Adversus | Horoscoop | Horoscoop van de maand juni 2024

Horoscoop van de maand juni 2024

Juni, zonovergoten maand met de hele zomer in het vooruitzicht. Geniet ervan! En lees in je horoscoop voor juni 2024 wat je te wachten staat.

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

Juni, zonovergoten maand met de hele zomer in het vooruitzicht. Geniet ervan! En lees in je horoscoop voor juni 2024 wat je te wachten staat.

Boogschutter

Het wordt een belangrijke maand waarin je heel wat veranderingen kunt verwachten. Misschien niet in de dingen of omstandigheden om je heen, maar vooral in jezelf. Schrik er niet voor terug, maar accepteer je nieuwe zienswijze en wees niet bang om ze aan anderen kenbaar te maken.

Alleen door veranderingen in je leven toe te laten, zul je je kunnen ontwikkelen en dingen kunnen bereiken die je op het eerste gezicht onbereikbaar leken. En dat geldt niet alleen voor je werk maar ook in de liefde. Kleine ruzies kunnen de lucht klaren, maar pas er wel voor dat je ze niet laat escaleren. Dat is nergens voor nodig.

Kreeft

De afgelopen tijd is je geduld op de proef gesteld. Je voelt je beperkt in je bewegingen en vrijheid. Je avontuurlijke aard komt in het gedrang. Daar zou de komende maand wel eens verandering in kunnen komen. Het zou wel eens een spannende maand met onverwachte gebeurtenissen kunnen worden. Laat je enthousiast meevoeren met de stroom. Je hebt al te lang met je handen in je schoot gezeten. Pas wel op dat je niet in de piekermodus schiet. Besef dat actie altijd gevolgd wordt door een reactie. Besluit je ertoe om iets te ondernemen, neem dan ook de verantwoordelijkheid voor de gevolgen daarvan zonder er al te grote problemen van te maken. In de liefde mag je deze maand wel wat meer genegenheid voor je partner tonen. Dat komt jullie beider liefdesleven ten goede.

Leeuw

Je hebt de neiging om de lat voor jezelf enorm hoog te leggen. Dat zou je deze maand wel eens duur komen te staan. Je streven naar perfectie zou wel eens verlammend kunnen werken. Probeer jezelf minder onder druk te zetten en de dingen meer op z’n beloop te laten. Soms is ‘goed genoeg’ beter dan ‘excellent’ omdat ‘goed genoeg’ je minder tijd en moeite kost. En die tijd en moeite kun je weer aan andere, waardevolle dingen besteden. Ga voor kwaliteitstijd met je partner, je kinderen of je familieleden. Luister eens niet naar die strenge innerlijke stem, maar volg je intuïtie en je hart. Het zal je verbazen hoe je omgeving op jouw nieuwe manier van zijn zal reageren. Reken maar op hartverwarmende reacties.

Maagd

Deze maand giert de onrust door je lijf. Je wilt je vleugels uitslaan en heel ver weg vliegen maar hebt het gevoel dat iets of iemand je tegenhoudt. Probeer de vinger op dit gevoel te leggen. Pas als je achterhaald hebt wat je van ‘uitvliegen’ weerhoudt, zul je je kooi – die al openstaat! – kunnen verlaten. Neem excuses om dingen niet te doen onder de loep en leg de schuld voor je benauwde gevoel niet bij anderen. Wees eerlijk tegenover jezelf. Pas dan zal het je lukken om je daadwerkelijk te bevrijden en de dingen te beleven en te doen zoals jij dat zelf wilt. Val niet in de slachtofferrol maar neem de verantwoordelijkheid voor je eigen doen, en laten. Ook in de liefde doe je er deze maand goed aan om de leidende rol te nemen.

Ram

Deze maand loopt anders dan je had verwacht of misschien zelfs wel had gepland. Neem de wijzingen in het programma voor lief en laat je er niet door uit het veld slaan. Ga je eigen gang, besteed aandacht aan je uiterlijk en geef je niet over aan zelfmedelijden of negatieve gedachten. Geniet van de kleine dingen die het leven te bieden heeft. Van de blauwe lucht, van het mooie weer. Gun jezelf iets nieuws, al was het maar een klein dingetje. Neem de tijd voor je partner en doe gezellige dingen met elkaar. Singles doen er goed aan zich een beetje meer te laten gaan. Een nieuwe relatie brengt nu eenmaal altijd een risico met zich mee. Maar wie niet riskeert, zal ook nooit iets bereiken.

Schorpioen

Er staat je een succesvolle maand te wachten. Vooral in de liefde kun je op waardering en erkenning rekenen. Ook op je werk zou je wel eens ongekende successen kunnen boeken. Met je enthousiasme trek je de mensen aan en win je zelfs het hart van de meest gesloten personen. Het is dan ook een ideale maand om nieuwe contacten te leggen.

Singles zullen het deze maand voor het kiezen hebben. Ben je verliefd, verloofd of getrouwd dan zou je deze maand wel eens een belangrijke stap kunnen zetten. Vergeet in je enthousiasme niet van de zomer te genieten. Maak tijd voor jezelf en vat de moed om eens iets heel nieuws te gaan doen. Wees niet bang voor veranderingen.

Steenbok

Er zijn nu eenmaal dingen in het leven die gedaan moeten worden. Met zuchten en steunen kom je er niet onderuit. Pak vervelende klussen deze maand daarom direct aan zodat je daarna kunt genieten van je welverdiende rust. Probeer van elk moment te genieten, ook al lopen de dingen niet precies zoals je dat zou willen.

Ben je verliefd, verloofd of getrouwd, dan doe je er goed aan om je ook in de situatie van de ander in te leven. Singles komen deze maand niets te kort en zullen zich heerlijk vermaken.

Een beetje enthousiasme op je werk kan geen kwaad. Werk naar een resultaat toe en je zult deze maand met een tevreden gevoel afsluiten.

Stier

Je bruist deze maand van energie en stort je hals over de kop in nieuwe projecten. Je hebt moeite met stilzitten en voelt een enorme drang om allerlei dingen te organiseren. Pas wel op dat je in je enthousiasme de personen om je heen niet verwaarloost en toon ook interesse voor hun doen en laten. Jouw projecten en nieuwtjes mogen dan heel belangrijk zijn, maar ook je partner, vrienden en familie verdienen de nodige aandacht.

Zorg er verder voor dat je je doel niet het oog verliest. Details zijn belangrijk maar uiteindelijk telt het resultaat. De liefde komt deze maand even op de tweede plaats. En dat is geen probleem, als je maar niet vergeet om het later dubbel en dwars goed te maken.

Tweelingen

Je zit in een betrekkelijke rustige periode en er is heel wat voor nodig om jou uit je evenwicht te halen. Het leven gaat zo zijn gangetje, met kleine tegenslagen en kleine meevallers. Je laat je meevoeren met de stroom en wilt eigenlijk maar één ding: met rust gelaten worden en lekker in de tuin of een terrasje in de zon zitten. Geef toe aan deze wensen. Gun jezelf kleine, eenvoudige pleziertjes die het leven zo aangenaam maken. Er zijn momenten in het leven waarop we alle zeilen moeten bijzetten maar er zijn ook momenten waarop je de teugels mag laten vieren. Stap af van het idee dat je voortdurend onder druk moet staan om successen te boeken en waardering te oogsten. Wees jezelf en luister naar je lichaam en hart. Ook in de liefde!

Vissen

Al met al kun je een positieve en zonnige junimaand verwachten. In het begin kunnen zich wat moeilijkheden voordoen maar naarmate de dagen verstrijken, keert het tij zich. Een rustige maand wordt het in ieder geval niet.

Vooral in de liefde kan het er onstuimig aan toe gaan. Je voelt je deze maand aantrekkelijk en sexy, en je flirt er vrolijk op los. Je kunt rekenen op heel wat aandacht en het is mogelijk dat je deze maand menig hart breekt. Singles beleven een supertijd, maar diegenen die verliefd, verloofd of getrouwd zijn, kunnen niet voorzichtig genoeg zijn. In de liefde kan de passie zomaar onverwacht in ruzie omslaan. Let daarop op je woorden en maak het niet te bont.

Waterman

De zomerse junimaand brengt je in een romantische bui en het zal je heel wat moeite kosten om dat roze brilletje af te zetten. Toch zul je er in de tweede helft van de maand aan moeten geloven, want enkele kwesties zullen de nodige aandacht van je eisen. Laat je goede humeur er niet door bederven maar pak de dingen volwassen aan.

Tegen het einde van de maand kom je in rustiger vaarwater en zal de liefde weer de overhand krijgen. Er kan deze maand een nieuwe persoon in je leven komen. Plaats hem of haar niet op een voetstuk, maar kijk eerst de kat uit de boom voordat je je kaarten laat zien. Heb je het idee dat deze persoon je vertrouwen verdient, wees dan niet bang om je open op te stellen.

Boogschutter

Boogschutters die al een relatie hebben, kunnen deze maand tegen wat moeilijkheden aanlopen. Vraag jezelf af of het kleine en onschuldige irritaties betreft of dat jullie problemen dieper gaan. Is dat laatste het geval, neem dan alle tijd om eens goed met elkaar te praten. Singles treffen het deze maand in de liefde beter en kunnen een spannende ontmoeting tegemoet zien.

Op je werk zul je deze maand alle aandacht nodig hebben. Dwing jezelf ertoe om netjes en geordend te werken en tel tot tien voordat je iets zegt, want blunders liggen deze maand op de loer. Krijg je onverwacht een interessant aanbod, vraag dan raad aan een ervaren persoon waar je het volste vertrouwen in hebt, maar zorg wel dat jij uiteindelijk degene bent die de beslissing neemt.

In samenwerking met TRENDYSTYLE.NET

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL