Daphne Groeneveld. Models we love

daphne-groeneveld-01
Daphne Groeneveld bij Dsquared2, ph. Charlotte Mesman

 

Als je ons vraagt naar onze favoriete modellen, dan hoort Daphne Groeneveld daar ongetwijfeld bij. En de modewereld denkt er net zo over. Daphne heeft een flitsende carrière gemaakt en mag zich SUPERtop noemen.

Ze heeft zo ongeveer alles gedaan. Ze heeft voor de camera van de grootste fotografen gestaan, heeft de allerbelangrijkste modeshows gelopen en schitterende in een moderne versie van Brigitte Bardot in een Dior reclamecampagne. Haar definitieve doorbraak was een Vogue cover samen met Tom Ford, om even een idee te krijgen van het kaliber van dit topmodel.

De modewereld is ‘geobsedeerd’, zoals dat tegenwoordig heet, door Daphne. Wij vinden haar vooral te gek omdat ze heerlijk nuchter is. Ze is helemaal zichzelf gebleven. Geen sterkapsones te bekennen. Dat is pas echt knap!

We ontmoeten Daphne regelmatig backstage bij de shows. Bekijk de foto’s die we van haar maakten en vergeet ook niet om de video te bekijken. Dan weet je meteen wat we bedoelen :-)

daphne-groeneveld-03
Daphne Groeneveld bij Ermanno Scervino, ph. Charlotte Mesman
daphne-groeneveld-04
Daphne Groeneveld bij Ports 1961, ph. Charlotte Mesman
daphne-groeneveld-02
Daphne Groeneveld bij Dsquared2, ph. Mauro Pilotto
daphne-groeneveld-05
Daphne Groeneveld bij Ports 1961, ph. Charlotte Mesman

 

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Send this to a friend