Audi e-tron S maakt elektrisch rijden nog sportiever

Audi e-tron S maakt elektrisch rijden nog sportiever

Met de e-tron S introduceert Audi een extra sportieve uitvoering van de elektrische e-tron en e-tron Sportback. De unieke aandrijflijn met drie elektromotoren is in de Audi e-tron S goed voor een systeemvermogen van 370 kW/503 pk en een koppel van…

Horoscoop 2020

Maandhoroscoop. Lees jouw horoscoop voor maart 2020

Lees jouw horoscoop voor maart 2020, vroege lentemaand, één van de meest verwachtingsvolle maanden van het jaar. Lees snel wat jij deze maand kunt verwachten!

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Het geheim van strakke buikspieren zoals die van (fitness)modellen is NIET in de sportschool te vinden. Verbaast je dat? Daar kunnen we inkomen. In dit artikel leggen we uit waar het geheim ‘m dan wel in zit….

Barbara Mendez - ADVERSUS Featured Model - Photo: Alessio Cristianini

Barbara Mendez ADVERSUS featured model

Barbara Mendez: Vandaag ben ik hier, ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt. Als het niet voor de mode was geweest, dan had ik niet zo snel een ander land leren kennen.

Street style man Milano 2020 - Foto Charlotte Mesman

Streetstyle mode man 2020. Krijtstreep, maatkostuum, zwart en wit…

Het is heel gemakkelijk om je volgens het boekje elegant te kleden. Moeilijker wordt het als je je outfit een creatieve twist wil meegeven. Laten we eens kijken wat de heren tijdens de modeweken ervan bakken. Wat doen zij met de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2020?

Digitale buitenspiegels voor de Lexus ES

Digitale buitenspiegels voor de Lexus ES

De Lexus ES 300h is vanaf deze zomer leverbaar met Digital Side-View Monitors ofwel digitale buitenspiegels. Met deze geavanceerde technologie tilt Lexus het comfort- en veiligheidsniveau van…

Jeep Renegade en Compass 4xe ‘First Edition’

Jeep Renegade en Compass 4xe ‘First Edition’

De Jeep Renegade en Jeep Compass 4xe zijn de eerste geëlektrificeerde Jeep-modellen en worden ter introductie als exclusieve “First Edition” in de zomer bij de Nederlandse Jeep-dealer verwacht

Bentley start met afleveringen nieuwe Flying Spur

Bentley start met afleveringen nieuwe Flying Spur

Nieuwe Bentley Flying Spur combineert traditioneel vakmanschap met hightech performance en weergaloze luxe. Met de hand gebouwd in de eerste klimaatneutrale fabriek voor luxe auto’s

Kristina - ADVERSUS Featured Model - Photo: Alessio Cristianini

Kristina, ADVERSUS Featured Model

Je voelt direct of een klik met een model hebt. Het is een kwestie van een seconde. Je weet meteen wie je voor je hebt, of beter gezegd: wie je voor je camera hebt. Met Kristina, onze nieuwe featured model, was er zo’n instant klik. Een heel goede zelfs!

Vernieuwde A5 Sportback, Coupé en Cabriolet

Vernieuwde A5 Sportback, Coupé en Cabriolet

De recent vernieuwde Audi A5-serie is met ingang van vandaag te bestellen. Gelijktijdig met de gerestylede A5 Sportback, Coupé en Cabriolet introduceert Audi ook twee aantrekkelijke en zeer complete Launch editions voor de A5 modelserie.