Magere gehaktballen met tomatensaus (light versie)

Magere gehaktballen met tomatensaus (light versie)

Er gaat niets boven lekkere gehaktballen, vooral als ze mager zijn. Voer voor je spieren maar niet voor je bierbuik! Eet ze warm als hoofdmaaltijd met groenten. In de zomer zijn ze ook erg lekker op kamertemperatuur.

Koken met paneer

Exotisch hapje: paneer

Paneer is een zachte, Indiase kaas die op vele manieren in gerechten kan worden verwerkt. Zo wordt paneer vaak met spinazie bereid. Maar je kunt ook een …

Read more

Kip met lime

Koken. Kip met lime

De smaak van de limoen, van dezelfde familie als de citroen, is delicaat, exotisch en herinnert aan de zomerse nasmaak van Mexicaanse cocktails. In de …

Read more

Pasta met mosselen

Pasta met mosselen? Zomerser kan het niet! Met dit gerecht maak je iedereen blij! Serveer er een glas wijn bij en je zet de zomer …

Read more

Pasta met kokkels

Spaghetti met kokkels

Er bestaan verschillende versies van deze overheerlijke, spaghetti met kokkels. Sommige chef-koks halen de kokels (of mossels) uit de schelp, anderen serveren de spaghetti met …

Read more

Ovenschotel met aubergines en kaas

Een Italiaans ovengerecht met aubergines, tomatensaus, mozzarellakaas en Parmezaanse kaas. Dit is een vrij gemakkelijk recept, wel even wat werk, maar dan heb je ook iets. …

Read more