De ruige look van Marlon Teixeira

marlon-teixeira-01
Marlon Teixeira op de catwalk van Emporio Armani lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Als we het over herenmode en kapseltrends hebben, richten we onze blik op de internationale catwalks van Fashion Weeks in Milaan, Parijs, Londen en New York. Maar niet altijd is daar er inspiratie voor de ‘gewone man’ te vinden. De modellen zijn te jong, te mager, hun looks vaak te extreem, te vergezocht. Gelukkig zitten er ook stoere kerels met coole looks tussen. Marlon Teixeira bijvoorbeeld.

Teixeira (afkomstig uit Brazilië – er stroomt Portugees, Indiaans en Japans bloed door zijn aderen) begon zijn modellencarrière jaren geleden en werd al snel opgemerkt door de grootste modehuizen. Toen hij als enige man temidden van 89 vrouwelijke topmodellen de catwalk show van Chanel (zomer 2014) liep, moest hij wel beseft hebben dat de top bereikt was. Toch was dat nooit aan Teixeira te merken. Na afloop van de show glipte hij ongemerkt door de backstage deur naar buiten. Niemand (behalve wij) die ‘m opmerkte. Zo cool, ongedwongen en natuurlijk is dit model.

Teixeira heeft zich altijd van de andere modellen onderscheiden door zijn casual look. Relaxed en cool, verzorgd maar zeker niet te. Zijn haar is misschien net iets te lang en zijn wenkbrauwen net iets te dik maar dat is zijn kracht. Teixeira lijkt het allemaal niet zo te kunnen schelen en dat nu juist zijn charme.

In een tijd waarin we met woorden als ‘grooming’ om de oren worden geslagen en we de meest perfecte herenkapsels en baarden voorbij zien komen, is een natuurlijke look als die van Teixeira meer dan welkom.

Dus laat dat haar en die baard maar eens lekker groeien en doe er gewoon iets minder aan dan gewoonlijk. Vergeet verder niet om goed te sporten (Teixeira doet aan surfen en skaten) want een getraind lijf maakt deze look natuurlijk wel zo cool.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS