Tagliatelle

Huisgemaakte pasta met citroensmaak

Huisgemaakte pasta met citroensmaak.Heb je een pastamachine in huis, probeer dan eens deze huisgemaakte tagliatelle met citroensmaak. Serveer de pasta met een milde saus die …

Lees meer

Pasta met kokkels

Spaghetti met kokkels

Er bestaan verschillende versies van deze overheerlijke, spaghetti met kokkels. Sommige chef-koks halen de kokels (of mossels) uit de schelp, anderen serveren de spaghetti met …

Lees meer

Foccacia

Zelf focaccia maken

Focaccia is een licht en luchtig Italiaans brood. Het is heerlijk om zo te eten, bij een salade of bij het aperitief. Wij kozen hier …

Lees meer

Zalm in de pan. Superfood op tafel

Zalm is een superfood. Deze vette vis bevat een grote hoeveelheid omega-3-vetten (onder meer goed voor je huid!) en eiwitten. Serveer zalm met broccoli en …

Lees meer

Crème brûlée. Zelf maken

Liefde gaat door de maag. Mannen die (kunnen) koken zijn onweerstaanbaar. Zeker als het op zoete dingen aankomt. Probeer deze crème brûlée. Gemakkelijker dan je …

Lees meer

Stoer banoffee kruim dessert

Banoffee pie is een Brits dessert op basis van banaan en toffee. Het is werkelijk absurd lekker en ziet er zo in een glas geserveerd …

Lees meer

Ovenschotel met aubergines en kaas

Een Italiaans ovengerecht met aubergines, tomatensaus, mozzarellakaas en Parmezaanse kaas. Dit is een vrij gemakkelijk recept, wel even wat werk, maar dan heb je ook iets. …

Lees meer

Pizza met bloemkoolbodem

Pizza met krokante bloemkoolbodem

Let je op de lijn (wie niet tegenwoordig) en zou je wel wat meer groenten willen eten? Probeer deze pizza met krokante bloemkoolbodem! Gemakkelijk, lekker …

Lees meer

Kerstaubergines. Zo leuk om mee te koken!

Kerstaubergines – kleine, ronde aubergines – zijn het hele jaar door verkrijgbaar maar passen bijzonder goed bij Halloween en Kerstmis. De aubergines worden gemakkelijk aangezien …

Lees meer

MEER OP ADVERSUS.NL