen hebben die ik zou hebben 'versierd' door
iemand anders te zijn, jij wel?
Aller eerst de complimenten voor jullie altijd zeer interessante site.
De techniek voor de iets minder zelfverzekerde vrouw (maar ook bij de zelfverzekerde!) die mij (bijna) altijd werkt is..'niet vragen ..maar direct zeggen!'
Bijvoorbeeld:
'Zullen we morgen naar de bioscoop gaan?' =fout!
'Lijkt me leuk om morgen met tweeën naar de bioscoop te gaan' =goed!
Deze techniek werkt bij mij erg goed en wordt gezien als zelfverzekerd.
Opscheppen tijdens dates/of in haar bijzijn is natuurlijk uit den boze!
Verder werkt een populaire houding ook erg goed..maak met iedereen een praatje waar zij bij is (maar niet te lang natuurlijk!)
Eentje die ook wel eens wil werken bij de wat moeilijkere bereikbare meisjes/vrouwen is haar een idee te geven dat je haar alleen maar aardig vind.
Praat over koetjes en kalfjes en serieuze zaken..herhaal dit vaak maar vermijdt het praten over 'haar leuk vinden, relatie met haar etc!'
Uit mijn ervaring is gekomen dat de meeste meisjes dit als erg positief zien..want je schept tenslotte een vertrouwensband
mvg,
Sander
Plaag haar, denk aan het spreekwoord uit de kleuterklas 'meisjes plagen is liefde vragen'. Krijg je een blik van 'ik kan niet geloven dat je dat net zei' dan weet je dat je goed zit. Als je een tik krijgt zit je zeker goed, uiteraard geen slag in het gezicht, maar zo van die lichte tikken terwijl ze je lachend aankijken. Het is eigenlijk een kwestie van lichtjes arrogant te zijn met veel humor, zo krijgt ze de indruk dat je zeker bent van je stuk, je zal je niet makkelijk laten inpalmen, speel 'hard to get'. Belangrijk bij mooie vrouwen is dat je je niet gedraagd als een hielenlikkende wussy. Alle mannen in haar buurt doen dit al, ze wil heus eens wat anders. Wees dus spaarzaam met complimentjes, geef ze enkel op een moment dat ze het niet verwacht, en geef nooit een direct compliment. Zeg bijvoorbeeld: "Je hebt mooie schoenen, hebben ze die ook in vrouwenmaten?" En belangrijkste van al; het is niet hoe je eruitziet dat belangrijk is, het is hoe je haar laat voelen. Als je geen Brad Pitt bent, zoals de meesten, zal ze je schoonheidsfoutjes wegdenken. En daar staat hij dan uiteindelijk, de man van haar dromen.
Persoonlijk vind ik het niet nodig om 'lange termijn' te denken, date zo veel mogelijk vrouwen. Meerdere per weekend, uiteindelijk zal er toch iemand bij zitten die je leuker vind en waar je misschien een relatie mee wilt beginnen. Als je lange termijn denkt, zal ze je beschouwen als 'trouwmateriaal'. En dat wil je toch niet, want dit wil ook zeggen dat ze seks zal uitstellen.

Groeten
Jonas


Ik ben een vrouw en ik las deze tips uit nieuwsgierigheid. Bij tip 4 was ik geshockeerd.
" Laat altijd doorschemeren dat je serieuze bedoelingen hebt ook al denk je er anders over"

Dit is ook de techniek die loverboys hanteren. Ik ben er heel erg op tegen. Als een vrouw serieuze bedoelingen heeft, zal ze eerder ook haar emoties en toekomstplannen afstemmen op jou als jij laat weten ook serieus te zijn.

Een man moet er eerlijk voor uitkomen als hij alleen uit is op tijdelijke relaties en niets vasts wil. Zo voorkomt hij een hoop pijn en schade bij vrouwen die wel serieus willen zijn. OP deze manier laat hij de keus over aan de vrouw en er zijn genoeg vrouwen die zich ook niet willen binden en uit zijn op fiun/sex/geld. Dan weet hij zeker dat hij geen problemen veroorzaakt en kan hij met een gerust hart 'playen' omdat zij ook 'playt'.

Serieuze vrouwen voor serieuze mannen.


Ik heb met plezier de tips gelezen die op de site vermeld staan, en de reacties gelezen. Ik heb eigenlijk een gouwe ouwe die al vier jaar voldoet. Ik ben nu 22 en heb sinds mijn achttiende mijn rijbewijs. En nu rij ik met veel plezier in een Toyota Hiace. Dat is een bus met een nogal trage dieselmotor. En altijd ben ik Bob, en er zijn altijd mensen die ik met fiets en al naar huis moet brengen. En omdat ik toch al niet hou van machogedrag, werkt die lelijke bus op vrouwen als een magneet. Daarnaast lach ik altijd om die mensen die in van die puberale strijkijzers rijden (lees VW Golf, Honda Civic) met vooral veel tupperware eraan. (spoilers e.d.) Als je je verre houdt van dat soort mensen, en er een beetje op neerkijkt, dan wind je vrouwen om je vinger. Vrouwen houden helemaal niet van kinderachtig gedrag of macho's. Een volwassen kerel, hoe oud hij ook is, is voor een vrouw veel aantrekkelijker. Probeer het verschil maar eens uit. Kleed je vlot, rij een patserbak, hou er een stevige rijstijl op na en doe populair en geheid dat vrouwen van je afstuiteren. Kleed je netjes, rij rustig zonder nonverbaal geweld, in een stationcar en vrouwen kijken je na. De eerste indruk is dan vaak die van een saai persoon, maar naarmate de avond vordert zijn de vrouwen wel uitgekeken op al die schreeuwerige types. Bovendien heb je ruimte zat om een paar dames thuis te brengen. En als dat netjes gebeurt, gaan ze graag een volgende keer weer met je mee. Succes verzekerd.

Groetjes


Hi, zovals velen geniet ik ook altijd van jullie site.. Dus, uiteindelijk zal ik ook maar iets terug doen:

Wat bij mij als beste verleidingstechniek voor een one-night stand werkt, is wat anders dan dan gebruikelijk: Ik versier namelijk nooit direct, maar zorg dat ze mij gaan versieren.. Erg leuke sport al zeg ik het zelf, en je loopt "bijna" nooit een blauwtje. Ik doe meestal net alsof ik een beetje verlegen ben, ben dat ik zeker mate ook wel dus hoef niet overdreven toneel te gaan spelen.
Je moet je natuurlijk niet te verlegen voordoen, maar in ieder geval moeten de dames niet het idee hebben dat je een player bent die op elk meisje afstapt.. Doe je een beetje verlegen en grappig onnozel voor, maar sla op het juiste moment toe! Geef af en toe een betoverende glimlach of een lieve knipoog, en als je aan haar verteld dat ze er super uitziet,.. doe dat zinnetje dan voorkomen alsof het de eerste keer is dat je dat tegen een meisje zegt.. succes verzekerd :-). Dit werkt bij mij bijna altijd! Ik moet wel zeggen dat dit vooral goed werkt op uitgaansplekken waar je al goed bekend bent en/of je al aan diegene voorgestelt bent. Helaas draait het er vaak op neer dat je op deze plekken de naam player alsnog op je geplakt krijgt :-( .. Gelukkig zijn er ook nog genoeg dames die hierop vallen, hoewel ik deze zelf minder interessant vindt.

Wat betreft uiterlijk, de avonden dat ik echt wilde scoren en daarom veel aandacht aan m'n uiterlijk besteden zijn meestal minder succesvol als de avonden waarop ik gewoon even ga stappen met 'de jongens'. Juiste op de laatste avonden lukt het me om een schoonheid aan de haak te slaan. Kortom een ongedwongen instelling, en alleen maar voor een leuke avond willen gaan heeft veel meer succes dan een avond "willen scoren".

Gewoon jezelf zijn is zoals bekend echt het beste recept: ben zelf ook wel een beetje verlegen ;-) ! De macho-uitstraling werkt ook wel een bepaald soort vrouwen (en mijn methode werkt daar duidelijk niet bij), maar zijn dat nou het soort vrouwen waarvoor je wilt gaan?

Groet

Nelis
Ik heb vandaag de verleidingstechnieken op julie site gelezen en wil daar als vrouw zijnde graag een reactie op geven. Ik heb een leuke man leren kennen, deze heeft dus de technieken: geef haar veel complimentjes en laat haar de eerste stap zetten toegepast op mij...maar ik kan het niet ik durf het niet, mijn trots staat mij in de weg en als ik zo doorga dan zit ik straks op mijn 60ste gezellig samen met mijn trots (alleen dus) op de bank tv te kijken snik snik...
Deze betreffende persoon is een collega van mij, ik zie hem dus 5 dagen in de week en ik ben helemaal hoteldebotel van hem, maar dat laat ik niet merken, ik negeer hem nu compleet en ben strikt zakelijk, maar van binnen ga ik kapot, ik heb van jongs af aan meegekregen dat de man de jager is, dus verleid hem en laat hem op je jagen en dat leer je niet zomaar af.
groetjes van een eenzame steenbok
Relaties...

Ik ben een gezonde jongen van 23 jaar en niet superervaren op het gebied van relaties. Mijn langste, en eerste, verkering heeft een halfjaar geduurd. Maar dat is uitgegaan omdat ik toen 20 was en zij 15. Haar ouders (met name haar vader) waren het er absoluut niet mee eens. En haar vader verzon ook allerlei regeltjes en truukjes om ons het leven zo zuur mogelijk te maken. En dat lukte hem goed ook! Het was heel tegenstrijdig wat hij probeerde, want uiteindelijk groeide we alleen maar meer naar elkaar toe. Het is heel jammer als je zoveel van elkaar houdt, maar het mag niet...

Dat was wel 1 van de frustrerende dingen die mij in mijn, niet moeilijke leven, bezighield. De klap kwam eigenlijk pas een jaar nadat het uit was. Ik ben me namelijk volledig op school en werken gaan storten nadat het uit was. Er werd mij namelijk, door de vader van mijn eerste vriendinnetje, altijd naar het hoofd geslingerd dat ik eigenlijk niet veel waard was...heel fijn om zoiets te horen van iemand die jou helemaal niet kent.

Maar goed. (schoon)ouders kunnen een reden zijn om het uit te maken en kan je zeer bang maken.

Waar het bij een relatie bij mij op aankomt is: Vertrouwen, vrijheid en openheid. Vooral vrijheid. Dat is heel belangrijk!

En 2 jaar na mijn eerste verkering kwam ik een ongelofelijk lief meisje tegen. Ik stond weer open voor een nieuwe relatie. En ik had veel vrijheid met haar. Maar weinig vertrouwen en geen openheid. Echt heel jammer als iemand zo kan dicht klappen voor je gezicht, terwijl je weet dat diegene een handje nodig heeft...

Daardoor werd mijn gevoel steeds minder. Door mij werd ze wel steeds opener, maar ze durfde niet haar hart uit te storten. Ik heb het er echt heel moeilijk mee gehad voordat ik het uitmaakte. Ze betekende heel veel voor me. En ik wou haar gewoon niet kwijt. Maar je kunt niet alleen aan je jezelf denken. Dus gevoel is ook een hele

belangrijke reden om het uit te maken....Jammer genoeg.

Vertrouwen....Vrijheid....Openheid. Ik heb het inmiddels teruggevonden bij het liefste meisje van de hele wereld! Soms vraag ik me af van welke planeet ze komt. Zo perfect is ze...En ook zij heeft haar nukken. En we hebben een dipje gehad. Maar we hielden 1 ding voor ogen wat ons het belangrijkste was: Elkaar. En al heeft ze zo haar nukken. Er is vrijheid, vertrouwen en openheid. En we gaan voor elkaar door het vuur. We vertellen elkaar alles wat er in onze gedachten speelt en we houden ons met het heden bezig. Niet met het verleden of de toekomst. We zien het wel en genieten van elk moment. Waarschijnlijk is de enigste reden dat ik het ooit met haar uit zou maken, is als zij zou vreemdgaan....maar dan nog zou ik erover nadenken.

Anoniem...


Waarom moet je proberen je anders voor te doen dan je bent? Als een vrouw je leuk vindt, komt t wel goed..Tuurlijk is een goede voorbereiding van een gesprek of afspraakje belangrijk, maar als je je voor probeert te doen als 'de man die zij wel ideaal zou vinden' val je in mijn ogen vanzelf door de mand. Probeer gewoon jezelf te zijn en let n beetje op je manieren...
Dit is mijn handleiding voor succes hebben bij vrouwen, maar dat betekent niet automatisch succes voor iedereen. Ik wil alleen maar beeld geven van hoe je het 'zou' kunnen aanpakken. Maar uiteindelijk ligt de taak bij jezelf om de 'juiste' en de 'beste' manier te zoeken, dat bij je past. De meeste mannen denken dat ze mooie vrouwen niet kunnen verleiden, omdat het gewoon niet in hun bloed zitten. Het is iets voor casanova's/players. Maar ik kan je verzekeren dat ELK man die het WIL, het ook kan LEREN! Je moet verleiden zien als een vaardigheid net zoals fietsen, leren lopen. Je kan wel degelijk leren verleiden, maar je moet zoals je elke vaardigheid leert: OEFENEN, OEFENEN en nog eens OEFENEN. Het zal natuurlijk niet meteen zo makkelijk gaan, maar onthou dat je het alleen leer met vallen en opstaan. Denk nou niet meteen dat je een 'loser' bent als je de eerste beste vrouw die je tegenkomt niet kan verleiden. Ik kan alleen maar zeggen dat je het niet op moet geven en van je fouten moet leren.

Mooie vrouwen kunnen verleiden en een blijvende indruk achter laten is iets waar elke man (stiekem) van droomt.
Maar het allereerste probleem waar (de meeste) mannen op zullen stuiten is echter 'HUNZELF'.
Hoe vaak hebben we wel niet meegemaakt dat we 'ergens' (de locatie kan verschillend zijn maar onthoudt dat het wel van belang is bij je verleidingstechnieken) een mooie dame zien, die wij graag beter willen leren kennen? Maar wat gebeurd er dan?......NIKS! Hoe goed wij het ook zullen doen in ons 'HOOFD', het maakt helemaal niks uit als we het niet in de praktijk uitvoeren. De meeste mannen hebben ten eerste het lef niet om zomaar een mooie dame te benaderen en een (simpel) gesprek te voeren. Waarom is dat zo? Het antwoord is simpel: GEBREK AAN ZELFVERTROUWEN.

Om de eerste stap te kunnen maken, MOET je gewoon zelfverzekerd over jezelf zijn. En dan bedoel ik niet dat je helemaal in de hemel raakt van jezelf of dat je arrogant moet gaan doen. Wees gewoon tevreden met je zelf en kèn je grenzen. Ga nou niet overdrijven, want dat zal kunnen leiden tot een zeer onaangenamen situatie. Misschien is het wel een van de moeilijkste taken om aan je zelfvertrouwen te bouwen, maar begin rustig: probeer zo veel mogelijk dingen te doen, waarbij je lekker in je vel zit. Bijvoorbeeld: Kleed je aan zoals je voelt, zorg voor goede hygiëne (een vieze adem is niet iets waar dames op zit te wachten).

En dan voor de meeste mannen die genoeg zelfvertrouwen hebben gekweekt en alle lef bij elkaar hebben geraapt om een 'interessante' gesprek te beginnen, krijgen vaak te maken met een ander 'mannelijk' probleem. Wat we ook willen zeggen of doen: we PROBEREN zo veel mogelijk indruk te maken op haar, dat we meestal klungelig worden of dat we kromme zinnen gaan uitbraken. Het zit blijkbaar in ons genen dat we vrouwen willen imponeren om haar zo te verleiden. Maar geloof mij maar dat wanneer dat gebeurd de meeste mannen met hun staart tussen hun benen naar huis gaan. Maar hoe moeten we het dan aanpakken bij mooie vrouwen? Geloof mij maar het antwoord is simpeler dan je denkt. Hoe moeilijk het misschien ook is om te geloven, je moet juist proberen om haar NIET TE IMPONEREN! Het beste is waarschijnlijk gewoon jezelf blijven, en 'doen alsof' het meest gewoonste zaak is om met zo iemand te praten.
Maar hoe moeten dat dan weer aanpakken? Het probleem ligt dit keer bij de 'opening' van een gesprek. Hoe moeten we mooie vrouwen aanspreken? Wat zal leiden tot een interessante gesprek....en misschien wel meer? Ik zal bij mijn volgende inzending daarover meer vertellen. Probeer eerst gewoon zoveel mogelijk aan je zelfvertrouwen te bouwen.

Don Q.


Goeiedag.
Als eerste zou ik willen zeggen maak gebruik van het type dat je bent. We zijn bijna allemaal wel een type... groot en stoer, klein en grappig, dik en gezellig, lelijk maar lief enz.

Als je breed en kaal en een norse kop hebt (zoals ik), gedraag je dan ook mannelijk want dat verwachten vrouwen in eerste instantie van je. Op elk potje past een dekseltje dus voor elk 'type' is er een vrouw die er op valt. Ben je klein en ielig, ga je dan niet stoerder voordoen dan je bent! Maak gebruik van je positieve eigenschappen,bv humor ( de juiste) werkt bijna bij elke vrouw. Laat ze lachen, en jij lacht als laatste!

Maar wil je een meisje die juist niet op jouw'type' valt... dan word het lastiger.

Algemene tips: - wees open en goedgehumeurd, geen vrouw wil een chagerijn.

- wees aardig tegen iedereen, geef ze nooit een reden om te denken dat je een klootzak bent. Want dat schrikt af als ze je nog niet goed kennen.
-Probeer iets gemeenschappelijks te ontdekken, maakt niet uit wat. En maak er een positieve opmerking over of een praatje. Dat schept een band.
- Als je elkaar wat vaker ziet of beter leert kennen op wat voor manier dan ook, bv op het werk, sport, school etc. wees attent. Niet gaan slijmen, maar probeer iets kleins voor haar te doen waardoor ze inziet dat je best een goede jongen bent.
- Gedraag je nooit als een lompe boerin haar bijzijn, ruften, boeren laten en grof taalgebruik over vrouwen en seks is dodelijk!
- Kom oprecht geïnteresseerd over in een meisje, als je haar echt leuk vind is dat niet zo moeilijk.

Nog wat snelle tips voor een snelle wip: (bv iemand die je in de kroeg ontmoet hebt en je weet dat het toch niet serieus is)

-Laat merken dat je wel wat in een meisje ziet.
-Maak gebruik van de algemene tips hierboven.
-Als je merkt dat ze hapt, maak haar dan onzeker. (laat merken dat ze écht niet de mooiste of de leukste is bv.)
-Lap haar daarna weer op. (je bent niet echt mijn type, maar toch vind ik je wel heel aantrekkelijk of iets derg.)
-Als het goed is moet ze als was in je handen zijn , misschien geen actie op de avond zelf, maar na een paar hitsige sms'jes... moet lukken!

Met vriendelijke groet, Sjonnie


THE BASICS

Allereerst: HOUDT HET SIMPEL !!!

Als je bijvoorbeeld een romanticus bent zoals ik dan ga je teveel afvragen hoe vrouwen zijn. Het gevaar dreigt dan dat je het allemaal veel te serieus gaat nemen. Dat kan bij de vrouwen in het begin afschrikken. Hier ben ik jaren lang ingetrapt !!! Doe een stap terug en je ontdekt dat vrouwen eigenlijk zo ontzettend simpel kunnen zijn. Gebruik dan bijvoorbeeld heel simpele sms-jes zoals “Kus”. Less is more!!!

Ten tweede: DENK AAN SEX !!!!

Als ik in een café sta probeer ik aan heel sensuele sex te denken. Maar belangrijk hierbij is: ALLEEN DENKEN. Je moet je verder absoluut hetzelfde gedragen. Ga geen gekke bekken trekken of andere vreemde handelingen verrichten. Je mannelijke vrienden zullen je gedachte niet opmerken. Vrouwen hebben daar echter een extra zintuig voor. Wij mannen kunnen sex alleen zien als een meisje zich ernaar kleedt, maar vrouwen zijn gevoelswezens. Onbewust of bewust vinden ze je dan lekker. Versieren doe je eigenlijk met je mind. Aan een goede grap denken kan trouwens ook.

Ten derde: creëer VERWACHTING !!!!

Verliefd zijn of worden is eigenlijk niets anders dan verwachtingen hebben of krijgen van iemand. Laat ze maar eens over je dromen.

Ten derde: HUMOR !!!!!

Dit is en blijft een dodelijk wapen.

Als laatste: TIMING !!!!!

Versieren draait allemaal om timing. Probeer allereerst gas terug te nemen. Dat is eigenlijk nog wel het moeilijkste. Maar geef full throtlle als je naar de drogist gaat om die Durex te halen.

Succes jongens.

LPtje


hey
ik ben debbie en ik las die tips ff door om te kijken hoe mannen vrouwen versieren. ik zag dat er ook bij stond maak haar jaloers. dat kan je beter weg halen wat dat moet je nooit doen jaloers maken kan wel maar niet zo overdreven want dan wilt de meeste vrouwen de man niet. een klein beetje is goed maar niet te veel.
nou doeg ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.
debbie
Hoi,

K had nog een paar aanvullingen op jullie (uitermate) korte uitleg over verleidingen van vrouwen.
De volgende punten helpen mij praktisch altijd.

Luisteren naar wat ze te zeggen heeft, zorg er op z'n minst voor dat je haar laatste 2 zinnen
zo goed als kan herhalen. Meeste vrouwen stellen het op prijs als je met je gedachte bij haar
zit ipv al in de slaapkamer.

Als je vertelt over jouw interesses, kijk haar dan recht aan (maar niet te lang) zo ziet ze dat je niet in de ruimte zit te praten, en dat je oprecht meent wat je zegt.

Ben je in een bar of discotheek en kan je elkaar slecht verstaan zodat je dicht op elkaar moet staan, streel dan af en toe haar bovenarm, dit geeft aan dat je haar grenzen respecteert, en toch niet 'bang' bent voor lichamelijk contact.

Bovenal, zorg dat je niet desperate overkomt. Een milde intresse met een vleugje afstandelijkheid maakt haar nieuwsgierig.

De rest van me truukjes hou ik voor mezelf, het geheim van de kok om het zo maar te zeggen

k hoop dat jullie er iets mee kunnen

grtz

Leslie
hallo allemaal,
even iets over die tip van laat haar de eerste stap zetten,
das dus hellemaal fout!
ik heb zelf ondervonden dat nog steeds veel meisjes wachten tot de man de eerste stap zet.
en dan nog een laatste tip; wees romantisch! nog steeds veel meisjes van tegenwoordig willen een man die wel wat weet van romantiek!.
succes james.
Hoi,

Ik zou graag ook mijn reactie op "http://www.ADVERSUS/erotiek/erotiek_verleidingstechnieken2.html" willen zetten.

Hier is mijn advies:

Wees direct
(Laat merken wat je van plan bent, geen excuses maken voor jezelf dat je wat met haar wilt)

Wees charmant
(Dit kan je het beste communiceren met je body language, dat is 93 % van je communicatie)

Wees dominant maar niet dominerend
(Vrouwen vallen op leiders en dus ook op dominante mannen die echt power hebben)

Wees de prijs
(Dit betekent dat jij de prijs bent dat zij jouw moet winnen en niet andersom)

Confidence, Relaxed, Cool and Comfortable around woman
(Als je 1 van deze dingen niet hebt word alles lastiger)

Be Social
(Laat zien dat je hoge sociale waarde hebt, Niet verstandig om alleen uit te gaan)

Methodes/Styles
(Je eigen methode en style ontwikkelen, Wat past bij jouw en is tegelijkertijd aantrekkelijk voor haar)

Zo ken ik er nog wel 100 dingen bij schrijven...
Maar dan gooi ik je te veel vol met theory en dat is niet iets wat je wilt.

One more thing. Go for it!
You have nothing to lose and everything to gain.

Groetjes Master knight adventurer...


verleidings tips

Een heel leuk onderwerp natuurlijk en wij mannen kunnen veel van elkaar leren. Ik zal er een paar opsommen die ik gebruik als stel regels

1) Wordt nooit te dronken. Je praat minder soepel en de echte leuke vrouwen zullen niet meer met je zoenen.

2) gedraag je als een casanova. Dus kom ergens binnen met zekerheid. Ik ben niet meeens dat je populair hoeft te doen. Maar beweeg en kijk of je de wijsheid in pacht hebt

3) Nooit maar dan ook nooit op meerdere vrouwen afstappen per kroeg. Je ziet er hulpeloos en wanhopig uit. Kies er een uit en zet daar je zinnen op.

4) Niet gelijk alles uit de kast en op haar afstappen. Gebruik je ogen en je lichaam (noverbale communicatie). Als je goed leest weet je dat je bijna nooit een blauwtje loopt.

5) Wees nooit opdringerig. De mooiste vrouwen hebben veel mannen om hun heen. Krijg ik niet haar volgedige aandacht ben ik weg. Ik laat haar lopen om te laten zien ik ben niet zoals die anderen. Ze komt terug bij je.

6) Wees nooit bezig met sex te krijgen. Dat krijg je toch wel als je het goed speelt vrouwen vinden het ook lekker). Het moet nooit je uitgangspunt zijn, want de meeste echt leuke vrouwen hebben geen sex met je op de eerste avond. De eerste avond samen slapen zonder sex is heel leuk.

7) Wees geinteresseerd in haar. Ga niet de hele tijd praten over hoe goed jij wel bent om je zekerheid te tonen ( luisteren). Vrouwen vragen toch wel en dan heb je genoeg tijd om over jezelf te praten.

8) Kan je niet leuk kletsen met een dame (is ze alleen maar lekker) loop weg. Vrouwen voor alleen sex is alleen leuk als je een tijdje geen hebt gehad. Je hoeft niet altijd met een potientiele ware te gaan, maar ze moet je wel zeker een hele avond kunnen boeien (dat is niet elke vrouw gegeven).

09) Heel korny. Wees jezelf. Als je niet stoer bent, word je dat ook niet door je zo te gedragen. Belicht je kwaliteiten en laat je zwaktes onderbelicht. Als je je zwaktes probeert te faken dus als je sterktes te belichten, kom je nooit geloof waardig over.

10) Laatste nooit nooit nooit wanhopig worden. Vrouwen zijn leuk, maar vooral the ultimate commodaty. Hoe langer het duurt des te meer je denkt dat je het nodig hebt des minder aantrekkelijk word je. Het is niet voor niets dat je meer sjans hebt als je een vriendin hebt.

Wees dus zeker van jezelf of doe alsof. Vrouwen vallen meer op klootzakken dan op lieve jongens. Elke vrouw zal het tegen spreken, maar dan liegt ze. Vrouwen willen je meer als ze je niet helemaal hebben en het zelfde geldt voor mannen trouwens

gr sander


De enige tip die ik heb is: wees integer en oprecht. Zeg niet wat je niet meent, maar zeg wel wat je wel meent. Geef jezelf niet teveel bloot en verander niet teveel in je gedrag. Zorg dat je je eigen, spontane zelf bent. Gedrag wordt natuurlijk bepaald door de omgeving, maar vrouwen kunnen charme altijd wel waarderen. Maar ook hier geldt: wees integer, dus leg het er niet te dik bovenop.
Ja ik heb er natuurlijk ook commentaar op…. Sorry mannen, maar ik moet toch zeggen dat ik het met sommige tips totaal niet eens ben. Ik ben een vrouw van 23 en als ik tip 3 lees dan schrik ik daarvan. Moet een man nou echt altijd laten zien dat ie serieuze bedoelingen heeft. Sorry hoor maar ik zou dan hard wegrennen! Daar zitten echt niet alle vrouwen op te wachten. Gewoon een gezellig praatje en dan zie je toch wel verder. Als ik het idee zou krijgen dat een man waarmee ik date graag een ring om mijn vinger ziet dan zet ik het op een lopen. En dan nog iets… een tip voor jullie mannen. De beste manier om een vrouw te versieren…. BEN GEWOON JEZELF!!! Je gaat toch niet net doen alsof je een serieuze relatie wil als je dat niet meent. Dan gaat het meteen fout, want dan heb je allebei totaal verschillende verwachtingen. BEN GEWOON EERLIJK!! Ook heb ik nog een reactie op een van de tips van de mannen zelf, plagen is leuk ja. Maar op je complimenten zou ik als ik jou was nog even oefenen.
en.

Groetjes Monique


Hier is dan mijn tweede deel van mijn handboek voor verleidingstechnieken.

We zijn gekomen bij de mannen die genoeg moed hebben weten te verzamelen om een vrouw aan te spreken. Voordat je naar haar toe gaat, is het heel handig als je haar eerst een beetje observeert. Wat bedoel ik met observeren? Je moet proberen zoveel mogelijk informatie over haar te vinden met behulp van haar lichaamstaal. Lichaamstaal spreken is een kunst op zich en degenen die dat goed beheersen hebben een groot voordeel. Want weet dat communicatie merendeels 'non-verbaal' is (dat wil zeggen 'zonder woorden'). Als je je ogen goed open houdt en bijv. haar houding observeert, kom je al heel wat over haar te weten.
Voorbeeld: Zit ze inelkaar gedoken/of met gekruiste armen dan kun je afleiden dat ze nogal onzeker en/of verlegen is.
Maar zit je bijv. rechtop, en ze spreekt anderen aan terwijl ze haar armen ontspannen zijn, dan kun je wel zeggen dat het een 'open', sociale en een verzekerde vrouw is.
Let ook goed op haar kleding, make-up enz. Haar uiterlijk zegt veel over haar. Als je naar echte casanova's kijkt, dan zie je hoe handig zij daar op in spelen.

Nu we dat hebben gehad gaan we over op 'het gesprek' zelf. Bijna alle mannen vragen zich af wat ze moeten zeggen om een mooie vrouw's interesse opwekken. Een ding staat vast: Gebruik nooit openingszinnen om het ijs te breken. Onthou dat openingszinnen te afgezaagd klinken en de meeste vrouwen hebben een hekel aan openingszinnen. Tenzij je een super origineel openingszin weet te verzinnen waar vrouwen voor vallen, maar in alle andere gevallen gebruik je geen openingszinnen! Hoe moet je haar aandacht dan trekken? Weet dat mensen (vooral vrouwen) van nature NIEUWSGIERIG zijn! Maak daar gebruik van. Het is natuurlijk absoluut belangrijk in wat voor locatie je bevindt. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de locatie is, omdat je daar je technieken op af moet stemmen. Maar over het algemeen geldt de regel dat je een vrouw's aandacht kan trekken als je haar mening over iets vraagt. Een voorbeeld: Stel je bent met je vrienden uit in een bar of disco. Je ziet een leuke vrouw of meerdere leuke vrouwen aan de bar en je gaat er naartoe. Zeg dan bijv. Hey dame(s), ik besprak net met mijn vrienden een bepaald kwestie en ik vind dat we de mening van een vrouw moeten hebben. (Wat de kwestie is, is geheel je eigen keuze. Maar maak er wel een bespreekbaar en interessante kwestie van. Tip: Maak gebruik van kwesties waar sekse verschillen een rol spelen) Zo kan je een gesprekje al snel en simpel beginnen. Om het gesprek door te laten gaan is nu nog simpeler. Veel casanova's gebruiken wat ik noem 'bounce-it-back-techniek'. Het houdt in dat je haar antwoorden of soms haar vragen als het ware terug kaatst naar haar. Het is essentieel dat je niet alleen naar haar luistert, maar ook om vraagtekens te zetten bij wat ze zegt. Het laat zien dat je een van de weinigen ben, die (echt geïnteresseerd) naar haar luistert. Probeer vaker uit om de techniek als een ware meester te beheersen. Over verleidingstechnieken en andere onderwerpen dat samenhangt is heel veel te vertellen. Ik zal kort samenvatten wat volgens mij het belangrijkst is om te weten.

TYPES: 8 persoonlijkheden dat een natuurlijke aantrekkingskracht hebben op vrouwen:
De 2 hoofdtypes zijn de 'lover-type' (korte termijn) en de 'provider-type' (lange termijn).
De 'Lover' (voor korte termijn):
1.) De Bad- boy type : iemand die gevaarlijk maar ook tegelijk spanned is om mee te zijn.
2.) De avontuurlijke type: iemand die leuk en spannend is om mee te zijn.
3.) De Verleider-type: Iemand die sensueel en sexy is om mee te zijn en hij zorgt ervoor dat zij zichzelf ook sexy voelt.
4.) De Artistieke-type: Iemand zijn emoties goed kan tonen en ook complex is en hij weet haar emoties ook goed te voelen.

De 'Provider-type' (lange termijn):
1.) De succesvolle type: Iemand die haar een goed leefstijl en stabiliteit kan verschaffen.
2.) De vader-type: Iemand die haar onder controle heeft. (het gaat er niet om dat je veel ouder ben dan haar. Het woord vader moet je niet letterlijk opnemen).
3.) De Trouwe man: Iemand die haar trouw blijft en stabiel is.
4.) De Slijmbal-type: Iemand die haar geeft wat ze wil en zegt wat ze wil horen.

* Eenmaal een weg ingeslagen, dan is het moeilijk om een ander weg in te slaan. Dus kies je eigen type goed uit.

Top 6 eigenschappen die vrouwen aantrekken zijn:
1.) Rijkdom
2.) Macht
3.) Beroemdheid
4.) Uiterlijk (ook de lengte)
5.) Exclusiviteit (bijv. iemand die voor haar uitgesloten is)
6.) PERSOONLIJKHEID!

* Het slechte nieuws is dat je waarschijnlijk de eerste 5 eigenschappen uit je lijstje kunt wegschrappen. De kans is niet groot dat je morgen de loterij wint of dat je de volgende dag 15 centimeter bent gegroeid. Het is een mythe dat vrouwen voor langere donkere mannen vallen. Maar het goede nieuws is dat je wel meteen iets aan je persoonlijkheid kan doen. Voor mij persoonlijk is je persoonlijkheid veel belangrijker dan de rest. Het is ook waarschijnlijk de belangrijkste troef en de sterkste wapen die je kunt hebben. Alleen beseffen veel mannen dat niet. Het gaat erom wat een vrouw voor je voelt als ze bij je is of aan je denkt. En haar gevoel kun je sterk beinvloeden met behulp van je persoonlijkheid. En dat maakt het je belangrijkste wapen. Haar goede gevoelens over jou zal haar alles laten vergeten wat er aan jou ontbreekt.

Verdere tips en handige technieken:
* Wees zeker van je zelf en wees comfortabel bij vrouwen. (Imponeer haar niet, maar zorg ervoor dat zij zich voor jou moet bewijzen)

* Maak gebruik van het 'Tease-spelletje'. Plaag haar een af en toe, dat houdt het spannend.

* Probeer haar te laten lachen. (En alsjeblieft geen droge grappen vertellen, of lach zelf niet het hardst om je eigen grap)

* Laat haar zich bijzonder voelen. Complimenteer haar, maar meen het wel als het het zeg. Ga ook niet overdrijven.

* Ga niet altijd in een (grote) groep, want dat schrikt de meeste meisjes af. Scheid je af en toe van de groep of ga met 1 of 2 vrienden rondlopen.

* Wees jezelf maar wees ook een heer. Vergeet je slechte eigenschappen en ga verder met je goede eigenschappen.

*Er zijn nog zoveel meer tips te noemen, maar ik denk niet dat het veel zin heeft om alles te bespreken, omdat het allemaal theorie is. Het is veel moeilijker die dingen die je leest toe te passen in de praktijk. Daarom kom ik met de allerbelangrijkste tip: Je leert het beste als je het zelf doet. Maak vrienden met echte casanova's/players als je ze ergens ontmoet (bijv. café, disco). Wees niet bang om hen te vragen hoe je het aan moet pakken, want zij kunnen je veel beter leren. Probeer dus echte versierders in je vriendenkring te krijgen, want alleen zo leer je het snelst en het best. Als je alleen maar 'saaie' vrienden heb, die liever thuis op de bank willen zitten of die zelf ook niet goed weten hoe ze vrouwen moeten verleiden, probeer dan ook vrienden te maken van de 'meesters'. De sfeer van een groep waarmee je 'hangt' heeft een heel groot invloed op je. Als je alleen maar saaie vrienden heb, dan zal je of je het wilt of niet ook (onbewust of bewust) net als zij worden. Daarom is het belangrijk dat je vrienden probeert te maken met andere casanova's, want zij kunnen een goede invloed op je hebben en helpen je in de praktijk. Zo leer je het best en ik kan het weten, want ik heb zo ook geleerd hoe je vrouwen moet verleiden. Nu leer ik aan andere vrienden, die mijn hulp vragen.

Dat was dan mijn 'korte' handleiding. Ik wens jullie allemaal veel geluk en veel plezier met de dames. Don Q.


Beste mensen, laat ik het zo zeggen, vrouwen zijn (net als mannen) net mensen (goh :P), dus iedereen is verschillend, de een is voor die one night stand waar jij voorgaat, de ander is voor die lange relatie, en de derde ... etc etc etc. iedereen is anders, en wil wat anders, net zoals met versieren en versierd worden.

point is: kijk naar wat zij wil en hoe zij zich gedraagt, als zij zichzelf 'faked' door bijv echt een sloerie of player of verlegen meisje uit te hangen, kan je erin trappen, of doen alsof...

waarschijnlijk zullen deze 'basics' alleen werken bij een one night stand, ofzo, want zeg nouw eerlijk, wie kan er nouw praten als hij zijn (misschien wel) droomvrouw probeert te versieren??

mjah, misschien is et vage informatie, maar ik hoop dat het je helpt :)

robin


Doe een beetje verlegen, als je b.v. in de bus of trein zit en je ziet iemand waar je wel aandacht van wil, kijk haar dan eerst in de ogen. Zodra zij naar jou kijkt kijk dan snel weg. Kijk haar nog een keer in de ogen en als ze kijkt moet je iets langer blijven kijken en naar haar lachen.
Bij vrouwen moet je geduld hebben, je zelf niet te veel opdringen en haar de ruimte geven, maar toch dicht bij haar te houden.

1: de ontmoeting.

Stel je ziet een leuke femme, je kijkt niet de hele tijd naar haar, maar geeft haar afentoe een blik van intresse....

Ales je met vrienden bent spreek je af dat ze je naar haar toe brengen en je aangemoedigd hebben om je naar haar toe te brengen, omdat je normaal nooit naar "Leuke" vrouwen toe gaat. Probeer spontaan over te komen, met humor, intelegentie en toch ook met stijl.

Praat zacht, met een zachte stem en laat je motoriek gewoon vloeiend zijn.

2: wederzijdse intresse..

Als ze door lkaat schemeren dat ze intresse in je heeft, raak haar dan met een hand even jort op haar rug, ongeveer ten midden van haar wervel en haal je hand al glijdend over haar rug weg, "GEEN HARDE AANRAKING, MAAR EEN ZORGZAME STRELING".

3: HULP

Als stiltes opdoen tussen jullie gesprekken probeer haar dan een blik te geven en in haar ogen te kijken, dat vult de stilte op en probeer vervolgens een leeg glas om te gooien om het gesprek weer op gang te krijgen maar ook zo dat zij denkt dat je even van haar weg was ( het geeft haar een gevoel dat je een beetje zenuwachtig bent en niet echt op je gemak, dat zal zij proberen je op je gemak te stellen) het werkt voor mij 9 van de 10 keer)

succes,
Bart


NEGEER:
v.b 2mooie dames in een discotheek die heel de avond rondjes lopen,willen alleen maar gezien worden en willen alleen maar aandacht.zulke meisjes zijn heel lang vrijgezel en onzeker en daardoor krijgen ze bindingsangst.
tijdverspilling dus.neem een meisje die in een hoekje staat die zijn t makkelijkst en zijn niet arrogant voor degene die moeite hebben met meisjes te versieren een goede tip!


Als een meisje vraagt 'Wat doe je voor werk' zeg je:

"Ik werk in Sesamstraat. Ik zit in het Pino pak."


X


hallo,
Ik ben zelf een vrouw en ik wil graag een tips geven die ALTIJD zullen werken:
Als je iemand ziet staan dan moet je eerst achter komen of diegene jou ook leuk vindt.
Dat doe je door oogcontact te maken,later glimlachen naar haar als ze terug lacht zit je goed maar als je ze aankijkt van ''Wat moet jij'' zit je fout.
Als ze niks doet en geschrokken een andere kant op kijkt zit je zeker goed.
Probeer aardig over te komen schep niet op en wat je vooral niet moet doen is andere vrouwen meer aandacht geven dan voelt zij zich gebruikt.
Als je merkt dat ze een verlegen type is moet je rustig laten merken dat je haar leuk vind.
Een pittig type houdt van avontuur je moet misterieus overkomen dat doe je door niet echt altijd duidelijk antwoord te geven. Bijv. ''wat ga je doen vandaag?'' -''Aan jou denken...''.
Je kan bijv. als ze van muziek houdt stilletjes als ze je zeker zal horen en als jullie alleen zijn een liedje zingen bijv.: Loneley,I'm mister loneley,I have nobody,,for my one..
Als ze je dan aankijkt moet je knipogen dat zal dr echt wel laten blozen.


Beste mensen,


Na het lezen van deze pagina wilde ik graag reageren. Ik zelf ben een jonge meid van 15 jaar. Wat mij is gebleken is dat jongens vaak uitgaan van bepaalde dingen. Bijvoorbeeld : Jij bent toch een vriendin van die en die?.. oh dan ben jij ook 17 (dit hoor ik zooo vaak) of ga je vaak met haar om? oh dan hou jij dus ook van thrillers.... dit is een beetje overdreven... maar gasten zeggen vaak tegen mij wie ik ben of waar ik van hou...


FOUT


ik en al mijn (oudere) vriendinnen zijn het er over eens dat we liever hebben dat mannen/jongens ons proberen te leren kennen in plaats van zelf een heel ander beeld van ons te schetsen! Vraag een meisje dingen : bijvoorbeeld heb jij zussen en / of broers. Op deze manier merk je ook meteen of je kans maakt bij de meid die je aanspreekt. als ze de vraag terug stelt heeft ze wel een beetje intresse.. ze vindt je in ieder geval niet spuug lelijk!... na een leuk (kort) gesprek waarbij je achter haar intresses bent gekomen vraag je: - wat haar lievelings drinken is (als je in een bar bent) en besteld dit voor haar. - wat voor films ze leuk vind, je belt haar dan 2 dagen later op om te vragen of ze naar die (van dat soort) film mee gaat. - van wat voor eten hou je? en daarna vraag je (als het antwoord pizza is) ga je mee naar... (de pizzaria of italian)

Je zult zelf merken dat ze sneller ja zegt.

Ook een hele goede tip is ga de eerste "date" met een paar van je aardigste vrienden.. zo zorg je ervoor dat ze zich sneller op haar gemak voelt en dat het gesprek nooit stil valt... zorg ervoor dat je vrienden haar aardig behandellen... als ze jou en je vrienden groep aardig vind zit een avond liefde er veel sneller voor je in! ook weet ze als je samen met jou vrienden gaat dat je je niet voor haar schaamt en dat je de relatie niet geheim wilt houden! als de "date" met je vrienden erbij een succes was dan is het een slimme zet om daarna nog eventjes samen iets te gaan doen... tegen die tijd voelt ze zich al meer bij jou op haar gemak en vind ze het minder erg als je haar aanraakt... in tegendeel zelfs (vaak)

nou ik hoop dat ik jullie mannen wat heb kunnen helpen =)

xxx een meisje


Zoals een oud spreek woord al zegt:
Een goede voorbereiding is het halve werk.
Anderen noemen me een Cassanova, deze bijnaam heb ik lang gehad, ik heb nu bijna al 4 jaar een relatie.
Velen vragen me hoe je een vrouw versiert en een goede samenvatting is simpel:
Je moet vrede met jezelf hebben en jezelf kennen.
Ik koppel ook vaak (record is 36 sec.)
Vaak geef ik het advies aan anderen om een boek te kopen.
Het is een must als je het gevoel hebt:
Mij lukt het niet om een mooie vrouw te versieren.
Meestal antwoord ik daarom:
Iedere man kan een mooie vrouw krijgen die bij hem past.
Vergeet 1 ding nooit:
Luister naar anderen, maar kopieer nooit anderen.
Blijf jezelf, dan komt alles goed.
Een goed handboek voor een goede voorbereiding en waar ik al vele heren mee heb geholpen is het volgende boek:
In het spoor van Cassanova (titel) - Henk Noordt (auteur)
Als je de weg kwijt bent, lees dit boek gewoon en doe wat erin staat.
Ik heb dit boek al aan meerdere geadviseerd door mijn leven heen.
Ik krijg vaak kaartjes dat mensen getrouwd zijn, die ik heb gekoppeld, of bedank kaartjes.
Ik werk zelf in Hengelo in een grote discotheek en help vaak anderen als ik het rustig heb.
op msn.nl staan vaak links naar goede tips.
Lees zowel die van de man als die van de vrouw.
Leer het andere geslacht kennen en het aller belangrijkste:
BLIJF JEZELF
Leer je eigen manieren om een vrouw te versieren of koppel manieren die je van anderen uitvindt, met die van jezelf.
Maak gebruik van je goede kwaliteiten en for god sake, TAKE TIME.
Concentreer je volledig op die partner die je intereseert.
Kijk naar de vrienden, kijk naar hoe je lover zich gedraagt.
Kijk naar haar hoe ze zich kleed.
En last bust not least: Leer lichaamstaal kennen.
Als ze met iemand praat en ze gaat met haar handen door haar haar, dan is ze geïntereseerd in de persoon waarmee ze praat, dus als ze dat bij jou doet dan zit je goed. Raakt ze je aan in een gesprek, dan is ze nog meer in je geïntereseerd. Als je met een dame praat: LUISTEREN, als het onderwerp niet voor jou interesant is, verander het onderwerp naar iets anders sociaals, dus wat er om jullie geprek afspeelt, hangt natuurlijk wel af van het type. Een paar voorbeelden:
Technologie, nieuws, oorlog, andere mensen om je heen (wel gevaarlijk; moet iets grappigs of schokerend (ruzie bijvoorbeeld) zijn, dus iets wat haar ook intereseert, maar hou dit kort), meestal heeft ze het dan over een ander onderwerp.
Zorg dat je elkaar kent, verzamel info over haar, je moet haar beter kennen dan je eigen broekzak.
Nadat je met haar hebt gepraat moet je in principe een A4-tje over haar kunnen schijven, hoor haar niet uit, maar laat haar over zichzelf vertellen.
En beloof jezelf elke dag: Ik ga niet liegen
Vertel altijd de waarheid, zelfs als het erg is, bijvoorbeeld als je vreemd bent gegaan, wees altijd eerlijk tegen je partner !!!

Tot slot krijg je nog een belangrijke regel van me:
Make your disadvantage an advantage !
m.a.w. Gebruik niet alleen je goede, maar ook je slechte eigenschappen !!!

En mocht je na deze tips van iedereen nog steeds helemaal hopeloos zijn, kom naar Hengelo en zoek me op.

Veel Succes

Groeten van The Cocktailman

Ik ben een meisje (20) die dus altijd jongens achter zich aan heeft... en in al die jaren is er nu sinds kort maar 1 iemand die me echt heeft weten te verleiden... ik heb t altijd voor het uitkiezen gehad wat jongens betreft.. en dan ook echt de mooiste exemplaren, maar dat was puur oppervlakkig en lichamelijk contact.. daar wilde ik niet verder mee... maar mijn huidige vriend heeft me dus echt verleid!
Jullie hebben namelijk inderdaad gelijk dat zodra jongens een mooi meisje zien ze er veel te dik bovenop zitten.. het wekt juist haar aandacht als een jongen wel interesse toont maar niet als een hondje achter dr aan loopt... hij laat zien dat hij je ziet zitten maar dat er ook 10 andere zijn die hij ook wel ziet zitten... dus dat hard to get spelen wilt bij die meiden die jullie als (bloed) mooi beschouwen heel goed werken!!
Zoek oogcontact met haar en als zij dan je blik vast wilt houden wend jij je hoofd af naar een vriend of vriendin met een grote glimlach...
Als je eenmaal een praatje met dr gemaakt heb blijf niet als een hondje achter haar aanlopen maar ga je eigen gang! en loop tegen het einde van de avond even eens langs en vraag niet om dr nummer ofzo maar zeg tot volgende week... geheid dat zij er de volgende week ook is ;) en dan zit je goed!
Pas als je verder met dr wilt en zij heeft dat ook laten blijken moet je laten zien dat ze speciaal is en dat je niemand anders dan haar wilt! en dan kun je niet genoeg complimentjes maken.. ondanks je "minpuntjes" zal ze je perfect vinden!
Oohw trouwens ik vind ook dat een jongen niet moet laten blijken dat hij verder met je wilt als hij je maar voor 1 avondje wilt.. eerlijkheid duurt het langst! en daarbij krijg je al snel de player titel;)


Wat zijn vrouwen toch geweldig complexe wezens he?
Geen reactie is hetzelfde, geen vrouw denkt hetzelfde lijkt het wel.
Vrouwen van Venus he....volgens mij allemaal van een aparte planeet.
Toch kan ik me wel een beetje vinden in sommige reacties, je bent single en je wilt wat.
En liever net wat meer dan je vriendinnen om er over te kunnen opscheppen en mee te kunnen pronken.
Ik zou vrouwen alleen 1 advies willen geven, neem ook eens initiatief


Wilde graag even reageren op de rubriek verleidingstechnieken.
1. Maak haar jaloers..-ben het hier niet mee eens. Juist het gevoel dat je haar er niet voor niks uit pikt geeft haar het gevoel dat ze speciaal is en dat je niet zo maar de eerste de beste aanspreekt. Natuurlijk kan een gezonde interesse voor andere mensen (bv voor haar vriendin die geheel onverwacht ineens achter je staat) geen kwaad maar jaloers maken wekt meer het idee dat je diezelfde avond nog gaat "pakken wat je pakken kan"
2.Niet teveel complimentjes, helemaal mee eens, durf zelfs sterker te zeggen geef haar voordat het gesprek niet helemaal galdjes verloopt helemaal geen complimentjes. Geeft alleen maar de indruk dat je haar wil krijgen en dingen in de strijd gaat gooien en dat heb je als spontane jongen toch helemaal niet nodig :P
3.Laat doorschemeren dat je serieuze bedoelingen heb- aiii weer niet mee eens, je moet in ieder geval niet laten doorschemeren dat je haar het liefs nu meeneemt (tenzij de sexuele aantrekkingskracht zo groot is dat er geen woorden meer gewisseld hoeven te worden) maar serieuze bedoeling? Nee juist niet je vind het gewoon leuk om met haar te praten, de rest komt dan gegarandeerd vanzelf.
4. Laat haar de eerste stap doen, soms wel soms niet dat is echt afhankelijk van het meisje. Sommige meisjes zijn echt heel erg afwachtend en wachten net zo lang totdat jij de eerste stap zal zetten, een gesprek kan vastlopen als je zelf geen stappen meer zet op een gegeven moment.


Naar mijn idee is de eerste blik het eerste contact zo belangrijk, een lachje kan meer betekenen dan 1000 woorden gewoon een beetje stiekem/ondeugend/verlegen lachje. Wat ik eerder al gelezen heb (jullie 1e tip) : "haar nieuwsgierigheid prikkelen" Dat werkt ZO goed. Let GOED op wat ze zegt. Onthou het en kom er eventueel later in het gesprek op terug. Je zal echt merken dat ze hier zichtbaar verbaast en positief verrast van is!! Vragen of ze wat wil drinken? Kan altijd vind het zelf ouderwets, neem gewoon hetzelfde drankje mee wat ze eerder besteld had (weer onthouden) of bestel iets "nieuws" als ze al een vriendje heeft met de dubbelzinnige opmerking: "dacht dat je wel toe was aan iets nieuws". Als ze het niet door heeft zal je harder je best moeten doen maar als ze je wel ziet zitten.....dan krijg je hoogstwaarschijnlijk zo een uitdagende lach terug. Geniet er vooral van denk niet wat je gaat zeggen maar doe het gewoon. Ook al zal dit soms minder goed overkomen een spontane opmerking komt beter over dan iets van te voren bedachts. Besef dat mooie meisjes waarschijnlijk wel 1000000 mannen op zich af hebben zien komen en kom dus met iets origineels. Het hoeft echt geen grapje te zijn waarmee je opend kan ook gewoon bloedserieus zijn! Vraag inderdaad eerst of je erbij kan gaan zitten, blijf beleeft. Heb al meerdere keren meegemaakt dat als een meisje er niet blij mee was als ik erbij kwam zitten en ik zei: "sorry iid geval veel plezier nog vanavond" of iets dergelijks en ik haar diezelfde avond op de dansvloer tegenkwam ze zelf naar me toekwam om alsnog een gesprek te starten!! Heb me een keer echt niet in kunnen houden en gezegd :"ben nu even aan het dansen misschien zo". HEERLIJK en werken dat het doet!!! Ze gaan je dan zien als 1 grote uitdaging en willen alleen nog maar jou. (en haar vriendin die het allemaal zag gebeuren denkt...mmm misschien lukt het mij wel)
Als er bij het eerste contact blijkt uit haar manier van doen en kijken dat ze je wel erg leuk vind laat haar dan lekker even afwachten, of laat haar naar je toekomen. Geen moeilijke gesprekken meer niet nadenken maar gewoon diep in de ogen nakijken en zo snel mogelijk toeslaan. Ze vind je namelijk zo leuk dat ongeveer alles wat je zegt het minder zal maken. Gewoon beetje ritme van de muziek aannemen, beetje om je heen kijken, en haar soms even de aandacht gunnen. Maar zoals ik al eerder zei hangt dit ook weer af van het type meisje. Verlies je vrienden niet uit het oog en maak ook nog regelmatig een praatje met hen. Al is het alleen maar om te vragen wat zij van het meisje vinden. Kan ECHT geen kwaad hoor!!
Hou de eer altijd aan jezelf en blijf respectvol met haar omgaan, Heb een keer gehad dat een meisje bij het eerste contact al zei dat ze me echt zo een lul vond. Ja, dat komt heel erg hard aan als je vol goede moed op haar afstapt. Heb haar gezegd dat ik het jammer vond dat ze er zo over dacht, omdat mijn gevoel over haar wel degelijk positief was en ze me een aardig meisje leek om gewoon even mee te praten. Schuldig dat ze zich voelde!! met rooie oortjes bestelde ze een biertje bij de barman. Na het aanemen van het biertje en een voorstel of ik bij haar kwam zitten ben ik met opgeheven hoofd de dansvloer opgegaan. Heerlijk als een meisje een biertje voor je haald ;)
Met vriendelijk groet en complimenten voor jullie artikelen, een uitgaander


Natuurlijk ligt het ook aan de vrouw op wie je oogt, hoe je haar het betste kan inpalmen.
Ikzelf vind het erg fijn als een jongen niet meteen wilt zoenen of verder gaan, maar zich gewoon eerst voorsteld als vriend, tenzij die klik er natuurlijk meteen is.
Ik ontmoet nog zelfden 'vrienden' in een discotheek, ze zijn altijd op meer uit terwijl dat later ook nog kan.


Als 23 jarige vrouw zijnde adviseer ik jullie het onderscheid te maken tussen de ''lieve vrouw'' en de ''een echte vrouw''. Jullie charmes werken en zullen blijven werken voor de lieve vrouw, die genoegen zal nemen, maar ook niets lievers heeft dan aandacht en romantiek. De een vrouw is zeer intelligent, zelfverzekerd en op haar hoede en kijkt door al jullie tactieken heen. Ik beschouw me als één daarvan. Ik let op totaal andere dingen dan al die leuke openingszinnen, looks etc etc van jullie. Ik kan er maximaal van opgewonden raken, maar ik zal jullie daar niets van laten merken. Wat langdurig bij mij werkt:

Eerlijkheid. Als woorden overeenkomen met daden.
Intelligentie en leergierigheid. Daagt ons uit om ons nog meer te ontwikkelen. Zo voelen we ons nog zelfverzekerder.
Zelfvertrouwen. Want een man met een lage eigenwaarde, maar een lege ego is zo onaantrekkelijk.
Humor. Een geestig man kan goed relativeren. En lachen maakt gelukkig.

Kortom; De potentie om van jullie te kunnen houden is evenredig met het (meer) kunnen houden van onszelf. En complimentjes helpen de ego een handje, maar dat is vaak tijdelijk. We willen een beter, wijzer, kennisvollere, sterke mens worden.

Een echte vrouw eist meer dan tijdelijke avontuurtjes. Ze wilt een aanvulling op haar persoonlijkheid. Dus concentreer jullie mannen op jullie persoonlijkheid en kennis, want charmes werken tijdelijk.

Bovendien is er een verschil tussen iemand die charmant is en een charmeur. Echte vrouwen vallen op mannen die charmant zijn.

Succes!