Joan Smalls. Models we love…

joan-smalls-05
Joan Smalls, ph. Mauro Pilotto

We love Joan Smalls… omdat ze intelligent, sterk en ambitieus is (en mooi natuurlijk maar dat spreekt voor een model voor zich). Joan is afkomstig uit Puerto Rico. Ze is een mix van ‘van alles’ zoals Afrikaans, Puerto Ricaans, Taìno- en West-Indiaans, zelfs een beetje Iers, maar ze omschrijft zichzelf als ‘just een island girl’.

Joan studeerde psychologie aan de Universiteit in Puerto Rico en slaagde cum laude voor haar bachelor’s degree. Kort daarna pakte ze haar spullen en vertrok ze naar New York om model te worden. Het succes liet niet lang op zich wachten. Ze werd het eerste Latino gezicht voor een bekend cosmeticahuis en werd in 2012 uitgeroepen tot ‘Model of the Year’.

joan-smalls-04
Joan Smalls, ph. Mauro Pilotto
joan-smalls-03
Joan Smalls backstage bij Ports 1961, ph. Charlotte Mesman
joan-smalls-02
Joan Smalls op de catwalk van Emilio Pucci, ph. Mauro Pilotto
joan-smalls-01
Joan Smalls op de catwalk van Max Mara, ph. Mauro Pilotto

Joan is ambitieus en gaat vooral de ‘concurrentie’ met zichzelf aan. Het beste is nog niet goed genoeg. Ze is bevriend met Cara Delevingne en het leukste aan de modeweken vindt ze de tijd backstage bij de catwalk shows omdat ze daar al haar vriendinnen uit de business weer terugziet.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Audi e-tron S maakt elektrisch rijden nog sportiever

Met de e-tron S introduceert Audi een extra sportieve uitvoering van de elektrische e-tron en e-tron Sportback. De unieke aandrijflijn met drie elektromotoren is in de Audi e-tron S goed voor een systeemvermogen van 370 kW/503 pk en een koppel van…