Victoria’s Secret 2015

fashion-show-runway-2015-boho-psychadelic-candice-look-4-victorias-secret-hi-res

Zoals altijd was de show van Victoria’s Secret hét catwalk evenement van het jaar. Op de runway heupwiegden de meest gevraagde fashion modellen van nu en toen. Een paar namen? Laten we beginnen met een paar ‘Angels’: Romee Strijd (uit ons eigen landje), Adriana Lima, Alessandra Ambrosio,  Candice Swanepoel, en Lily Aldridge. Andere modellen op de catwalk waren: Joan Smalls, Sui He, Behati Prinsloo,  Ming Xi, Magdalena Frackowiak, Constance Jablonski, Yumi Lambert, en verder socialites als Gigi Hadid, Shanina Shaik en Kendall Jenner. Het kon weer niet op!

En of ze mooi waren? Iedereen zegt van wel maar gelukkig is er af en toe ook nog iemand die het hart heeft om wat kritischer te zijn. Volgens ons waren er op de catwalk (een paar) superschoonheden te bewonderen, maar ook modellen waar je nog geen kopje koffie mee zou willen drinken, en de rest… ach, de gustibus…

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS