Adversus | Modetrends | Ondria Hardin. Als blikken konden doden…

Ondria Hardin. Als blikken konden doden…

Locatie: backstage bij de catwalk show van Etro zomer 2017 In de hoofdrol: Ondria Hardin …

Locatie: backstage bij de catwalk show van Etro zomer 2017
In de hoofdrol: Ondria Hardin
Titel: Als blikken konden doden…
Speelduur: 2:12 minuten

Het mag dan niet om een cinematografische film gaan, het had wel zo kunnen zijn. Hoofdrolspeelster backstage bij Etro is ook dit seizoen: Ondria Hardin.

Etro is zo’n fashion show waar je backstage gemakkelijk grote namen in de modewereld tegenkomt. Je vindt er topvisagisten, top hair stylisten en… topmodellen. Maar pas op. Want niet altijd is dit een garantie voor een prettige sfeer. Het is ongelooflijk hoeveel kapsones sommige modellen tegenwoordig hebben. Dit is een wereld waarin iedereen die er een beetje aanleg voor heeft al gauw doet alsof ‘ie ik-weet-niet-wat is.

Gelukkig is dat niet het geval van Ondria Hardin. Dit topmodel loopt voor de grootste modehuizen en is te bewonderen in de laatste campagnes van Prada en Dior, om er maar een paar te noemen, maar ondanks dat is Ondria nog steeds benaderbaar en bereid om er backstage iets moois van te maken.

Ondria flirt met de camera, ook tijdens de make-up, en zij is ook de enige die tijdens de show recht in de lenzen van de backstage fotografen kijkt. Ze is professioneel en energiek, al zegt een stemmetje in mijn achterhoofd me dat je maar beter geen ruzie met haar moet krijgen.

Ook dit keer stal Ondria de show van haar collega’s. Terwijl de andere meisjes druk bezig waren met nors kijken en hun hoofd van de camera’s wegdraaiden, was Ondria de backstage ster. Als blikken konden doden… Gelukkig is dat niet zo, nog niet tenminste. Je kunt onze short movie zonder levensgevaar bekijken :-)

@Ondria. Edited :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL