Adversus | Modetrends | Winterjassen. Puffer jackets zijn een MEGA trend

Winterjassen. Puffer jackets zijn een MEGA trend

Ben jij al verslingerd aan puffer jackets? Ze zijn ook deze winter weer een mega …

Gewatteerde winterjacks
Gewatteerde winterjacks man, street style, ph. Charlotte Mesman

Ben jij al verslingerd aan puffer jackets? Ze zijn ook deze winter weer een mega trend. En dat ‘mega’ mag je letterlijk nemen. Want de puffer jackets voor herfst winter 2017 2018 zijn megagroot.

Het Franse modehuis Balenciaga was de eerste die de zogenaamde ‘puffer jackets‘, een soort gewatteerde jacks, introduceerde. Inmiddels vind je ze in elke zichzelf respecterende wintercollectie (en ook bij de grote modeketens). Puffer jackets laten zich heerlijk dragen. Ze zijn warm en licht.

De puffer jackets en coats nemen dit seizoen bovendien enorme volumes aan. Sommige jacks zijn zo groot dat ze als een deken of een slaapzak om je lijf hangen. Deze jacks zijn wellicht niet bepaald ideaal voor op de fiets maar wel voor een wandeling in (extreme) winterkou en zeker ook voor treinreizigers (zo’n jas is natuurlijk supercomfortabel om een uiltje in te knappen).

Voor welke kleur je gaat, hangt helemaal af van jouw mood en smaak. Felle kleuren zijn trendy maar kunnen snel vervelen. Goede alternatieven zijn kaki kleuren en zwart.

Last but not least zijn puffer jackets ook gewoon TRENDY. Deze jacks gaan het deze winter helemaal maken. Draag zo’n groot gewatteerd jack over je gebruikelijk outfit (ook over een kantooroutfit) en je bent cool!

Bekijk de street style foto’s maar eens en laat je inspireren.

Meer lezen over de mode trends en gewatteerde jassen? Klik hier
Klik hier voor de modetrends vrouw

Gewatteerde winterjacks
Gewatteerde winterjacks man, street style, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL