Mark Vanderloo terug op de catwalk

mark-vanderloo-01
Mark Vanderloo op de catwalk van Pal Zileri lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Op de catwalk in Milaan zagen we na jaren Mark Vanderloo terug. Het voormalige topmodel (geboren in Waddinxveen) dat zich inmiddels mag scharen onder de mannelijke ‘top iconen’ liep de fashion show van het Italiaanse modehuis Pal Zileri.

Het lag voor de hand dat het Italiaanse modehuis, dat tijdens de afgelopen modeweek een comeback maakte, Mark Vanderloo voor deze catwalk show had gevraagd. Jaren geleden, toen Pal Zile ri nog steevast op de showkalender voorkwam, liep Mark al voor dit brand.

Mark veroverde de modewereld in de jaren ’90, was testimonial voor vele grote modemerken en trouwde het Spaanse topmodel Esther Canadas (waar hij inmiddels van gescheiden is). Op het hoogtepunt van zijn carrière liep Mark elke fashion week zo’n 50 shows.

De laatste tijd zien we weer wat meer van Mark. Hij verscheen in GQ Italia en onze fotograaf Mauro Pilotto fotografeerde het icoon backstage bij Pal Zileri. Het was een hartelijk weerzien.

mark-vanderloo-02
Mark Vanderloo op de catwalk van Pal Zileri lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Het geheim van strakke buikspieren zoals die van (fitness)modellen is NIET in de sportschool te vinden. Verbaast je dat? Daar kunnen we inkomen. In dit artikel leggen we uit waar het geheim ‘m dan wel in zit….