Streetstyle man winter 2017 2018. Super chic in corduroy

Streetstyle man winter 2017 2018. Super chic in corduroy
Streetstyle man winter 2017 2018. Super chic in corduroy

Er is iets met corduroy wat het cool maakt. Misschien associeer je corduroy, beter bekend als ‘ribfluweel’, met de jaren ’70. Toch heeft deze ribbelstof met zachte glans een heel eigen karakter. Het is maar wat voor een vorm je eraan geeft en hoe je het draagt. Kijk maar eens naar de streetstyle foto hierboven.

Zouden wij moeten kiezen tussen een donker maatkostuum of een corduroy pak (even afgezien van de gelegenheid) dan zou onze voorkeur naar een corduroy pak uitgaan. Een donker maatkostuum mag dan geschikt zijn voor wat meer officiële gelegenheden, maar het is ook vrij fantasieloos en schreeuwt zoiets als ‘Ik steek mijn kop liever niet boven het maaiveld uit’.

Een corduroy pak daarentegen heeft schwung, het heeft iets ‘boyish’ maar is tegelijkertijd ook heel gentlemanlike. Het is sportief maar ook geschikt voor nagenoeg elke gelegenheid.

De heer op deze streetstyle foto draagt zijn corduroy pak met oneindig veel stijl. Een trui of spencer met motief en een lichtblauw overhemd maken de look af. De pochet zorgt voor de finishing touch.

Natuurlijk moet je wel het type voor deze outfit zijn. Heb je het idee dat het wel iets voor je zou zijn, experimenteer dan eens met ribfluweel. Je kunt beginnen met enkel een ribfluwelen broek plus trui en overhemd. Of probeer een corduroy blazer op een spijkerbroek. Ribfluweel kan voor welke afwisseling in je garderobe zorgen.

ADVERSUS

Klik hier voor streetstyle mode vrouw

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS