Dit zegt jouw haarscheiding over jou. En over haar…

Haarscheiding
Dit zegt jouw haarscheiding over jou. En over haar…

Waar draag jij de scheiding in je haar? Aan de zijkant? In het midden? Verschilt het per keer? De scheiding die je maakt, mag dan soms toevallig zijn, en soms misschien wel gedicteerd door een haarkruin of een litteken, maar waar je ‘m ook maakt, het zegt wel iets over je. Tenminste, er zijn theorieën. Kijk maar eens wat ze over jou én over haar zeggen.

Mannen met een linker zijscheiding zouden in de regel succesvol en sterk zijn.

Een rechter zijscheiding voor mannen zou tegen de natuurlijk ingaan. Deze scheiding kan duiden op een controverse houding of op een anticonformistisch gedrag. Zelfverzekerde mannen durven een rechter zijscheiding wel aan.

Een middenscheiding zou in het algemeen heel evenwichtig overkomen en vertrouwen inspireren.

Vrouwen met een linker zijscheiding zouden in het algemeen carrière gericht zijn, brede interesses hebben en soms een beetje masculien zijn.

Vrouwen met een rechter zijscheiding zouden ultravrouwelijk, lief en zacht zijn maar soms misschien niet al te serieus worden genomen.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS