Adversus | Beauty | Haartrends mannen | Twee extreme ontwikkelingen in de haartrends 2015

Twee extreme ontwikkelingen in de haartrends 2015

De undercut blijft voorlopig nog. En baarden ook. Het zijn de twee TOPTRENDS van de …

kapseltrends-2015-01
De undercut met staartje bovenop is een ‘natuurlijke’ ontwikkeling van de lange bovenlengte, ph. Charlotte Mesman

De undercut blijft voorlopig nog. En baarden ook. Het zijn de twee TOPTRENDS van de afgelopen seizoenen die overal ter wereld op grote schaal navolging hebben gekregen.

Dat deze trends voorlopig nog in zwang blijven, betekent niet dat de ontwikkelingen stil staan. Er wordt alweer volop op voortgeborduurd.

Zo worden undercuts steeds vaker gecombineerd met een staartje bovenop het hoofd. Het is een ‘natuurlijke’ ontwikkeling, zeker in de zomer, als je geen tijd of zin hebt om de lange bovenlengte te stylen of het te warm is om zoveel haar op je hoofd te hebben.

De undercut met samengebonden lange bovenlengte komen we steeds vaker tegen. Overigens is dit kapsel UNISEKS. Pas kwam ik een stel tegen – twee mooie, lange mensen – die allebei, zowel hij als zij, een extreme undercut met staart bovenop hadden. Kun je nagaan wat een bekijks deze twee hadden.

Een andere trend die op dit moment al in Azië – op dit moment de bakermat voor veel mode- en beautytrends – te zien is, zijn pastelkleurige baarden. De ‘Blauwbaard’ op de foto hieronder is extreem, maar was een eerste teken dat wij in Europa (bij de catwalk shows) van deze trend opvingen.

In Azië zijn vooral BLEEKROZE tinten voor de baard in zwang. Je haar kleur je dus niet, maar alleen je baard. Natuurlijk heb je snel ‘uitgroei’ maar juist dat maakt het interessant. De kleur is niet effen maar loopt mooi over van je eigen ‘baardkleur’ naar het bleekroze.

kapseltrends-2015-02
Dit is natuurlijk teveel van het goede, maar pastelkleurige baarden gaan komen, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL