Street style herfst 2017. Scheuren in je spijkerbroek mogen nog steeds

Street style herfst 2017
Street style herfst 2017. Spijkerbroek met gaten. Ph. Charlotte Mesman

Street style herfst 2017. Hoe lang het nog gaat duren weten we niet maar spijkerbroeken met scheuren op de knieën mogen nog steeds. Warning: je knieën moeten wel toonbaar zijn en het denim mag niet in je huid snijden. Kortom, een gescheurd strak broekje als dat op de foto is alleen hip als je een strak figuur hebt.

Zo’n spijkerbroek kun je met werkelijk alles dragen. Dat is tenslotte de eigenschap van denim. Je kunt er een simpel T-shirt in een effen kleur op dragen. Dat is op zich al genoeg.

Maar je kunt natuurlijk ook een stap verder gaan zoals onze fashionista. Deze jongeman koos voor een shirt in colorblocking-stijl en eigenlijk is dat zo slecht nog niet.

De rijglaarzen vallen wat ons betreft wat uit de toom, zeker met die witte sokken erin, maar dat is puur een kwestie van smaak.

Let verder ook op de leren riem die twee keer rond het middel wordt gedragen en is vastgegespt én geknoopt. Om nog maar even de aandacht op dit detail te vestigen heeft de fashionista in kwestie er ook nog een lange sleutelhanger aan gehangen. Een idee voor jou? Het laat in ieder geval zien hoe creatief je met de mode kunt en mag omgaan.

Geïnteresseerd in de street style voor de vrouw? Klik hier

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Het geheim van strakke buikspieren zoals die van (fitness)modellen is NIET in de sportschool te vinden. Verbaast je dat? Daar kunnen we inkomen. In dit artikel leggen we uit waar het geheim ‘m dan wel in zit….