Adversus | Covermodellen | Houd je vast! Ze is terug. Carola! ADVERSUS Covermodel

Houd je vast! Ze is terug. Carola! ADVERSUS Covermodel

Ik kleed me heel casual. Als ik niets bijzonders op het program heb staan, kan ik de hele dag in joggingpak rondlopen. Maar ’s avonds, als ik buiten de deur dineer, kleed ik me mooi aan!

Carola Varini ADVERSUS Covermodel - Foto Alessio Cristianini
Carola Varini ADVERSUS Covermodel – Foto Alessio Cristianini

Houd je vast! Ze is terug. Carola! Een van onze meest geliefde modellen. Carola Varini is opnieuw cover model van ADVERSUS. Jullie kennen haar inmiddels vast, dat mooie Italiaanse model dat dol is op zoet gebak en Siciliaanse lekkernijen. Bekijk de allernieuwste foto’s van Carola. Juist omdat Carola zo’n ontzettende gourmand en zoetekauw is, hebben we haar in het interview het hemd van het lijf gevraagd over… trainen, eten en andere schoonheidskwesties.

Wat doe je om in vorm te blijven? Train je? En zo ja, hoe vaak, hoe?
Ja, ik train. Gewoonlijk begin ik met 20 minuten op de loopband met een flinke helling en daarna doe ik oefeningen om strak te blijven. Soms doe ik ook aan hardlopen maar daar ben ik op dit moment een beetje uit. Tot een jaar geleden was ik een heel discrete hardloopster.

Let je ook op wat je eet?
Helaas houd ik heel erg van lekker eten… en dineer ik bijna altijd buiten de deur. Daarom probeer ik gezond te ontbijten met yoghurt met gedroogd fruit en een soja cappuccino en daarbij een paar volkoren biscuitjes. Tussen de middag eet ik zo min mogelijk koolhydraten, met uitzondering van rijst. En ’s avonds eet ik zo een beetje van alles, vooral ook zoete dingen. Het is maar goed dat ik train!

[foogallery id=”10934″]

Wie is je favoriete top model?
Ik vind Miranda Kerr en Cintia Dicker erg mooi.

Waarom? Wat vind je mooi aan ze?
Hun natuurlijke schoonheid, hun supervrouwelijkheid. Miranda Kerr is dan ook een Victoria’s Secret Angels geweest. De Victoria’s Secret Angels belichamen voor mij de echte vrouwelijke schoonheid.

En wat voor crèmes en andere schoonheidsproducten gebruik je?
Uhm… eigenlijk niets! Ik doe alleen ’s morgens en ’s avonds voor het slapen gaan een simpele, voedende crème op.

Hoe kleed je je in het dagelijks leven? Wat is je persoonlijke stijl?
Ik kleed me heel casual. Als ik niets bijzonders op het program heb staan, kan ik de hele dag in joggingpak rondlopen. Maar ’s avonds, als ik buiten de deur dineer, kleed ik me mooi aan!

Hoe kleed je je als je uitgaat?
Ik houd van een chique stijl. Dat hoeven niet altijd jurken te zijn. Soms ook draag ik een strakke broek met hoge hakken. Daar sla je al een goed figuur mee!

Waar zou je willen wonen?
Ik droom van Amerika. Maar dan zou ik wel altijd tussen Amerika en Italië heen en weer willen reizen en ook nog in andere landen op vakantie willen. Eigenlijk trekt een soort zigeunerleven me wel!

Wat is je lievelingsdrankje als je met vriendinnen gaat stappen?
Haaaaaaaaaaa… een goed glas Gewurztraminer!

ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL