Fabio Mancini, Italiaans topmodel. Video interview

VIDEO INTERVIEW MET FABIO MANCINI, BEKIJK DE VIDEO

De één is een topsporter, de ander een topmodel. Als het op TOPprestaties aankomt, moet je veel meer in je mars hebben dan de basiskwaliteiten. Je moet karakter hebben, doorzettingsvermogen, je moet ontzettend gemotiveerd en een harde werker zijn, je moet kunnen samenwerken met anderen en een bepaalde uitstraling hebben.

Al deze kwaliteiten bezit Fabio Mancini, Italiaans topmodel. Fabio, ontdekt door Giorgio Armani, is één van de meest gevraagde modellen. De opdrachten stromen binnen. Fabio reist de hele wereld af – de ene dag is hij op Capri, de volgende dag zit hij in New York – en hij behoort tot de top 25 meest sexy mannen ter wereld.

Fabio Mancini
Fabio Mancini, backstage bij Richmond zomer 2017, ph. Mauro Pilotto

Dezelfde Fabio nam ons mee achter de schermen tijdens de modeweek in Milaan. Bekijk het video interview met het Italiaanse topmodel.

Fabio Mancini Official instagram: @fabiomanciniofficial

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

De nieuwe BMW X2 xDrive25e

Compacte SAC combineert veelzijdige sportiviteit met uitzonderlijke efficiency en een elektrische actieradius tot wel 57 kilometer* – nieuwe design- en uitrustingsdetails ook leverbaar voor conventionele versies van BMW X2.