Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style
Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten  

Home | Fashion | Mode trends 2011 | Fashion winter 2010 2011 | Leren broek of glans jeans?

Leren broek of glans jeans?

Het (zonder toestemming) kopiŽren van onze artikelen om ze op andere websites of in tijdschriften of kranten te publiceren, betekent niet alleen een inbreuk op onze auteursrechten maar getuigt ook van weinig fantasie. Wij zijn het beu om onze artikelen overal tegen te komen... Kopieer onze artikelen niet.

Coated jeans zijn heel geschikt als alternatief voor leren broeken. Ze hebben de flair van leer maar 'pretenderen' tegelijkertijd veel minder.

We zullen je niets nieuws vertellen als we je zeggen dat leer dit winterseizoen helemaal in de mode is. Leren jacks zijn stoer, leren broeken zijn cool. Leer kan ongelooflijk chic zijn maar niet iedereen voelt zich op z'n gemak in een zwartleren broek. Als je in deze laatste categorie mannen valt (wij in ieder geval wel) dan hebben we een goed alternatief voor je: glans jeans ofwel 'coated jeans'.

Links: leren broek op de catwalk van Dsquared2 herfst/winter 2010 2011, rechts: coated pants op de catwalk van Massimo Rebecchi herfst/winter 2010 2011

Coated denim

Coated denim is één van de meest opvallende trends in het modebeeld voor de heren voor winter 2010 2011. Deze spijkerbroeken waar een soort filmpje overheen lijkt te liggen, hebben een mooie glans. Vooral in het zwart en donkerbruin ('testa di moro' zouden de Italianen zeggen) zien deze coated jeans er ontzettend goed uit. Vanuit de verte zou je kunnen denken dat het om een soepele leren broek gaat, maar dan wel zonder de agressieve uitstraling die leer soms kan hebben.

Welk model? Welke kleur?

De mooiste modellen zijn slim fit. Ze moeten mooi afkleden maar moeten niet al te strak zitten.

De meest geschikte kleuren vinden wij - we noemden ze al - zwart en donkerbruin. Ook donkergrijs kan erg geraffineerd zijn. Lichte kleuren vinden we iets minder, net zoals de donkerblauwe coated jeans die er soms net te gekunsteld uitzien.

Hoe draag je coated jeans?

Zoals je gewone jeans draagt. Met een dikke wintertrui en jack, met een overhemd en een blazer. Maar ook met een net wat hipper shirt dan je gewoonlijk draagt. Combineer zwarte coated jeans eens met een zwarte trui met V-hals. Of draag er een trendy zwart slim fit T-shirt met lange mouwen op. Coated jeans zijn heel geschikt voor een extra modieuze look. Ze hebben de flair van leer maar 'pretenderen' tegelijkertijd veel minder. Overigens staan coated jeans ook heel mooi met een zwart leren jack (zie de catwalkfoto van Massimo Rebecchi hierboven)

Denim couture

En voor de lezers die ons zouden willen vragen waar ze voor dit soort broeken terecht kunnen, hebben we de volgende informatie. Wij zagen ze in Milaan op de catwalk van modeontwerper Massimo Rebecchi. Dichterbij huis kun je ze bij Zara vinden. Kijk op de herenafdeling maar eens bij de broeken met het etiket 'Denim couture'

Charlotte Mesman voor ADVERSUS


MEER OP ADVERSUS
MAANDHOROSCOOP
Horoscoop van de maand: KLIK HIER!
KAPSELS

De allernieuwste haartrends voor najaar 2017

Zoek op ADVERSUS

FOLLOW ADVERSUS

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Met onze gratis nieuwsbrief houden wij onze lezers op de hoogte van de publicaties en nieuwtjes op ADVERSUS


MEER OP ADVERSUS

[an error occurred while processing this directive]
Style&Mannen
met ADVERSUS.NL
Modellen
Fashion modellen

Fashion modellen op ADVERSUS

Fitness op ADVERSUS

De fitness rubriek op ADVERSUS

TOPMODELLEN

Video: Nederlands topmodel Imaan Hammam

Imaan Hammam heeft de allure van een jaren '80 supermodel. Wat een uitstraling heeft deze Nederlandse... [fashion]

Fashion trends en streetstyle op ADVERSUS
Streetstyle

De allernieuwste trends rechtstreeks van de catwalk en de straat tijdens de Fashion Weeks

Liefde en relatie op ADVERSUS
Liefde en relatie

Wat gaat er in het brein van de dames om? Ontdek het op ADVERSUS

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Met onze gratis nieuwsbrief houden wij onze lezers die zich daarvoor
hebben aangemeld op de hoogte van de publicaties en nieuwtjes op ADVERSUS