James Pecis en Tom Pecheux samen voor de camera. Verrassend!

Wat gebeurt er als je twee zwaargewichten backstage tijdens de Fashion Week voor de camera zet? Verrassende dingen. Dat kunnen we je direct vertellen.

Backstage bij de fashion show van Antonio Marras, één van de meest inspirerende en romantische modeontwerpers die er is, waren James Pecis en Tom Pecheux aan het werk.

James Pecis staat bekend om zijn ‘easy and natural hair styles’ en is van de meest gevraagde hair stylisten van het moment. Dat Pecis ook schitterende geconstrueerde hair styles weet te creëren, blijkt wel uit zijn werk bij Marras. De kapseltjes daar waren superromantisch met vele details en een glossy finish. Pecis, afkomstig uit Californië, straalt rust en bescheidenheid uit, iets wat vrij bijzonder is in de hectische modewereld.

Tom Pecheux is een zwaargewicht op het gebied van de make-up. Hij staat bekend om zijn geraffineerde stijl en is ervan overtuigd dat make-up de natuurlijke schoonheid moet accentueren en niet bedoeld is om te corrigeren of te transformeren. Pecheux heeft gewerkt met de ’s werelds grootste topfotografen en modehuizen en heeft zo ongeveer alles gezien en gedaan. Backstage zul je Pecheux nooit zien stressen of haasten. Hij leidt zijn team met zachte hand en heeft altijd alle tijd voor interviews!

In de magische omgeving van de Marras show interviewde James Pecis Tom Pecheux. En dat pakte heel verrassend uit…

In samenwerking met TRENDYSTYLE.NET

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.