Krullend haar? Dit adviseren de pro’s

capelli-mossi-600
Krullend haar? Dit adviseren de pro’s

Een van mijn – vele – problemen is mijn haar. Als ik het maar een beetje laat groeien, dan laat het zich niet meer controleren. Het krult van nature en als het wat langer is, wordt het pluizig en is er geen land mee te bezeilen. Maar ik wil het wel langer laten groeien…

En hier heb ik, wellicht voor de eerste keer, profijt van het feit dat ik als creative director vaak backstage bij de modeshows moet zijn. Normaal gezien zou ik nooit een professional achter de schermen aanspreken over een persoonlijke kwestie, maar backstage bij de catwalk show van Mila Schön kwam het ter sprake dat ik mijn haar wil laten groeien (en dat het niet zit zoals ik wil) en een hair stylist van L’Oréal gaf mij een van de meest waardevolle tips die ik ooit heb gehad.

Wil je krullend haar beter controleren? Dan moet je zo te werk gaan. Koop een haarproduct voor krullend haar op oliebasis en verdeel een kleine hoeveelheid ervan door je haar. Vervolgens style je je haar met gel, maar dan wel met een gel die absoluut geen alcohol bevat want daar droogt je haar van uit.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb het advies opgevolgd en vanaf die dag zit mijn haar (bijna) zoals ik dat wil, zonder dat het te slap wordt. In de loop van de tijd heb ik ook geleerd hoeveel product ik precies voor mijn haar moet gebruiken. En nu moet het gaan lukken om mijn haar langer te laten groeien.

Moraal van het verhaal: een goede styling staat en valt met de (juiste) keuze van je haarstylingsproducten. Daarom wordt zelfs langer haar handelbaar. Het advies dat ik kreeg, is wellicht interessant voor al die heren met krullend haar of slag in het haar. Probeer het zelf maar eens.

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS