Fashion model Eva Jurke. Het model met de rebelse look

De modellen die ons backstage inspireren, zijn op de vingers van één hand te tellen. Mooi of apart zijn ze allemaal wel maar niet iedereen heeft volgens onze bescheiden mening ook echt iets te vertellen. Overigens mogen we de verantwoordelijkheid hiervoor niet helemaal op de modellen schuiven. Backstage journalisten produceren vaak de meest voor de hand liggende vragen!

Modelleninterviews beperken zich meestal tot een ‘Hoe lang werk je al als model?‘, ‘Hoeveel shows loop je dit seizoen?‘ en ‘Wat draag je voor deze show?‘ (dat is wel de meest boring vraag die je wel kunt bedenken!). Het interview eindigt dan met een gemaakte kreet als ‘Bye, bye die-en-die [vul de naam van het channel in]!’ gevolgd door een handkus naar de camera, iets dat wordt opgelegd door de interviewer. Daarmee heb je het dan wel gehad.

Toegegeven, het is niet gemakkelijk om backstage in een tijdsbestek van een paar minuten tot een model door te dringen en er iets anders uit te krijgen dan de gebruikelijke banaliteiten. Maar sommige modellen hebben die gave – en wij proberen ze erop uit te zoeken -, zoals Eva Jurke, platinablond (althans op dit moment), piercing aan de neus en tatoeages op armen en benen (en wie weet waar nog meer). Eva is cool en rebels en dat mogen wij wel!

Bekijk het video interview maar eens. Meet the girl!

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS