Zo versier je de mooiste meisjes

5 praktische tips (beproefd en bewezen!)

Hoe vaak heb je tijdens een avondje stappen niet vanuit de verte een mooi meisje zitten te bewonderen en heb je jezelf wanhopig afgevraagd wat je tegen haar moet zeggen om met haar in contact te komen? Hoe vaak is de avond geëindigd zonder dat je de moed hebt gehad om haar aan te spreken of - erger nog - heb je maar wat staan stotteren over dingen die nergens op sloegen? Troost je want het is het lot van de meeste jongemannen.

Knap of lelijk, lang of niet, jonger of ouder. De wens om haar te leren kennen (we weten allemaal wat we van haar willen) en de angst om afgewezen te worden en een slecht figuur te slaan gaan voor praktisch alle mannen hand in hand.

En toch zijn er mannen die lijken te weten wat ze moeten doen. Ze weten wat ze moeten zeggen, hoe ze het moeten zeggen, wanneer ze het moeten zeggen. Ze lijken een gave te bezitten (en die hebben ze ook) waar wij stervelingen voor zouden betalen. Een gave om vrouwen aan te trekken.

Hoe doen ze dat? Hoe gedragen ze zich? Wat kunnen we leren van hun gedrag?

Hieronder vind je 5 praktische en concrete adviezen die je een heel eind verder brengen dan het geijkte advies van het 'kopje koffie of drankje dat je op haar jurk morst om zo een excuus te creëren om met haar te praten...' En voor diegenen die de stoute schoenen aantrekken en deze tips uitproberen... jullie weten hoe jullie ons feedback kunnen sturen. We zijn benieuwd!

1. Bedenk iets leuks en intelligents om tegen haar te zeggen

. De zogenaamde 'openingszin'. Probeer een eigen, persoonlijke en originele zin te verzinnen. Mooie meisjes worden als ze gaan stappen constant benaderd door geïnteresseerde manspersonen, en ze hebben alle mogelijke openingszinnen gehoord. Je zou kunnen zeggen dat er 'immuun' voor zijn geworden. Dus wees origineel, uniek, en probeer... spontaan over te komen.

2. Heb je eenmaal haar aandacht getrokken, dan moet je die zien vast te houden

. Ga een discussie of gesprek aan over een onderwerp dat haar wel moet interesseren.

3. Is ze met een vriendin, of misschien ook met een vriend, laat je dan aan hen voorstellen

. Wees vriendelijk tegen haar vrienden en je zult zien dat je er bij haar punten mee verdient.

4. Als het je lukt om op dit punt aan te komen, probeer dan een beetje tijd met haar alleen door te brengen

. Niet om 'het te proberen' maar wel om je kansen in te schatten. Praat ze met je omdat ze zich verveelt, uit beleefdheid, of misschien - en dat hoop je dan - omdat ze zich tot je aangetrokken voelt en je interessant vindt? Met een smoesje kun je haar naar een rustiger plekje brengen en nader kennis met haar maken.

5. Als alles goed gaat, en het moment voor een concrete toenadering nabij lijkt, luister dan naar dit advies

. Het is het belangrijkste advies van dit lijstje: raak haar met nog geen vinger aan, en stel haar voor om de anderen weer op te zoeken. Dit gentleman gedrag zal haar intrigeren en haar nieuwsgierigheid opwekken. Een 'nee' op het juiste moment (van zijn kant) opent de weg naar een serie interessante 'ja's' (van haar kant).

Probeer de volgende keer dat je een meisje ziet dat je leuk lijkt maar niet weet hoe je met haar in contact moet komen maar eens om dit kleine lijstje tips in praktijk te brengen. En laat ons even weten hoe het gegaan is. Vrienden kunnen elkaar immers alles (bijna alles) vertellen. Of laat ons gewoon weten wat je ervan vindt...

ADVERSUS

De meest opmerkelijke reacties worden anoniem gepubliceerd.


meestal als je vrouwen versiert negeren ze je(hard to get). dus als je weinig aandacht krijgt van vrouwen, beledig ze dan meestal gaan ze dan terug praten en heb jij je zin. en meestal leidt het naar een gesprek.
Niet te veel hard-to-get spelen. als een man niet geïnteresseerd lijkt, geef ik die op en ga ik naar een ander.
Punten: zorg ervoor als man dat je er goed verzorgd uitziet, dat is waar vrouwen op letten. Tanden, haar, kleding, schoenen, alles ok? Zo ja ga ervoor, laat merken dat zij speciaal voor je is. Toon interesse voor wat ze is en doet in haar bestaan. Maak geen haast, maar leer haar kennen. Drink niet of weinig alcohol, lijkt of je moed in wilt drinken. En wees hoffelijk.. En lul niet uit je nek, luister goed naar wat zij zegt. Zo win je de hoofdprijs, in no time.. Ruud
ik versier de laatste tijd veel meisjes

je zult het niet geloven maar het werkt echt!!!
scheer je kop kaal
praat altijd heel lief tegen haar
altijd eerlijk zijn!
houd een glimlach op je hoofd ook al zegt ze iets wat je totaal niet interesseert
en begin haar op plekken die niet in het seksuele gedeelte voorkomen te strelen en zo ga je steeds een stapje verder
mischien heb je er wat aan, en succes


meisje laten lachen werkt echt t best.. veruit t best;)

1 ding weet ik zeker als je er goed uitverzorgd uitziet dan staren alle meisjes naar je toe
dus haren goed naar achter kammen,gezicht goed verzorgen, nette kleding aandoen dan komen die meisjes automatisch naar je toe.


succes en groetjes

Hier een reactie van een vrouw.
Het zou al de helft schelen als mannen niet meteen zo happen.

Niet om arrogant te klinken. maar in de kroeg kan ik niet zonder irritaties alleen naar de wc omdat je minstens 100 keer aan gesproken word over de meest onzinnige onderwerken.

samen met een vriendin heb ik ooit een onderzoek gedaan naar de sexuele drang van mannen. en zelfs als je vreselijk boert, sjag gaat roken slonsige kleding draagt. niet gedouched bent en je haar niet hebt uitgekamt. is er nog nooit een man geweest die NEE zegt.

relatie of geen relatie een man KAN kennelijk geen NEE zeggen tegen een vrouw, en dat vind ik zeer triest.

Het zou een stuk makkelijker zijn voor de man om een vrouw te benaderen als die man niet telkens de zoveelste is.

kortom mannen zeg vaker nee en dan zul je zien dat je veeel intressanter bent.

Over het algemeen zijn deze 5 punten zeker wel goed en zullen werken.

1. Toch ben ik persoonlijk van mening dat je in principe geen specifieke openingszin nodig hebt. Maak oogcontact met haar en glimlach naar haar. Vanaf dat moment hoef je niet meer met een speciale zin te komen, maar kun je gewoon naar haar toe lopen en een gesprek aangaan.

Zoals een engelse kennis zei tegen me: "Basically you can say anything to a woman, whatever you want, just as long as you have a smile on your face. Don't be too serious, make her laugh."

3. Je kun zelfs een heel stuk verdergaan dan je voor laten stellen aan hen. Richt je aandacht op de vrienden en vriendinnen van het meisje dat je eigenlijk wilt leren kennen. Negeer haar natuurlijk niet compleet, maar hou haar even terzijde en leer haar vrienden en vriendinnen kennen. Dit kan op dezelfde manier werken als punt 5 (een 'nee' op het juiste moment dat kan leiden tot een 'ja'). Tevens krijg je ook de goedkeuring van haar vriendenkring dat ook weer helpt.

greetz,

WEL aanraken ,, gwn op plekken waar ze zich vertrouwd voelt

probeer over HAAR te praten niet over jezelf(behalve als ze het voorstelt)

wees een vent!! ga op je doel af.. Veel vrouwen willen geen jongentje maar een man die zeker is van zijn zaak! Langzaam schuifelend in haar richting werkt niet, dan laat je haar denken dat je niet durft, niet zeker genoeg bent van jezelf. Je hoeft niet gelijk in gesprek met haar, maar als je haar hebt gespot, loop op haar af! Al zal het alleen maar zijn om haar een glimlach toe te werpen en vervolgens door te lopen naar de dj of dergelijks..
Ga met meisjes om leer wat ze leuk vinden, begin een gesprek, desnoods over Gossip girls! Het gaat erom dat je jezelf gemakkelijk voelt bij het meisje. Wees niet bang haar aan te raken als je merkt dat het klikt (hier bedoel ik een knuffel of een kus op de wang mee) en wees een heer. Als het niet lukt ga gewoon verder; er zijn nog meer meisjes!

Allemaal wel mooi en aardig, maar wat nou als je oogcontact hebt gelegd en je loopt er heen.
Wat zeg je dan (voorbeelden plz + situatie)?
Zeg je dan gewoon, Hallo, ik ben ..... of wat zeg je dan?
Het irritantste is namelijk om het ijs te breken, de rest gaat vanzelf, maar dat breken, doe dat maar eens op goed. Help plz.
ik las een paar keer dat humor wel goed werkt, Waar kan ik een potje krijgen :S, wat te doen als je van jezelf weet dat je humor niet helemaal top is
1. Don't think act, als je gaat denken dan heb je al verloren. Zorg dat je in beweging komt, en zeg gewoon hallo!

2. Ja, maar zij mag ook moeite doen in het gesprek
3. Altijd de groep bewerken!
4. LEAD LEAD DOMINANCE
5. RAAK HAAR WEL AAN, METEEN VANAF HET BEGIN. MAAR OP ONBELANGERIJKE PLAATSEN.... zodat ze vertrouwd is met je aanraking...
door een sociale fobie leer ik weinig mensen kennen. Ga weinig uit en maak niet gauw contact. Als het weer ens mis gaat, doet het zo veel pijn, dat ik mijn drempel weer hoger maak ...

sms haar midden in de nacht
is altijd leuk!!


xxx imane

ken een leuk meisje op de sportschool zij is daar stagiaire loopt nu ongeveer 3 maanden daar stage vannaf het begin viel het mij op dat zij veel naar mij keek ik dacht zou wel niks achter zitten maar in de loop van tijd kwam zij steeds meer in mijn gedachten , maar ik twijfelde was bang voor verwarring daarmee zou ze mij nou leuk vinden of niet het bleef knagen tot het moment dat zij haar stage avond er weer op had zitten het ging zo. zij maakte haar weer klaar om naar huis te gaan bleef wat ongemakkelijk staan bij de sportbar in de sportschool ze leek wel wat twijfelachtig in iedergeval moest ze mijn kant langs ik was namelijk nog wat aan het uit fietsen dat was naast de uitgang. ze kwam er aan gelopen , ik dacht als zij niks zegt zeg ik wel wat ........... wat er toen gebeurde heb ik nog nooit meegemaakt dat was heel intiem maarja nog steeds twijfelen nou ik zij gewoon hoi ze blijft vlak voor me staan zegt niks en kijkt mij aan en blijft kijken haar pupilen werde!
n groter dat duurde ongeveer 15 tot 20 sec en daarna zegt ze vriendelijk met een lach tot volgende week ja tot volgende week zij ik netjes terug en toen liep ze gewoon weer verder sinds toen dacht ik nergens anders meer aan het bleef malen dacht iedere keer aan die lange blik ik dacht toen nu wil ik het weten word gek van het gepieker over haar heb een kaart gekocht ,ik durfde absoluut niet gelijk te vragen voor het geval ik er naast zit op die kaart heb ik een verhaaltje geschreven dat ik haar leuk vind en zo alleen zonder naam wel met een hint dat ik haar wel eens ergens tegen kom nou heb toen die kaart bij haar door de brievenbus gegooid ik dacht even zien als het haar bezig houd , en jahoor ging weer naar de sportschool met klamme handen spannend!!! volgens mij had ze wel wat door van wie die kaart was in het begin toen ik er was liep ze me strak voor bij / ik dacht toen dit is niet goed slechte actie van mij maar toen zij mij mijn lijst gaf zij ze asjeblieft met twinke!
lende ogen en een lieve grote glimlach dus mijn twijfels zijn !
groot en deels weg heb het eerst heel voorzichtig aangepakt maar ik ben een man gooi al mijn onzekerheden aan nu aan de kant en ga als ik haar weer tegen kom op de sportschool aan de slag sla ik mijn slag voor dat ik te laat ben en ik denk dat oogcontact de sluitel is ik heb al een hoop gewonnen weet ik zeker iedere keer ga ik een stapje verder heel spannend maar ik denk voor 80% dat ik beet heb dus volgende sportavonden is het bingo recht in de roos tjakkaa dus voor alle onzekere mannen pak het slim aan en wees man geef hints laat het hun bezig houden als je dan meer zekerheden heb dan er op af stappen ik stuur naar een week of 2 weken weer een kaart als ik het nog niet zeker weet dan met naam met een heel leuk verhaal om haar hart te veroveren en anders kijk ik haar lief aan en geef haar veel complimentjes praatje maken en vraag het gewoon dus ik weet niet of dit verhaal hier bij past maar moest het gewoon kwijt heerlijk , nou zo doe ik dat de groeten

Van de (voor mij)aantrekkelijke vrouwen (en dat zijn heus niet altijd de mooiste meiden) krijg ik te horen dat ik te aardig ben (maar er wel leuk uitzie), ze willen liever een ongelofelijke hufter als vriendje. Van de vrouwen die wel iets van me willen ben ik nooit onder de indruk (meestal 2-3 x zo breed als ik en sorry, dat vind ik echt niet aantrekkelijk). Aan de andere kant zijn er ook maar weinig betrouwbare dames...voor je het weet liggen ze tijdens het stappen met vriendinnetjes of op vakantie met een andere vent in bed. Helaas meegemaakt...P

mijn openingszin: Hey, mag ik je wat vragen? is je vader een terrorist? dan zeggen zij meestal: nee, waarom? want kheb nog nooit zo'n BOM in m'n leven gezien!!
haha, succes gegarandeerd!!!

grtz

Ik heb dit helemaal eens getest.. het werkt maar toch is zelfvertrouwen het belangrijkste ^^

Denk altijd dat vrouwen meestal om dezelfde redenen uitgaan als mannen.
Stap met zelfvertrouwen op haar af en als het je lukt om een gesprek aan te kunnen knopen met haar, heeft ze in principe al JA gezegd terwijl ze je gewoon kon dissen.
Zoals Will Smith in the Hitch zegt: She already said 'yes' when she could have said 'no'.. so all you gotta do is not mess it up!

Every man has the chance to sweep ANY woman off her feet, you just need the right broom.

er op af stappen is geen probleem op 1 of andere manier ben ik zo koudbloedig als de pest
en ja aandacht trekken hoeft ook geen probleem
maar het probleem is.
meestal staat er wel een vriendin bij en die blijft dan maar volgen -.-
Oogcontact.
simple.
Be yourself.
ik heb het geprobeerd .. het is gelukt,, yes.. de mooiste chik van Balk

Wees jezelf dat is het meest belangrijk. Als je namelijk jezelf iets gaat opdringen gaat het altijd fout!! Vergelijk het met een voetbalwedstrijd... om de winnnen moet je trainen!! Wat is daarmee wil zeggen is dat iedereen wel eens een blauwtje loopt, maar je je daardoor niet moet laten ophouden !! Je stopte toch ook niet toen je zakte voor je rijbewijs??
Mijn tip: wees jezelf, geef een GEMEEND compliment, wees een gentleman en luister naar wat ze aangeeft --> hier kan je verder over praten en tenslotte VERGEET HAAR NAAM NIET !!!

ik heb het geprobeerd en de eerste paar stappen gingen goed. maar toen ik haar voorstelde om een rustig plekje op te zoeken keek ze haar vriendin raar aan en zei ze viezerik tegen me hahahaha nou en bedankt he;)
loop naar haar toe en zeg: hee, ik weet zeker dat jij een leuke lach hebt, 9 van de 10 keer zullen ze spontaan naar je lachen. Vervolgens kan je daar op antwoorden: 'zie je wel ik zei het toch', daarna kun je gewoon een leuk gesprek beginnen. succes:)

VERBETERING 'ZO VERSIER JE MEISJES'

1. Breek je hoofd niet over een openingszin!
De kans dat zij deze nog niet heeft gehoord is klein. Spreek haar aan zoals je een man zou aanspreken. Wat is er mis met hallo, hoi, ...?
Laat haar daarna wel meteen weten dat je geïnteresseerd bent.

