Video: backstage met Nederlands fashion model Damaris Goddrie

In samenwerking met TRENDYSTYLE.NET – De 18-jarige Damaris Goddrie uit Den Haag is het in de modewereld helemaal aan het maken. Met haar korte krullende haar, haar volle lippen en haar onweerstaanbare lach verovert ze de internationale catwalks. In New York liep ze voor grote namen als Michael Kors en Marc Jabobs, in Londen zagen we haar op de catwalks van onder meer Gareth Pugh en Paul Smith (en nog een heleboel andere ontwerpers).

Gisteren ontmoetten wij de nuchtere Nederlandse backstage bij de fashion show van Francesco Scognamiglio in Milaan. Ze trok meteen alle aandacht. Je kunt direct wel zien dat het geen toeval is dat deze exotische schoonheid hard op weg is naar de top.

Wat een energie, wat een uitstraling! Damaris heeft alles om helemaal door te schieten naar de top. Ze is levendig, slim, professioneel én mooi, of course! Bekijk het video interview dat wij met haar deden en leer Damaris beter kennen.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Het geheim van strakke buikspieren zoals die van (fitness)modellen is NIET in de sportschool te vinden. Verbaast je dat? Daar kunnen we inkomen. In dit artikel leggen we uit waar het geheim ‘m dan wel in zit….