Copy the look. Een urban-cowboy look voor stoere kerels

Photo Courtesy Givenchy Herfst Winter 2016 2017
Photo Courtesy Givenchy Herfst Winter 2016 2017

Houd je wel van een gelikt-stoere look met wat bijzondere details dan is Givenchy vast een modehuis voor jou. Laat je inspireren door Riccardo Tisci’s ultrachique cowboylook voor herfst winter 2016 2017.

De basis is – zoals voor vele winterlooks – een klassieke broek met vouw met daaronder een paar donkere veterschoenen. Strong item in deze look is natuurlijk de rechte lange jas met franjes en capuchon. Verwacht niet dat je bij fast fashion ketens tegen zo’n model aanloopt, maar houd de proporties en de look in gedachten bij je zoektocht naar een winterjas.

Ook de lagen onder de jas leveren interessante ideeën op. Laag over laag is deze winter meer dan ooit de trend en Tisci heeft hier een – wat lijkt – hes met franjes gecombineerd met een jasje met franjes.

Nogmaals, dit zijn geen items die je zo even bij elkaar scharrelt maar het is wel een look die je tijdens het shoppen voor de winter heel wat ideeën kan opleveren.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP ADVERSUS.NL