2. Akkoord

3. Akkoord, de vrienden van een meisje zijn de personen waarmee zij relaties en mannen in het algemeen mee bespreekt.
Het is uiterst belangrijk deze te vriend te houden.

4. Je zou inderdaad met een smoesje haar naar een rustiger plekje kunnen brengen.
De eerste ontmoeting draait echter niet om diepgaande gesprekken. Zorg er voor dat zij je leuk vind, vraag haar nummer en ga terug naar je eigen vrienden. Na een poosje kan je terug even bij haar 'inchecken', afscheid nemen, en/of wat ik aanbeveel: haar een drankje sturen.

5. Haar eerst weglokken om te praten en dan teruggaan naar haar vriendinnen?! Ik kan ook iedereen aanraden om gentlemengedrag uit te oefenen, maar dit hoeft echt niet. Zoals ik in punt 4 reeds aanhaalde: Het is een eerste ontmoeting en tenzij je die avond zelf nog wilt proberen scoren, vraag dan haar nummer na een kwartiertje gepraat te hebben en vertrek. Een korte, spannende ontmoeting heeft veel meer effect dan een langdurig gesprek waarin jij je leven in geuren en kleuren uitlegt.
Prikkel haar nieuwschierigheid, en speel daar vervolgens verder op in.

Volg deze regels op en ik verzeker je succes!

Wanneer iemand jou echt ziet staan gaat het idd vantzelf, en met een leuk koppie, intresse in haar, en vooral in het begin dat je haar resecteerd & deels begrijpt (begrijp alleen de dingen die logisch zijn) en probeer niet bij een typisch vrouwelijk iets te zeggen; 'ja dat begrijp ik volkomen'

Als je zelfverzekerd ben dan gaat het meeste vanzelf wel meestal bij mij dan..

Leid haar af: Zeg: Ik vind je leuk, hoe vind je mijn schoenen.

Blijf haar aanstaren totdat zij zegt: Heb ik soms iets van je aan? Dan kan jij zeggen: Ja, trek uit!

Of maak kaartjes met de volgende tekst: Heb je zin om met mij uit te gaan? Zo ja, glimlach dan. Zo nee, verscheur dit kaartje.

Groetjes,

Rob
Het allerbelangrijkste is oogcontact en vanaf een afstand bekijken of ze interesse toont. Het werkt totaal niet als je zomaar op een meisje afstapt en begint te praten. Zo overdonder jehaar en vaak pakt dit verkeerd uit. Weet waar je kansen liggen door vantevoren dus vanaf eenafstand te kijken of ze ook oogcontact maakt.

een meisje. als je haar teveel aandacht geeft zal ze bij de volgende keer pas lachen of derde keer
als ze je ziet
je moet ze recht in de gezicht aankijken bij de eerste keer
je moet in haar ogen kijken en onderbrekende oogcontact houden
zo zal zei denken dat je haar leuk vind en zal ze je toelaten met een glimlach en de rest is werk om naar der toe te lopen als een echte man

wat ook best helpt: eerst een complimentje geven en weglopen; een paar minuutjes later toevallig naast haar iets bestellen, en na nog een paar minuutjes haar aanspreken. werkt beter dan deze tips :^)

Dit werkt echt bedankt! ik date nu al 2 weken met een prachtmeid.

hard to get werkt helemaal niet bij ons, heeft juist een omgekeerde effect!Kom je juist als een hard-to-get-slet over! Wel leuk bedacht deze punten, maar ik geloof er niet in.

Beter gewoon jezelf zijn en de rest volgt ipv op voetje letten, oh mijn..

dis haar op een leuke grappige manier die niet beledigend is, laat zien dat je niet onder de indruk bent op een gierige gulzige manier, maar juist op een leuke manier lef toont!! succes gegarandeerd!

gewoon een pakje 100 euro biljetten
en iedereen vrouwtje is naar huis te nemen

precies, stap 2 tm 5 is niet zo'n kunst, het gaat juist om de 1e haha

ik merk heel vaak dat als jongens iets proberen, dus bijvoorbeeld dansen met je of gewoon hoi komen zeggen en jij zelf niet goed weet (als meisje, ik dus ook!) wat te doen en heel raar hoi terug zegt jongens gelijk zoiets hebben van naja laat maar zitten! Ik hou er juist van als ze beetje doorzetten.. Kijk soms betekend t egt dat t meisje niks wil.. maar wat nou als het meisje ook verlegen is!! Je moet gewoon goed opletten hoe ze je doet.. en ik weet dat t lastig is, maar doorzettten is wel beter denk ik!

ik vind het zelf altijd heel schattig (en soms gewoon lachwekkend, op een goeie manier) als er zoveel moeite voor me word gedaan, een beetje stuntelen kan stiekem best aantrekkelijk zijn. Het laat je wat zachter overkomen dan een macho type dat precies weet wat ie moet zeggen.
Dus wees gewoon jezelf en doe ga vooral geen hele zinnen voorbereiden, dat vind ik altijd heel nep overkomen.

stap 1 tot en met 4 afgerond, volgende keer is het tijd voor stap 5

De laatste tip klopt echt!! Zo laat je een meisje zien dat je haar respecteert en dat het niet alleen maar om één ding gaat!
X van een Meisje

de brutaalste hebben de halve wereld, en als je het eerste wat in je opkomt op een gentle manier brengt gaat de rest vanzelf, er is interesse haarzijde of niet dat voel je als jager wel aan, anders stoppen, wordt het een kansloze missie.

Effe naar d'r lachen man,
In de meeste gevallen is dat al een stap in de goede richting. Bij goede reactie doorgaan.

Waarom een openingszin bedenken die origineel is?Zeg gewoon hoi en vraag haar ten dans.Het gaat niet om de woorden maar om het gedrag dat je vertoond.
wat hier bovenstaat klopt, het werkt :P ik doe het zelf namelijk ook! maar ze vergeten 1 belangrijk ding: ZELFVERTROUWEN als je dat niet hebt/of uitstraalt is wat hier bovenstaat nutteloos!
Het begint met stap 1, als die nou es makkelijk was,,, oké de rest kan ik wel, maar 't begin, stap 1, dat is nou juist het probleem!

Ben ermee eens dat direct erop af stappen wellicht niet al te slim is. Eerst inderdaad oogcontact zoeken: dat is namelijk wat vrouwen ook doen. Dat betekend dus, dat als het je lukt om enkele malen te "eyeballen", zij wellicht ook interesse heeft in jou.
Als je dan naar een meisje toe stapt en je zegt wat (openingszinnen vinden meisjes soms grappig, maar vaak wel fout), dan moet je peilen hoe het meisje reageerd. "Klikt het", dan zul je inderdaad bovenstaand lijstje mooi kunnen toepassen.

sommige dingen die hier staan zijn wel waar, alleen 'het belangrijkste advies op dit lijstje' is totale onzin.
Je moet juist WEL een vrouw aanraken bij het 'versieren'. Wel op degelijke plekken natuurlijk zoals de arm, hand, schouder of rug.
En verder, niet discusseren met een vrouw. een discussie is een negatief gespreksimpuls. Probeer liever haar een beetje te plagen.

succes

complimentjes over haar schoenen maken lijkt me geen strak plan, denkt ze vast dat je homo bent.

het zou een stuk helpen als de dames van tegenwoordig de lat minder hoog zouden leggen en een flink stuk minder ARROGANT zouden doen.
In dit land is maar 1 koningin maar ze denken allemaal dat ze er eentje zijn.......

jongens jongens...
1 belangrijk tip
Wees gewoon jezelf en gedraag je hoe het uit je hart komt.
Heel spontaan, openlijk, echt, en binnen de gentleman regel(tip 5)

