Zomer 2017. Dit zijn dé spijkerbroeken van het moment

Spijkerbroeken met bleach
Zomer 2017. Dit zijn dé spijkerbroeken van het moment

Verschillende modehuizen hebben voor zomer 2017 gebleekte spijkerbroeken in hun collectie opgenomen. Dit moet wel de invloed van de jaren ’80 zijn die we dit seizoen steeds vaker in de mode terugzien.

Natuurlijk is het ook hier weer een evolutie van wat we in het verleden gezien hebben. Er wordt altijd aan de trends van weleer gesleuteld om ze een moderne twist te geven.

Voor de spijkerbroeken voor zomer 2017 is dat de MANIER WAAROP de spijkerbroeken gebleekt worden. Sommige ontwerpers gingen voor grote contrasterende gebleekte vlekken met opvallende effecten zoals je op deze foto kunt zien.

Deze spijkerbroeken zijn echte eyecatchers die verder niet veel meer nodig hebben. Wat ons betreft is dit T-shirt met afbeelding al teveel. En de sneakers mochten ook wat minder opzichtig zijn. Maar een look is het wel. Je kunt ‘m wat afzwakken door er een paar minder grote sneakers en een wit T-shirt bij te dragen.

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS