Strak (en sportief) in het pak. Copy the look.

calvin-klein-zomer2016
Calvin Klein lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Als er een modehuis is dat weet hoe de heren strak maar ook sportief in het pak te kleden dan is het Calvin Klein. Dit herenkostuum uit de collectie voor lente zomer 2016 getuigt daar maar weer van.

De kracht van een dergelijke look zit ‘m in de proporties. Het jasje is vrij kort, heeft twee knopen en zit perfect in de schouders. De broek is vrij strak en eveneens vrij kort. De moderne olijfgroene zomertrui geeft het geheel een eigentijds urban-chique uitstraling.
Dit is een perfecte look voor eigenlijk elke gelegenheid: in je vrijetijd als je net even iets meer wilt dan een spijkerbroek maar ook voor een relaxede dag naar kantoor.

Dingen die je van deze look kunt overnemen:

  • we noemden het al: de proporties;
  • de monochrome tinten; alles in een en dezelfde kleur maar dan wel met nuances. Een outfit in één enkele kleur geeft rust in je gezicht;
  • het kapsel: goed geknipt, eenvoudig, glad met zijscheiding (altijd goed!).

Niet overnemen:

  • de sandalen met sokken. Hier zien wij liever een paar sneakers :-)

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.