Model worden? Modellen gezocht

Penthesilea Adversus Cover Model Photo by Alessio Cristianini
Penthesilea Adversus Cover Model Photo by Alessio Cristianini

Modellen gezocht. Ben jij een model of zou je model willen worden, en ben je erin geïnteresseerd om cover model voor ADVERSUS te worden, meld je dan aan voor een fotoshoot plus interview. Je hoeft geen ervaring als model te hebben. Het enige dat telt, is dat je mooi bent.

ADVERSUS is een van de meest gelezen online lifestyle magazines voor de man in Nederland. Naast mode en beauty voor de man en andere mannenzaken, besteden wij natuurlijk ook aandacht aan vrouwelijk schoon. Eens in de paar weken publiceren wij op ADVERSUS een nieuw cover model (fotoshoot plus interview).

Modellen gezocht. Lees hieronder meer over de vereisten en de fotoshoot plus interview.

Mooi is voor ons een model met…

Een regelmatig gezicht, een mooie huid en verzorgd haar, een geproportioneerd en verzorgd lichaam. Met andere woorden: wij zijn op zoek naar mooie en fotogenieke modellen. Maar lees eerst goed de onderstaande punten.

Ons ideale model is…

  • Niet jonger dan 18
  • Mooi, slank en gemotiveerd.
  • Meldt zich niet enkel en alleen aan om de kick een uitnodiging van ons te ontvangen
  • Komt haar afspraken na (met andere woorden: we kunnen op haar rekenen)
  • Hoeft geen ervaring te hebben, maar moet kunnen poseren en voelt zich ook in lingerie of naakt (stijlvol) op haar gemak voor de camera.
  • Als je op dit punt aangekomen bent en nog steeds denkt dat je het model bent dat wij zoeken, stuur dan naar ons:

Een email met deze gegevens

Je leeftijd (in ieder geval niet jonger dan 18)

Je telefoonnummer (dit is belangrijk omdat je telefonisch bericht krijgt als je uitgenodigd wordt)

Je maten (lengte, gewicht, maat en omvang borst, taille en heupen)

Modellen gezocht. Voor wat voor soort foto’s je beschikbaar bent. Onze foto’s gaan van lingerie tot stijlvol naakt. Het is belangrijk dat we weten voor wat voor soort foto’s je beschikbaar bent zodat wij daarmee bij de selectie rekening kunnen houden. Stijlvol naakt (naast lingerie) is voor ons een plus bij de selectie van het model. Natuurlijk is dit genre altijd stijlvol en in lijn met de andere stijlvol naakt foto’s die je op ADVERSUS vindt

Mail verder naar ons minimaal 3 foto’s die voldoen aan deze voorwaarden

Één close-up van je gezicht

2 foto’s waar je geheel op staat in lingerie, badpak of naakt de ingestuurde foto’s zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen alleen door de staff van ADVERSUS worden bezichtigd. Ze zullen in geen geval worden gepubliceerd, verspreid of openbaar gemaakt.

De foto’s moeten recent zijn

Verder geldt…

Geen discussie over de selectie
Over de selectie kan niet worden gediscussieerd. Gelet op de grote hoeveelheid aanmelding, krijg alleen bericht als je in aanmerking komt als covermodel. In geval je niet in aanmerking komt voor een fotoshoot ontvang je dus geen bericht.

Geen kosten en geen geldelijke vergoeding
ADVERSUS betaalt de modellen die worden geselecteerd niet. Anderzijds worden aan de geselecteerde modellen geen kosten in rekening gebracht (alleen de reiskosten zijn voor rekening van het model – de fotoshoots vinden plaats in Leiden, Zuid-Holland).

De foto’s worden uitsluitend voor publicatie op http://www.ADVERSUS.nl, http://www.ADVERSUS.com en http://www.ADVERSUS.it gebruikt.

In het geval de foto’s niet beantwoorden aan de kwaliteitsstandaard die wij stellen, behouden we ons het recht voor om de foto’s niet te publiceren.

Geen mannelijke modellen
Na het lezen van de bovenstaande punten zullen jullie wel begrepen hebben dat wij alleen vrouwelijke modellen fotograferen. Aanmeldingen van mannelijke modellen worden niet in behandeling genomen.

ADVERSUS is geen modellenbureau
Voor alle duidelijkheid: de selectie voor ADVERSUS heeft alleen betrekking op een fotoshoot voor publicatie op ADVERSUS.

Voor modellenbureaus die hun modellen willen aanmelden, geldt het volgende
Sinds kort bieden wij ook modellenbureaus de mogelijkheid om hun modellen aan te melden voor een cover model feature op ADVERSUS. Voor aanmeldingen door modellenbureaus gelden dezelfde voorwaarden als hierboven omschreven. Wij accepteren alleen aanmeldingen voor cover model features, maar gaan niet in op voorstellen tot samenwerking, in welke vorm dan ook.

We gaan ervan uit dat als je je aanmeldt, je de bovenstaande condities goed gelezen hebt. door aanmelding verklaar je je daarmee akkoord.