Models we love. SUPERmodel Karlie Kloss

karlie-kloss-04
Karlie Kloss omringd door fans in Parijs

Karlie Kloss is over het stadium van topmodel heen, ze is een SUPERmodel, een model dat definitief een plaatsje in de modegeschiedenis heeft veroverd.

Karlie werd ontdekt in 2006 – ze was toen 14 jaar – en heeft sindsdien zo ongeveer de catwalks voor alle bekende modehuizen gelopen. Ook schitterende ze vele malen op de cover van Vogue.

Karlie is superlang, slank en vooral ook heel gracieus. Ze heeft een opleiding in klassiek ballet en haar danstalenten komen haar in de modewereld goed van pas. Karlies ‘walk’ is inmiddels beroemd en wordt door journalisten en collega-topmodellen als ‘uniek’ omschreven.

Karlie is enorm geliefd in de modewereld. Het is zo iemand die je er altijd bij wil hebben. Ze is professioneel, serieus (maar niet te) en trakteert backstage maar al te graag op zelf gebakken koekjes. Naast koekjes bakken houdt Karlie van fietsen en ballet (maar dat wist je al).

Karlie Kloss krijgt ook steeds meer bekendheid onder het grote publiek. Zo beleefde ze de afgelopen modeweek in Parijs een paar benauwde momenten toen zij (en Lily Donaldson) door de menigte in Les Jardins des Tuileries herkend werden. Er was geen doorkomen meer aan. Karlie had geen keus. Ze moest wel selfies maken met haar fans. Wij waren er ook bij en fotografeerden ‘supervip’ Karlie.

karlie-kloss-01
Karlie Kloss backstage bij Elie Saab
karlie-kloss-02
Karlie Kloss na afloop van de show van Isabel Marant
karlie-kloss-03
Karlie Kloss na afloop van de show van Isabel Marant
karlie-kloss-06
Karlie Kloss op de catwalk van Isabel Marant
karlie-kloss-05
Karlie Kloss (en Lily Donaldson, links) omringd door fans in Parijs
karlie-kloss-07
Karlie Kloss na afloop van de show van Isabel Marant

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.

1 gedachte over “Models we love. SUPERmodel Karlie Kloss”

Reacties zijn gesloten.