Models we like. Mattia Harnacke

Mattia Harnacke
Mattia Harnacke backstage bij Etro herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto

Het model dat we vandaag in de schijnwerpers willen zetten, is Mattia Harnacke. Mattia is geboren in Italië (vandaar de naam ‘Mattia’) en verhuisde op z’n tiende naar Australië. In Australië voelde Mattia zich direct thuis. Het buitenleven voelde goed, vertelde dit knappe model eens in een interview.

Het moet in Australië geweest zijn dat Mattia een passie voor paarden en paardrijden ontwikkelde. Tijdens een concours werd hij vervolgens ontdekt als model en op die manier kwam hij weer in Italië terecht, om shows te lopen voor Dolce & Gabbana en Giorgio Armani.

Voor de rest spreken de foto’s voor zich. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom dit model keer op keer weer door de grootste Italiaanse modeontwerpers geboekt wordt. Zijn Italiaans komt ‘m op deze manier nog van pas.

Mattia Harnacke
Mattia Harnacke voor Emporio Armani, photo: courtesy of Armani
Mattia Harnacke
Mattia Harnacke backstage bij Etro herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Het geheim van strakke buikspieren zoals die van (fitness)modellen is NIET in de sportschool te vinden. Verbaast je dat? Daar kunnen we inkomen. In dit artikel leggen we uit waar het geheim ‘m dan wel in zit….