That's all, I think:-)

gwoon goed uitzien , niet te dronken zijn , lief lachen .
Een openingszin is natuurlijk het moeilijkst, daarom maak ik er meestal een openingszoen van, als je ziet dat dat niet gaat werken moet je het inderdaad gaan aanpakken zoals stap 4 en 5.
ga niet te stijfjes doen dat is ERG belangrijk, doe alsof je niet echt geinteresseert bent maar speel niet hard-to-get. Dat is gay. ^^

Doe niet zo moeilijk, je moet gewoon zelfverzekerd en relaxed overkomen.. Leuke uitstraling.. Een complimentje, een drankje.. Maar leg het er niet te dik bovenop. Ga na een praatje weer weg. En kijk hoe ze reageerd als je terug komt. Niemand houd van een opdringerig, kijk-mij-nou figuur.

x, een meisje. Ja eeecht

om te versieren tijdens het stappen moet je niet gaan praten maar gaan dansen met haar. Body language OK.!

ik ben erg bagger met meiden weet er niet zo goed mee om te gaan praat er niet echt mee weet echt niet wat ik moet zeggen hoowr en ehm je schrijft wel leuk begin met leuke openingszin maar wat moet je wel goeie weten en moet je niet zo erg verlegen enzo zijn

zoals al genoemd: neem het niet te serieus.. met slap ouwehoeren kom je meestal het verst.

en tip 5 slaat echt nergens op. haar niet aanraken?! dat is juist de eerste stap tot de daadwerkelijke kus.. een klein beetje fysiek contact. en voorstellen om de anderen weer te zoeken.. komop zeg daar is niks gentlemans aan, geeft meer aan dat je klaar met haar bent en de andere weer wilt spreken.

Belangrijkste regel,
blijf vooral jezelf en praat niet te veel over jezelf

Dude`s,

Je moet gewoon drie keer zeggen dat ze mooi is binnen 5 minuten. Dan is het BINGO!
Wees gewoon je zelf!

Als het meisje in kwestie een beetje brains heeft, heeft ze zo door dat een benadering als deze een stappe plan is om haar te krijgen. Vrouwen houden niet van stappen plannen, ze houden van om veroverd te worden op een eigenwijze van de persoon zelf. Dus wees gewoon jezelf en laat zien wie je werkelijk bent. Want op het eind is dat wat jou zo aantrekkelijk maakt bij haar. Ieder1 is uniek zo jij ook! En een echte lady ziet en bemind dat!

net als in het zakenleven.. als je je best doet moet je een "deal" op een gegeven moment sluiten! Ook meisjes willen aangepakt worden ;)
tjonge... ze verzinnen tegenwoordig ook echt "spelregels" voor de liefde... en al deze jongens hieronder gebruiken het ook nog eens serieus xD hoezo wanhopig?!

xx MeIsjE

Het belangrijkste lieve mensen,
is dat je eerst oogcontact maakt en glimlacht.
Ga niet direct op haar af terwijl ze je niet je haar niet bent opgevallen. Dan ben je weer een van de zovelen. Wees gezellig met je eigen vriendenkring. Vrouwen zien dat, of ze nu mooi zijn of niet. Vrouwen willen iemand die ze een goed gevoel geeft. Relaxed. Al die openingszinnen slaan nergens op.Als ze terugkijkt en terug glimlacht kan je later gewoon op haar afstappen en stel je jezelf voor. De rest is aan jezelf, elke keer is weer anders.

Door die tip heb ik met 8 meiden hehad bedankt voor die tip

Ik heb alle tips gekregen.. alleen het punt is die meisjes die ik zie of krijg. zijn allemaal stom? naarmate je iemand kent echt goed kent dan valt het vies tegen. maarja voor een one night stand zeg ik tegen iedereen. DOEN? niet voor relatie want die vindt je niet in een discotheek en als er toch mensen zijn. die dat wel doen. geloof me of niet ze zijn maar tijdelijk.? Ik heb ervaring en weet veel meer dan deze tips alhoewel ik dat ook wel wist.

Groet,
Marc

als je echt een meester versierder bent, zorg je ervoor dat zij de stappen langzaam neemt,
zorg er vooral voor dat je eerlij bent.
als een meid je vraagt of je een vriendin hebt, verwacht ze neeh, en die neeh zeggen veel mannen,
ook als ze wel een vriendin hebben,
zorg dat je op dat moment ja zegt, en dat je haar wel leuk vind op de persoon die zij is, en dat je haar beter wilt leren kennen,
als dat zo is, na nader contact of ontmoeting,
kun je haar de grote vraag Stellen, of ze met jou iets wilt.
het zal haar verbazen omdat je zij dat je vriendin had,
dit kun je nu eerlijk vertellen, dat het jou kunst is iemand op eerste gezicht te vertrouwen.
geloof me ze zal verbaast kijken, hoe jij bent en dat het jou gaat om innerlijk dan om uiterlijk.
90% dat je nu scoord, veel succes

Groetjes: De Anonieme Marrokaan

Probeer een combinatie te maken tussen een complimentje en een concrete vraag, het liefst iets waar een beetje humor in zit.

Bv als ze er goed maar ook wel sexy uit ziet, vraag dan of ze van haar man wel in zo'n sexy rokje over straat mag.

Naast een vraag-antwoord situatie heb je haar gecomplimenteerd en verteld ze waarschijnlijk helemaal vanzelf of ze single is

Jongens gewoon oogkontakt opzoeken en dat voortdurend herhalen met een lief lachje erbij
even later gewoon erna toe lopen en zeggen wat de reden is waarom ze zo lief naar je lacht en de rest van de gesprek zal volgen als ze interesse in je heeft en tja anders heb je pech dus op naar de next :D
Helpt dit? FEIT ja het helpt of ik ben gewoon onweerstaanbaar haha :P

Het is algemeen bekend dat aanraking een band schept

Oke dit gaat arrogant klinken, maar ik BEN zo'n mooi meisje.. en het is echt niet zo dat ik door tientallen mannen wordt benaderd hoor als ik uitga! Mijn (minder mooie) vriendinnen worden vaker benaderd dan ik omdat mannen toch vaak de angst hebben dat ik ze afwijs. En ALS je dan naar zo'n mooi meisje gaat, ga dan AUB in hemelsnaam NIET met een openingszin beginnen, dat is echt zo fout en een grote turn-off!! Het beste werkt dit:
1: ga alleen naar haar toe (dus niet met je vriend)
2: kijkt haar in de ogen en zet je meest charmante glimlach op, terwijl je haar 'hallo' zegt (en niet 'mooie dame' of wat dan ook zeggen)
3: geef haar vervolgens een hand en geef je naam (als ze geinteresseerd is, zal ze je bij het hand geven ook haar naam zeggen!)
4: vervolgens pak je haar hand vast als een Engelse gentleman en vraag je haar heel cheeky en 'overdreven' (zodat het meer als een grap overkomt): 'mag ik deze dans van u' (maakt niet uit of het op house of op R&B is, girls love it)
5: Ga VOOR haar staan dansen, zo kom je niet creepy over en de meisje is van jou!
Probeer haar vooral niet teveel aan te raken en kijk vooral niet naar haar borsten.. en ik zweer, ze gaat uit je hand eten!
Succes heren!

werkt dit ook als je een meisje bent?;)

wat dacht je van,

> 1. oogcontact,
> 2. naar haar toe gaan en haar met de eerste zin die je zegt laten lachen,
> 3. even voorstellen
> 4. dan gaat het vanzelf...
Ik heb het allemaal uitgeprobeerd, alleen was ik de vijfde tip
vergeten, daardoor komt mijn reactie ook zo laat, ik kon nl niet typen met
mijn gebroken arm :-)

er staat wel heel leuk in van bedenk een leuke openingszin..
maar dat is nou juist het probleem.. om er naar toe te stappen en iets te
zeggen!

Wat ook belangrijk is is dat je een gepast complimentje maakt
over bijvoorbeeld de schoenen die ze aan heeft, haar mooie ogen heeft, of
iets anders wat je tot haar aantrekt. Tenslotte staan die vrouwen niet
voor niks uren voor de spiegel. Ze zal ervan gaan glunderen! Maak er niet
te veel want dan val je juist weer door de mand.

ik doe nooit zo ingewikkeld, maar kheb meestal wel succes:D
Het forum is tijdelik gesloten