Adversus | Modetrends | Street style herfst 2017. Scheuren in je spijkerbroek mogen nog steeds

Street style herfst 2017. Scheuren in je spijkerbroek mogen nog steeds

Street style herfst 2017. Hoe lang het nog gaat duren weten we niet maar spijkerbroeken …

Street style herfst 2017
Street style herfst 2017. Spijkerbroek met gaten. Ph. Charlotte Mesman

Street style herfst 2017. Hoe lang het nog gaat duren weten we niet maar spijkerbroeken met scheuren op de knieën mogen nog steeds. Warning: je knieën moeten wel toonbaar zijn en het denim mag niet in je huid snijden. Kortom, een gescheurd strak broekje als dat op de foto is alleen hip als je een strak figuur hebt.

Zo’n spijkerbroek kun je met werkelijk alles dragen. Dat is tenslotte de eigenschap van denim. Je kunt er een simpel T-shirt in een effen kleur op dragen. Dat is op zich al genoeg.

Maar je kunt natuurlijk ook een stap verder gaan zoals onze fashionista. Deze jongeman koos voor een shirt in colorblocking-stijl en eigenlijk is dat zo slecht nog niet.

De rijglaarzen vallen wat ons betreft wat uit de toom, zeker met die witte sokken erin, maar dat is puur een kwestie van smaak.

Let verder ook op de leren riem die twee keer rond het middel wordt gedragen en is vastgegespt én geknoopt. Om nog maar even de aandacht op dit detail te vestigen heeft de fashionista in kwestie er ook nog een lange sleutelhanger aan gehangen. Een idee voor jou? Het laat in ieder geval zien hoe creatief je met de mode kunt en mag omgaan.

Geïnteresseerd in de street style voor de vrouw? Klik hier

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL