Zonnebrillentrends heren 2019. Twee it-brillen voor de heren

Wil jij deze zomer de blits maken met je zonnebril? Geen probleem. De modeontwerpers hebben er iets op gevonden: de visor zonnebril.

Zonnebrillentrends heren 2019
Zonnebrillentrends heren 2019. Fashion Show: MSGM. Foto: Mauro Pilotto

De zonnebrillentrends voor de heren voor lente zomer 2019 zijn heftig. Vergeet je klassieke Wayfarer of je jaren ’70 Lennon brilletje. Hét hitmodel voor zomer 2019 is de visor-zonnebril.

Zonnebrillentrends heren 2019
Zonnebrillentrends heren 2019. Fashion Show: Les Hommes. Foto: Mauro Pilotto

Mooi? vraag je ons. Nou nee, vinden wij. Tuurlijk, zo’n zonnebril past bij een stoere bink die net van zijn motor afstapt maar verder zien we het niet zo zitten, maar buiten een sportieve context zien we ‘m niet zo zitten.

Of misschien is het kunst om ‘m met iets heel klassieks te combineren. In de mode houdt men namelijk heel erg van contrasten, beter nog als die gepaard gaan met een soort shock-effect. Ons advies: draag deze bril alleen als je je er echt op je gemak mee voelt.

Zonnebrillentrends heren 2019
Zonnebrillentrends heren 2019. Streetstyle. Zonnebril: Rayban. Foto: Mauro Pilotto
Zonnebrillentrends heren 2019
Zonnebrillentrends heren 2019. Fashion Show: Daks. Foto: Mauro Pilotto

Veel gemakkelijker zijn de zonnebrillen met een metalen frame in goud, zilver of zwart met gekleurde glazen. Met zo’n zonnebril ben je up-to-date en fashion forward.

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
Correcte voeding voor wie traint

Correcte voeding voor wie traint

Proteïnen in poedervorm zijn een gemakkelijke (en smakelijke) manier om ervoor te zorgen dat je per dag voldoende proteïnen binnenkrijgt. Iedere sportschool, sportwinkel en vele drogisten verkopen…

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.