Justin Gossman, model en rock star

Er wordt wel gezegd dat modellen niet veel te vertellen hebben, maar dat gaat voor Justin Gossman niet op. Gossman is naast zijn modellencarrière (die loopt als een trein) ook zanger in verschillende rock bands.

Zijn genre is een ‘bluesy psychedelic rock’ met een ‘grungy/indie undertone’. Samen met de andere bandleden streeft hij ernaar om, als nieuwe generatie, een rock genre te creëren dat zich laat inspireren door de groten der aarde – The Doors, The Rolling Stones – maar met iets nieuws van nu, iets dat misschien nog wel nooit gedaan is.

Adversus interviewde het model/rock star (met een look die overduidelijk geïnspireerd is door Mick Jagger) backstage bij de catwalk show van Costume National herfst winter 2016 2017. Dat Gossman kan zingen, werd tijdens dit video interview wel duidelijk. Met zijn stem legde hij voor een enkel ogenblik het hele gebeuren backstage plat. Check the video!

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS