Sasha Luss. Models we love

sasha-luss-05
Sasha Luss na de show van Chanel, ph. Charlotte Mesman

Models we love. Hoog op onze lijst staat de Russische Susha Luss (1992). We love Sasha… omdat ze vrouwelijk, mysterieus en vrij ondoorgrondelijk is. Geen allemansvriendinnetje dus.

Sasha deed als kind aan ballet, maar haar carrière brak voortijdig af door een blessure. Op haar vijftiende nam haar moeder haar, ondanks protesten van grootmoeder, mee naar een modellenbureau en zo is het allemaal begonnen.

Dit weten we van Sasha. Wat we ook weten is dat ze enorm in-demand is. Het model schittert op de belangrijkste covers ter wereld en loopt voor Chanel. Meer hoeven we niet te zeggen.

Wij hebben Sasha al vele malen backstage bij de shows ontmoet, maar het is niet gemakkelijk om haar te leren kennen. Vaak laat ze zich tot het begin van de show niet zien en vlucht ze weg voor de backstage photogs. Klaarblijkelijk houdt Sasha van haar rust.

Sense of style heeft de schone Russische in ieder geval wel. Sasha ziet er tijdens de modeweken altijd onberispelijk uit. Of ze nu door de ontwerpers is gekleed of haar eigen keuze heeft gemaakt. En eenmaal buiten, als ze door de mensenmassa heen moet slaan, heeft ze altijd een zonnige glimlach voor iedereen.

Dat is Sasha.

En dan vergaten we nog om te zeggen dat Sasha beeldschoon is met haar doordringende blauwe ogen, maar goed, dat spreekt voor een topmodel voor zich.

sasha-luss-04
Sasha Luss backstage bij Dsquared2, ph. Charlotte Mesman
sasha-luss-03
Sasha Luss na de show van Elie Saab, ph. Charlotte Mesman
sasha-luss-02
Sasha Luss na de show van Elie Saab, ph. Charlotte Mesman
sasha-luss-01
Sasha Luss na de show van Elie Saab, ph. Charlotte Mesman
sasha-luss-06
Sasha Luss na afloop van de show van Chanel, ph. Charlotte Mesman
sasha-luss-07
Sasha Luss na afloop van de show van Chanel, ph. Charlotte Mesman

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Send this to a friend