Streetstyle. De herenmode is OVERSIZE

streetstyle-milaan-winter-2015-01
Streetstyle Milaan

Herinner je je die strakke broeken en slim fit blazers die je het ademen moeilijk maakten? Die tijden zijn (even) voorbij. De buikspieren mogen weer een beetje ontspannen en ook de borstkas krijgt weer wat ruimte. De mode voor dit seizoen OVERSIZE.

Natuurlijk gaan we nog wel wat strakke silhouetten zien en je slim fit jeans kun je nog prima aan, maar broeken en blazers, en ook truien en overjassen, worden dit seizoen wijder.

Deze twee heren die wij tijdens de Milan Fashion Week in september 2015 fotografeerden, geven je een goed beeld van de actuele lijnen en vormen.

De broeken met bandplooi vallen ruim in de taille maar ook rond de benen. De truien met ronde hals laten eveneens wat speling in de taille zien. De overjas de en blazer vallen vrij recht en de schouders zijn niet al te geconstrueerd.

Om de relaxte mood te onderstrepen mag je onder dit soort outfits een paar comfortabele sneakers dragen. Liefst in het wit of met een hoge witte zool.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.