Charlotte Mesman

Fashion Editor van ADVERSUS is Charlotte Mesman. Charlotte heeft jarenlange ervaring in de modewereld. Op haar zeventiende werd zij ontdekt als model op een modevakbeurs in Düsseldorf. Na haar eindexamen begon ze aan haar studie Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam maar al gauw pakte ze haar koffers en vertrok ze naar Milaan waar zij als professioneel model ging werken. Haar studie zette ze ondertussen op afstand voort.

In Milaan werkte ze jarenlang als model voor Giorgio Armani en leerde ze de modewereld door en door kennen.

Toen ze eenmaal afgestudeerd was, besloot ze terug te keren naar Nederland om als advocaat te gaan werken. Ze werkte als advocaat (arbeidsrecht en verzekeringsrecht) in Rotterdam en later als cassatieadvocaat in Den Haag.

Maar de modewereld bleef trekken. In 1998 richtte zij samen met haar partner Margherita.net, één van de eerste online magazines voor de vrouw in Italië, op, en vervolgens in 2000 Trendystyle, met dezelfde formule maar dan in de Nederlandse taal.

Ze schafte een digitale fotocamera aan en werd één van de eerste digitale fotoreporters bij de Milan Fashion Weeks. De focus lag, en ligt, daarbij op trends: modetrends, kapseltrends, make-up trends, fashion modellen en streetstyle. Al snel werd ze backstage bij de shows uitgenodigd waar ze de gelegenheid kreeg de modeontwerpers maar vooral ook top hair stylisten en top visagisten te interviewen om zo de allernieuwste mode en beautytrends uit de eerste hand te krijgen.

Inmiddels heeft ze jarenlange ervaring op het gebied van mode en beauty en is Charlotte steevast, en met nog evenveel enthousiasme en passie als aan het begin van haar carrière, elk seizoen bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Haar trendreports vind je op Trendystyle.
Instagram: @trendystyle.nl

Trendystyle is een product van Doublespeak Publishing. Doublespeak is uitgever van online magazines met als focus mode, beauty en lifestyle. Bekende producten van Doublespeak Publishing zijn:
Margherita.net
Trendystyle.net
Trendystyle.com.hk
Trendystyle.nl
Adversus.it
Adversus.nl
Adversus.com

MEER OP ADVERSUS.NL