Ook jij kunt een stapeltaart maken!

Ook jij kunt een stapeltaart maken!  

Maak je eigen stapeltaart. Het is zoveel eenvoudiger dan je denkt. Het geheim zit ‘m in de basis: een biscuit taart. En die heb je zo klaar!

Kookrecept. Spaghetti met mosselen en saffraan. Foto: Charlotte Mesman

Kookrecept. Spaghetti met mosselen en saffraan

Je hebt spaghetti en spaghetti. Je kunt spaghetti koken en er in een studentikoze stijl een snelle saus overheen kieperen maar je kunt er ook een haute cuisine gerecht van maken.

Rustieke omelet met peterselie

Kookrecept. Rustieke omelet met peterselie

Geef je omelet een extra twist mee met een beetje bloem, wat melk en verse peterselie. Verras je tafelgenoten met dit eenvoudige maar heerlijke gerecht.

Magere gehaktballen met tomatensaus (light versie)

Magere gehaktballen met tomatensaus (light versie)

Er gaat niets boven lekkere gehaktballen, vooral als ze mager zijn. Voer voor je spieren maar niet voor je bierbuik! Eet ze warm als hoofdmaaltijd met groenten. In de zomer zijn ze ook erg lekker op kamertemperatuur.

Tiramisu

Tiramisù naar echt Italiaans recept

21 Maart is de internationale dag van de tiramisù, maar natuurlijk kun je dit Italiaanse dessert maken wanneer je wilt. Wij hebben het echte, originele recept voor je!

Pasta koken op z'n Italiaans

Zo koken de Italianen pasta (anders dan je denkt!)

Regels bestaan in de Italiaanse keuken niet. Als iets lekker (buono) is, dan is het lekker (buono). Het doet er niet toe hoe iets is klaargemaakt als het de smaakpapillen maar behaagt.

Zomerse pasta met groenten en ansjovis

Pasta met groenten en ansjovis wordt geserveerd met gekookte groenten en ansjovis. Het bijzondere aan deze schotel is dat de ingrediënten voor…