Adversus | Horoscoop | Horoscoop van de maand april 2024

Horoscoop van de maand april 2024

April, lentemaand, bloesemmaand. Deze maand belooft veel goeds. Haal het onderste uit de kan. Lees in je horoscoop voor april 2024 wat je te wachten staat. Klik op jouw sterrenbeeld voor je maandhoroscoop

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

April, lentemaand, bloesemmaand. Deze maand belooft veel goeds. Haal het onderste uit de kan. Lees in je horoscoop voor april 2024 wat je te wachten staat. Klik op jouw sterrenbeeld voor je maandhoroscoop.

Boogschutter

Het is tijd om de kleine strubbelingen die zich in een belangrijke relatie voordoen uit de weg te ruimen. Zet je trots en koppigheid opzij en span je in om de relatie weer in goede banen te leiden. Het zal vooral van jou afhangen of jullie daarin zullen slagen of niet. Ook singles zullen er goed aan doen om niet overal een punt van te maken. Niemand is perfect, weet je nog?
Maak leuke plannen voor de Paasdagen en zorg ervoor dat de verveling niet de overhand krijgt.

De tweede helft van deze maand komt er meer leven in de brouwerij en kun je onverwacht op een oude bekende stuiten. Neem de situatie in de hand en vraag je eerlijk af of het zin heeft om de draad met deze persoon weer op te pakken.

Kreeft

Deze lentemaand staat voor jou in het teken van de liefde. Cupido schiet zijn pijlen maar al te graag op je af. Je wordt gemakkelijk verliefd, stort je misschien wel in een avontuurtje maar meestal gaat de liefde snel weer over. Je vertrouwen in de mensen om je heen wordt deze maand zwaar op de proef gesteld.

Een goede vriend of vriendin kan je hevig teleurstellen. Op je werk heb je vooral in de eerste helft van de maand moeite je te concentreren. In de tweede helft van de maand kom je in rustiger vaarwater. Stel je tijdens de Paasdagen begrijpend op anders kan het wel eens op ruzie uitdraaien.

Leeuw

Als de zon aan kracht wint, ga jij ook steeds beter in je vel zitten. De afgelopen maanden hebben hun tol geëist. Nu is het tijd om aan jezelf te denken. Doe eindelijk eens de dingen waar jij zin in hebt, koop iets voor jezelf, maak tijd vrij om van de lente en de natuur te genieten. Langzaam maar zeker voel je dat je weer helemaal tot leven komt en schud je dat deprimerende achtergrondgevoel waar de winter voor heeft gezorgd, van je af. De liefde bloeit in deze periode op en singles kunnen zich verheugen op heel wat aandacht van het vrouwelijk schoon.

Maagd

Het is tijd om de bloemetjes buiten te zetten. De laatste tijd heb je je met hart en ziel aan je sociale verplichtingen en werk gewijd. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Gooi de remmen deze maand los. Geniet van de ontwakende natuur, feest tot in de kleinste uurtjes door, doe iets geks. Het mag weer, waarom zou je tijd verliezen?
Heb lak aan wat anderen van je denken en haal het onderste uit de kan. Het zal je onweerstaanbaar en sexy maken. Laat je niet uit je evenwicht brengen door een onverwachte aankondiging van een vriend of vriendin maar leef je eigen leven.

Ram

Er staat je een positieve en energieke maand te wachten. Je beschikt over een flinke dosis energie en stort je met enthousiasme in nieuwe dingen. Het is een perfect moment om iets aan je huis te doen of om een nieuwe hobby te beginnen. Deze maand staat in het teken van verandering.

Ook in je relatie zullen zich kleine verschuivingen kunnen voordoen. Dingen die je vroeger aan je partner overliet, neem je nu ter hand. Je zelfvertrouwen neemt toe en dat heeft invloed op de relatie met de mensen om je heen. Ook singles stralen zekerheid en vertrouwen in de toekomst uit. Dat zal niet onopgemerkt blijven.

Schorpioen

De afgelopen maand heb je een beetje gekwakkeld, maar daar komt deze lentemaand verandering in. Verzorg jezelf goed, eet gezond, zorg voor een goede nachtrust en je voel je als herboren. Zet schuldgevoelens over je werk of tegenover de mensen om je heen opzij en leef je eigen leven.

Neem het heft in handen en stel moeilijke beslissingen niet langer uit. Verander van baan als je het niet meer naar je zin hebt, verander de inrichting in je huis. Maak een stevige wandeling en laat de wind alle muizenissen in je hoofd verjagen. Benader het leven positief en je zult de vruchten ervan plukken, op je werk en in de liefde.

Steenbok

Deze maand voel je je onrustig en ben je nogal wispelturig. In het begin zullen de mensen om je heen proberen je tegemoet te komen, maar als het langer duurt, zullen ze zich al snel weer op hun eigen dingen concentreren. Geef je niet over aan je wispelturige buien maar probeer de cirkel te doorbreken.

Onderneem iets nieuws, ga erop uit, boek een weekendje uit. Het is zonde om deze lentemaand kniezend door te brengen. Vergeet niet de nodige aandacht aan je partner te geven. Een goede raad voor singles: trek een vrolijk gezicht. Je weet maar nooit wie je tegenkomt!

Stier

Je kunt een enerverende maand met de nodige ‘ups and downs’ verwachten. Een kleine teleurstelling kan je even van slag brengen maar je hebt jezelf al snel weer in de hand. Besteed deze maand extra aandacht aan je uiterlijk.

Ga voor een nieuwe look en bereid je voor op de zomer die langzaam maar zeker in zicht komt. Verliefde, verloofde of getrouwde Stieren kunnen deze maand rekenen op een onverwacht moment van vlammende passie. Singles voelen zich aangetrokken tot een persoon die onverwacht in hun leven is verschenen.

Tweelingen

Deze lentemaand heeft nostalgische gevoelens voor jou in petto. Je hebt de neiging in het verleden te leven en weg te dromen bij de herinnering aan een oude liefde. Laat je niet meesleuren door deze nostalgische mood maar geniet van het moment. Er is zoveel moois om je heen. Je hoeft er alleen maar oog voor te hebben.

Wees jezelf en neem je verantwoordelijkheden. Negeer de alarmbellen die in je hoofd gaan rinkelen als je een verleidelijk aanbod krijgt niet. Overweeg elke beslissing goed, ook de beslissingen die er nu eenmaal in de liefde genomen moeten worden.

Vissen

Oude angsten die je dacht overwonnen te hebben, kunnen de kop opsteken. Maar als je er goed over nadenkt, zul je zien dat er geen enkele reden voor bestaat. Reken er voor eens en voor altijd mee af. In de liefde gaat het je deze maand goed. Organiseer iets leuks voor jezelf en je partner en vind de passie uit jullie eerste dagen samen terug. Vooral de tweede helft van deze maand is positief.

Je bent energiek en op je werk zul je heel wat succesjes boeken. Singles zijn deze maand onweerstaanbaar en kunnen op vooral veel aandacht rekenen.

Waterman

Als de Paasdagen in zicht komen, heb je de neiging je in jezelf op te sluiten. Je onderhoudt oppervlakkige contacten met de mensen om je heen en geeft ze geen toegang tot je hart of gedachten. Zorg ervoor dat je je niet teveel in jezelf terugtrekt en dwing jezelf om mee te doen aan de feestelijkheden en sociale gebeurtenissen.

Alleen als je je hart voor je partner opent, zul je je gebruikelijke optimisme weer terugvinden. Singles doen er goed aan om wat meer uitnodigingen te accepteren. Zoek de mensen op want anders loop je die potentiële partner geheid mis!

Weegschaal

Wapen je deze maand met de nodige dosis geduld en energie. Je zult meerdere obstakels moeten overwinnen. Gebruik je verstand en laat je niet meeslepen door je emoties, ook niet als het hartskwestie betreft. De liefde is soms grillig en wreed en er kan een moment komen waarop je er maar beter een punt achter kunt zetten.

Besluit je met je partner verder te gaan, investeer dan in je relatie en de passie zal weer opbloeien. Singles daarentegen zouden wel eens voor een aangename verrassing kunnen komen te staan.

Op je werk kan je te maken krijgen met een plotselinge verandering. Stel je flexibel op.

In samenwerking met TRENDYSTYLE.NET

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL