Adversus | Beauty | Welzijn | Een nieuwe look? De vakantie is er hét moment voor!

Een nieuwe look? De vakantie is er hét moment voor!

Ja, jullie hebben het goed begrepen. Als je niet blij bent met je look, als …

Een nieuwe look? De vakantie is er hét moment voor!
Een nieuwe look? De vakantie is er hét moment voor!

Ja, jullie hebben het goed begrepen. Als je niet blij bent met je look, als je je onzeker voelt over hoe je eruit ziet en al een tijdje met de gedachte speelt om er iets aan te veranderen… dan is dat moment nu aangebroken. De vakantie is hét moment om je look op te vijzelen, zodat je het nieuwe seizoen met een nieuw uiterlijk kunt beginnen.

Waarom? Omdat je een tijdje niet op je werk of op school bent geweest en niemand al te verbaasd zal opkijken als je er na je terugkeer anders uitziet. De anderen zullen je nieuwe look gemakkelijker accepteren, en daardoor zal het ook voor jezelf gemakkelijker worden om met een ‘nieuw uiterlijk’ op de proppen te komen. Soms (vaak) ligt het grootste obstakel in het veranderen van look namelijk in de ‘buitenwereld’: de reacties van collega’s, klasgenoten, familie.

Dus waarom zou je niet van de vakantietijd gebruik maken (deze kans krijg je maar een keer per jaar!) om van look te veranderen, zodat je het nieuwe seizoen in een nieuw jasje begint.

Ideeën nodig? Draag je een bril? Ga voor contactlenzen. Draag je lenzen? Waarom zou je die niet eens afwisselen met een bril met een supertrendy montuur natuurlijk?

En je kapsel? Ga voor een nieuwe coupe, een andere lengte, een andere kleurtje (we leven in de 21ste eeuw, het mag allemaal hoor!).

Of neem je kleding eens onder de loep. Waarom zou je niet van de uitverkoop profiteren om je garderobe uit te breiden met trendy kledingstukken tegen betaalbare prijzen?

De verandering in je uiterlijk zal zijn weerslag hebben op je eigen persoonlijkheid, op de manier waarop je je voelt, beweegt, gedraagt en op de wijze waarop je door vrienden, collega’s en familie wordt gezien.

Waar wacht je nog op? Dit is je kans! Dat korte moment van rust voordat je weer aan de slag gaat en weer helemaal opgeslokt wordt door de dagelijkse beslommeringen. Laat deze kans niet onbenut voorbijgaan. Carpe diem. Ga voor een nieuwe look. Nu. :-)

ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL